reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja się nie dziwię, że niektóre nie mają ochoty się odzywać.
Ja też się wcale nie dziwię:-///
SOL- przeczytaj prosze 10 punkt regulaminu!!ZAUFANIE!!!!!!!!!!!!!!!
...o tak przeczytaj sobie punkt 10 regulaminu i jeszcze kolejna rzecz Sol nie przysyłaj mi prywatnych wiadomości z aluzjami że jestem dzieckiem bo Ja rozumiem że jestem młoda bo mam dopiero 24 lata ale z dziecka to już wyrosłam...i przestań się mnie czepiać!!!

reklama
SERGEEVNA no to zycze ci córki pierworodnej.:tak:

Dziewczyny, przepraszam ze sie wtrace. Czy to chodzi znowu o ta sprawe?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KINGA- pewnie,ze czuć *********!!!!!!!!!!!!!!:crazy:

MOTYLEK BO znasz sprawe z jednej strony......

AGNIESZKA-no wlasnie!!!!!

SOL- przeczytaj prosze 10 punkt regulaminu!!ZAUFANIE!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda wielka że się tak popsuło tutaj...:///

Pa dziewczęta
uciekam na dobre bo nie wyjde;)

mama - po pierwsze - kultura języka obowiązuje wszystkich :-) Po drugie - ja na forum nie napisałam nic co znajdowało się na zamkniętym a zaufanie same do siebie straciłyście jak zaczęłyście w każdym widzieć Trola - przykre bo oberwało się niewinnej osobie. Cieszę się ze wypatrzyłyście bb77 ale przez te wasze spekulacje same się nakręciłyście. Wg mnie nie nadużyłam waszego zaufania bo moja wypowiedź odnosiła się do tego co działo się tu - na wątku a nie do tego co było na zamkniętym bo tamto mnie niewiele obchodzi. Ja motylka przeprosiłam sama w privie i tu jako pierwsza bo nikt się nie kwapił przyznać do pomyłki. A nagle się okazało że wszystkie bez winy - dziwisz się że mnie to wkurzyło? A jakby chodziło o ciebie albo Marylę czy agnieszkę czy kogokolwiek innego? Nie stanęłabyś w obronie? Za motylkiem nie wstawił się nikt i to jest przykre. Przykre bo same się nakręcacie i same tracicie do siebie zaufanie.

Same siebie oceńcie zanim zaczniecie oceniać innych :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Bunia ty jesteś tak korbnięta pozytywnie, że ja się muszę z Tobą na wódkę umowić normalnie jak będę w PL... No, chyba, że zafasolkujesz, czego Ci życzę, to zostanie Ci sok marchwiowy, a ja będę pila z nas dwie ;) hahaha :laugh2:

Motylek - dziękuję :*

Sorbuś, Motylek-może od Was załapię trochę fluidków ciążowych?? :-)

Nie wiem o co kaman tym razem-ale niby all wyjaśnione, a wychodzi że jednak nie. Pewnie jeszcze bogu ducha winne oberwą. Laski-mało nerwów i smutków w codziennym życiu??

Ja z tąd ide, bo nie chce sobie znowu popsuc humoru. Ta sprawa chyba bedzie sie na mnie do konca odbijac. Pa dziewczyny ;-)

AGATEK prosze bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiedziałam czy na chłopca czy na dziewczynke, wiec neutralne dałam.

Będe popołudniu.

Witam dziewczynki, spałam jak zabita a teraz wstrząsnełam miskę budyniu. Czuję się dobrze i jeszcze mnie nie mdli:-DObudziłam sie około 6 pocztałam pół godzinki i spałam dalej. Teraz siadłam sobie do kompka i muszę łyknąć Duphastonik. Pewnie mnie znowu po nim zemdli chociaż wczoraj było ciut lepiej może organizm się juz przyzwyczaił. We wro pgoda pochmurna i niemiło jaoś w otoczeniu. Kot po sterylizacji wariuje i narobił znowu pod drzwiami. Dobrze, ze pol jeszcze był to posprzątał. Całą noc śniły mi sie kurczaki z rożna a jak pomyślę o nich to mi nie dobrze. Co dziś robicie na obiadek. My w piątek tradycyjnie jedliśmy rybkę, pierogi albo naleśniki ale nie mam na nic ochoty.
jaewa Przykro mi z powodu koleżanki. Nie wiem tylko gdzie ona mieszka bo w Polsce jest program dla ludzi z SM. Mam koleżankę , która pracuje w szpitalu na neurologii ia podejrzewali taką chorobę u syna mojej kuzynki, 13 latka. W programie mogą brac wszyscy chętni, jest to eksperymentalny program całkowicie bezpłatny. Koleżanka opowiadał mi , ze leki tam podawane są tak skuteczne, ze ludzie wjeżdżali na wózkach a wychodzili o własnych siłach. Bardzo wydłużają czas remisji choroby. Może niech twoja koleżanka popyta u siebie w szpitalu. Współczuję bardzo, to straszna choroba. W moim otoczeniu chorują na nią dwie osoby, jedna od 18 lat- ciocia ale nie spokrewniona i od 5 lat chłopak z którym pracowałam 35 latek.:-(
Co do dyskusji jaka była tu prowadzona olewam ja bo nie wolno mi się denerwować a miałam nadzieję, ze nie będzie już o tym ani słowa:zawstydzona/y:

reklama
...Ja już nie komentuję tego zdarzenia i 3mam się swojego!!!
A Ty Motylku w najbliższym czasie dostaniesz prywatną wiadomość i sama ocenisz kto winny a kto nie...i zamykam tą sprawę bo to nie czas i miejsce na takiego typu pogaduchy!!!!

Wisieńko witaj!!
I witam wszystkie inne dziewczyny z którymi zapomniałam się przywitać przez tę aferę...witam was!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry