- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
DJ_Czarna, dziękuję za zaproszenie, miło mi ;-)
nika32
Fanka BB :)
Witam dziewczynki:-):-)
Nie nadrobię was bo głowa mi za chwilę eksploduje i idę się położyć choć na chwilkę:-(
WISIENKA śpiąca królewno :-);-);-) to hormonki zaczynają dawać się we znaki
MAMA witaj kobieto pracująca;-)
MARY BETH - gratulacje!!!
Nie nadrobię was bo głowa mi za chwilę eksploduje i idę się położyć choć na chwilkę:-(
WISIENKA śpiąca królewno :-);-);-) to hormonki zaczynają dawać się we znaki
MAMA witaj kobieto pracująca;-)
MARY BETH - gratulacje!!!
Wisieńka
nikusia bidulko, moze weź apap.Odpocznij i wracaj do nas szybciutko!
DJ_Czarna
Starania o skarb:*
Bafinka ja tez tak uwazam i może na wyrównanie cyklu jakąś luteinkę, bo czekasć tak możesz w nieskończoność,
mary gratulacjeI A śluz jak lepki i rozciągliwy to znaczy, ze przyjazny dla żołnierzyków więc działajcie.
Alez mnie wszystko denerwuje. Masakra. może to juz hormony bo nie mam powodu generalnie.
dj czarna witaj.Mnie kłuło mocno wygląda na to , ze na samym początku ciąży. Zrób betkę jak wcześniej dziewczyny radziły.
Będe musiała sie wybrać w poniedziałek jak wróce z pracy
M
motylek1135
Gość
WISIENKO a dziekuje dobrze:-) Tylko w sklepie sobie palec u nogi rozwaliłam. Ludzie nie myślą poprostu. A tak z objawów c. to odczuwam narazie tylko bolesność piersi. A ty jak żyjesz?:-)
NIKA idź sie połóz jak cie głowa boli
NIKA idź sie połóz jak cie głowa boli
Bafinka
co lekarza to sama nie wiem słyszałam że jest dobry człowiek starej daty zależy mi żeby gin który będzie moim lekarzem prowadzącym pracował w szpitalu na nowym oddziałe a on tam pracuje... wiec wrazie czego w fajnych warunkach bym rodziła... ale gdzie do tego... czuje że u mnie szybko fasolka nie zakiełkuje:-(
scooby84
Początkująca w BB
hej dziecwczyny ale u mnie gorąco dziś ufff
mam pytanie , bo trochę mnie to niepokoi. a wiec @ miałam dostać wczoraj albo dziś. Ale nadal jej nie ma. Za to wczoraj zauważyłam przy "podcieraniu" sorki za określenie, taki brązowawany śluz. Dziś też jest nie ma go dużo. Wczesniej jak sie zblizała @ to tak sie zaczynała u mnie ale to było tak że najpierw pojawaiał sie taki śluz ale juuż po kilku godzinach leciało ze mnie konkretnie przez bite 7 dni. Czy to może oznaczać iż zarodek dioero się zagnieżdził?? I że dopiero teraz testy mogą coś wykazać?? Proszę o pomoc
mam pytanie , bo trochę mnie to niepokoi. a wiec @ miałam dostać wczoraj albo dziś. Ale nadal jej nie ma. Za to wczoraj zauważyłam przy "podcieraniu" sorki za określenie, taki brązowawany śluz. Dziś też jest nie ma go dużo. Wczesniej jak sie zblizała @ to tak sie zaczynała u mnie ale to było tak że najpierw pojawaiał sie taki śluz ale juuż po kilku godzinach leciało ze mnie konkretnie przez bite 7 dni. Czy to może oznaczać iż zarodek dioero się zagnieżdził?? I że dopiero teraz testy mogą coś wykazać?? Proszę o pomoc
Wisieńka
motylku ja spię jak zabita na okrągło. Mam mdłości ale mniejsze niz wczoraj. Jestem zmęczona non stop. Myslę, ze te mdłości to po tym Duphastonie takie duże. Nie mam też apetytu wcale. A mięso mnie brzydzi. Ale nie jest źle. Byleby tylko dzwoneczek rósł jak nalezy.
czarna dziękuję za zaproszenie
scooby może tak być, ale też kiedy jesteś w ciąży to wiele kobiet ma na początku w terminie @ lekkie plamienia czy krwawienia. Trzymam &&&&&&&&&&&&, zeby @ nie przyszła a ty zrób betę jak nie dostaniesz @. Kosztuje około 30 zł, czyli tyle co 2 porządne testy a masz pewność.
czarna dziękuję za zaproszenie
scooby może tak być, ale też kiedy jesteś w ciąży to wiele kobiet ma na początku w terminie @ lekkie plamienia czy krwawienia. Trzymam &&&&&&&&&&&&, zeby @ nie przyszła a ty zrób betę jak nie dostaniesz @. Kosztuje około 30 zł, czyli tyle co 2 porządne testy a masz pewność.
Ostatnia edycja:
reklama
M
motylek1135
Gość
WISIENKO ja coś czuje, ze mnie objawy c. na pewno nie ominą. Dzisiaj zasnęłam w dzień jak zabita. A normalnie nigdy nie spałam w dzień, chyba ze byłam chora.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: