reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki szkoda nerwów!
Po to jest przeciez forum żeby było miło i przyjemnie! Dość mamy zmartwień w codziennym zyciu!

Nie wiem o co chodzi i chyba nie chcę wiedzieć...

Motylek ja też chcę fluidków ciążowych!!!
Za kilka dni testuję i się przydadzą:))

reklama
hej dziewczyny, mialam dzis zaryzykowac i zatestowac tym niby super wczesnym testem, ale zrezygnowalam...Poczekam te 4 dni, cierpliwosc poplaca wiec moze jednak bedzie dobrze...:))bardzo wszystkie serdecznie pozdrawiam:))

miałam się nie odzywać ale normalnie nie mogę

Sol - albo masz kłopoty ze wzrokiem i pamięciom albo bardzo wybiorczo czytasz - większość z nas przeprosiło motylka za pomówienia, które swoją droga ty zaczęłaś na zamkniętym - to ty podjudzałaś zróbmy jej psikusa bo kłamie bo jest z Warszawy a pisze ze z Krakowa - umówię się znia do galerii zobaczymy co powie - wiec proszę cię nie bądź żałosna to twoje słowa.!!!
Ja bez problemu jestem gotowa zaprosić motylka żeby sobie na zamkniętym poczytała dokładnie - wtedy wiedziałaby co na nią wypisywałaś - przeprosiłaś ok my tez wyobraź sobie wiec nie pisz ze ty jesteś bez winy a my jesteśmy paskudne małpy bo wiele z nas napisało tu na otwartym że się pomyliłyśmy - wiesz czemu jestem taka na to cięta bo szczerze mówiąc gdyby nie twoje podjudzanie, sprawdzanie IP sugerowanie kłamstwa nie przyszło by mi do głowy posądzać motylka o trollowanie a teraz ty te bzdury wypisujesz - ręce mi opadają normalnie.
Nawet ci napisałam ze mogłaś się pomylić z tym IP bo moje tez ci pokazało ze jestem z Rybnika a nie jestem - odpisałaś ze ja mam ruchome a motylek ma stałe wiec to co innego.
Ja nie czuje się az tak winna jak ty to przedstawiasz w porównaniu do tego co ty pisałaś na motylka ja nie mam się czego obawiać

dziewczyny przepraszam to mój ostatni post w tym temacie - ale dla mnie sprawa jest prosta - ja bym po prostu zwyczajnie pokazała motylkowi co było pisane - zobaczyłaby na własne oczy kto rozpętał tą aferę - bo juz nie mogę normalnie od tych kłamst

motylku
nie odchodź :no::no::no::-( teraz to już nie chodzi o ciebie tylko o pomówienia :cool2:- pomyliłyśmy się co do ciebie za co przeprosiłyśmy - wiec nie opuszczaj nas juz wiemy że nie jesteś trollem - ale z drugiej strony nie dziwie ci sie bo jak czytam czasem to tez mi sie odechciewa pisać
powiem ci tylko tyle ze chciałabym żebys przeczytała wszystko co było - Sol porozmawiała sobie z tobą i zmieniła zdanie - super bo dzięki temu dowiedziałyśmy sie na 100 ze jest wszystko ok ale nie miała prawa pisać tego posta w taki sposób jakby to ona nas przekonywała ze jestes ok a my nie wierzyłyśmy bo wyobraź sobie ze początkowo było dokałdnie odwrotnie - dopiero po rozmowie z toba zmieniła zdanie - miała prawo ale my chyba tez do jasnej ciasnej wiec Sol nie wmawiaj nam ze nie przeprosiłyśmy i nic się z naszej strony w kwestii motylka nie zmieniło

no to sie wywnętrzyłam - ale już ma dość - zakończmy ten temat raz na zawsze

Ostatnia edycja:
Poszłam sie myc i wzielam lapka ze soba, wiec troche z wami jeszcze posiedze.

WISIENKO witaj :)

AGNIESZKO a czemu ma sluzyc ta wiadomosc?

MONIA łap puki gorace:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~

SORBEK :szok: JAK TO PSIKUSA??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sergeevna mmmm... wódeczka może być a zaraz potem AA

dziewczyny o co wam kurna chodzi???? ja tego nie rozumiem już- zawsze byłam z postami na bieżąco i nie znalazłam żadnego, w którym była by mowa o tym, że motylek jest trollem albo coś takiego. skąd wam się to wzięło??? matko kochana, dajcie se spokój już z tym, bo właściwie to już teraz nawet nie wiadomo o co chodzi!!!
Sol jeśli czytałaś jakieś posty, które świadczyły by o tym, że któraś z nas "najeżdża" na motylka, to je proszę zacytuj- która napisała coś takiego to na pewno się do tego odniesie, bo naprawdę się tu nieprzyjemnie robi. a i tak większość dziewczyn nie wie o co chodzi!!! zacytuj, albo skończ z tym- sama wiesz że jak jest tu duży ruch to łatwo przegapić posta. ja też wiele razy byłam pominięta a wojny o to nie robiłam

Wisienko kochana nie gniewaj sie prosze ale odpisze Ci jutro.
Kochane moje ja spadam bo u mnie wieczor a tutaj niemilo sie troche zrobilo:-(
Zaczynam powoli rozumiec o co tutaj chodzi.....
Poza tym moj S szuka towarzystwa;-)
Milego dnia Wam zycze Kochane i do jutra

miałam się nie odzywać ale normalnie nie mogę

Sol - albo masz kłopoty ze wzrokiem i pamięciom albo bardzo wybiorczo czytasz - większość z nas przeprosiło motylka za pomówienia, które swoją droga ty zaczęłaś na zamkniętym - to ty podjudzałaś zróbmy jej psikusa bo kłamie bo jest z Warszawy a pisze ze z Krakowa - umówię się znia do galerii zobaczymy co powie - wiec proszę cię nie bądź żałosna to twoje słowa.!!!
Ja bez problemu jestem gotowa zaprosić motylka żeby sobie na zamkniętym poczytała dokładnie - wtedy wiedziałaby co na nią wypisywałaś - przeprosiłaś ok my tez wyobraź sobie wiec nie pisz ze ty jesteś bez winy a my jesteśmy paskudne małpy bo wiele z nas napisało tu na otwartym że się pomyliłyśmy - wiesz czemu jestem taka na to cięta bo szczerze mówiąc gdyby nie twoje podjudzanie, sprawdzanie IP sugerowanie kłamstwa nie przyszło by mi do głowy posądzać motylka o trollowanie a teraz ty te bzdury wypisujesz - ręce mi opadają normalnie.
Nawet ci napisałam ze mogłaś się pomylić z tym IP bo moje tez ci pokazało ze jestem z Rybnika a nie jestem - odpisałaś ze ja mam ruchome a motylek ma stałe wiec to co innego.
Ja nie czuje się az tak winna jak ty to przedstawiasz w porównaniu do tego co ty pisałaś na motylka ja nie mam się czego obawiać
dołożę jeszcze jedno...sorbuś zgadzam się z Tobą.
AGNIESZKO a czemu ma sluzyc ta wiadomosc?
Motylku wybacz ale dowiesz się już nie długo.

Zaczne przeklinać i mnie zbanuja jak juz nie przestaniecie. Ludzie po jasną cholerą juz te dyskusje to nie jest juz miły watek, tu się nie da wytrzymac. Ja chciałam być z wami bo bardzo was lubie ale obrzydzacie mi tu relaks. Też mogłabym to roztrząsać bo byłam na zamknietym i na otwartym i wiem jak sytuacja wyglądała i wygląda. I mnie się wiele rzeczy nie podoba z obydwu stron ale potrafię o tym zapomnieć i nie mówić. To nie zdrada małżeńska i nie sąd. Mam was dość. Idę sobieŻałuję, ze w ogóle dałam się w to wmieszać.

reklama
Wiecie co-nie wytrzymuję :-) Wy po IP się sprawdzacie skąd kt ora jest?? Nio żesz proszę Was :-) jestem z Gliwic, obecnie mam IP inne-a jak zechcę połącze się oddziałem z koziej wólki. Po tym stwierdzacie kto uczciwy??
Nie wiem co to trolle-za moich czasów :-) ich nie było, ale trochę zaufania. A nie jak typowy polak-do każdego nieufnie-i każdy to na pewno zły, złodziej itp.

Wisieńko
masz rację-bardzo niefajnie. Szczególnie że są osoby które nie mają zielonego pojęcia o co chodzi (np. ja) i były tu dla przyjemności.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry