M
motylek1135
Gość
WISIENKO zgadzam sie, tu przestalo byc miło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Motylku masz rację...to przykre...wybacz.Dziewczyny przestancie, bo to az przykre.
Wiecie co-nie wytrzymuję :-) Wy po IP się sprawdzacie skąd kt ora jest?? Nio żesz proszę Was :-) jestem z Gliwic, obecnie mam IP inne-a jak zechcę połącze się oddziałem z koziej wólki. Po tym stwierdzacie kto uczciwy??
Nie wiem co to trolle-za moich czasów :-) ich nie było, ale trochę zaufania. A nie jak typowy polak-do każdego nieufnie-i każdy to na pewno zły, złodziej itp.
Wisieńko masz rację-bardzo niefajnie. Szczególnie że są osoby które nie mają zielonego pojęcia o co chodzi (np. ja) i były tu dla przyjemności.