reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co lekarza to sama nie wiem słyszałam że jest dobry człowiek starej daty zależy mi żeby gin który będzie moim lekarzem prowadzącym pracował w szpitalu na nowym oddziałe a on tam pracuje... wiec wrazie czego w fajnych warunkach bym rodziła... ale gdzie do tego... czuje że u mnie szybko fasolka nie zakiełkuje:-(

Trzeba wierzyć, że się uda. Szybciej niż sie tego spodziewasz, główka do góry!

hej dziecwczyny ale u mnie gorąco dziś ufff :)
mam pytanie , bo trochę mnie to niepokoi. a wiec @ miałam dostać wczoraj albo dziś. Ale nadal jej nie ma. Za to wczoraj zauważyłam przy "podcieraniu" sorki za określenie, taki brązowawany śluz. Dziś też jest nie ma go dużo. Wczesniej jak sie zblizała @ to tak sie zaczynała u mnie ale to było tak że najpierw pojawaiał sie taki śluz ale juuż po kilku godzinach leciało ze mnie konkretnie przez bite 7 dni. Czy to może oznaczać iż zarodek dioero się zagnieżdził?? I że dopiero teraz testy mogą coś wykazać?? Proszę o pomoc

Oczywiście nie chcę Cie nakręcać, ale u mnie przy drugiej ciąży, miałam takie plamienia, właśnie brązowawe...rdzawe...nie było tego wiele...
Ale poczekaj jeszcze.....zobaczysz jak się sytuacja rozwinie, bo być może to początki @, oczywiście oby nie!!!
Jak jeszcze kilka dni się plamienie utrzyma to teścik/betka...:tak::tak:

reklama
NIKA- cześć kochana,no popracowalam dzis sporo i wszystko zrobilam i jest si-mnie tez glowa boli bo u nas taki upal nie ma czym ddychac
WISIEŃKA- Tomi przezyl róże-zauważyl od razu,ale zjadl pyszny obiadek,dostal piwko zimne a w taką pogode jak znalazl:-D:-Dzaraz wstawi fotki;-)

MOTYLEK- witaj ciężarówko:-)
SCOOBY- no taki sluz to wlaśnie znaczy te 2rzeczy-albo zbliża sie @ albo zagnieżdzenie-ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zagniezdzenie:tak:

ja tak miałam zawsze przed okresem.. podobno taki śluz oznacza infekcje... i sprawdziło się ja miałam... ale trzymam kciuki za twoją fasolkę może tobie się udało;-)

A ja umieram z bólu....tak mnie brzuch boli, w życiu mnie tak nie bolał...nigdy nie miałam takiej bolesnej @ (dodam, że dostałam w 19dc), nawet no-spa forte i ketonal nie pomogły...:zawstydzona/y:

Trzeba wierzyć, że się uda. Szybciej niż sie tego spodziewasz, główka do góry!

Oczywiście nie chcę Cie nakręcać, ale u mnie przy drugiej ciąży, miałam takie plamienia, właśnie brązowawe...rdzawe...nie było tego wiele...
Ale poczekaj jeszcze.....zobaczysz jak się sytuacja rozwinie, bo być może to początki @, oczywiście oby nie!!!
Jak jeszcze kilka dni się plamienie utrzyma to teścik/betka...:tak::tak:

dziewczyny dobrze że jesteście i dziękuje za wsparcie. powiem szczerze że już sobie odpuściłam w tym m-cu. Brzucho przestał boleć, no może czasami coś zakłuje. ale od wczoraj ten śluż a i wczoraj jak byłam w urzędzie
to w penym momencie najpierw ścicneły mnie strasznie mdłości, ale przeszły po chwili same a później jakoś tak słabo mi się zrobiło.

Ah ta niewiedza jest ciężka do zniesienie, a nie mam z czym porównywać bo staram się dopiero o piewrszą dzidzę :)

hejka, co tam słychować

scooby no to trzymamy kciuki za fasolkę
bafinka dziwny gin. moim zdaniem od razu powinien coś dać na wywołanie @. ileż można czekać?
mama fajnie, że małż się nie obraził za róże
mary beth gratulacje!!!!!

dziewczyny dobrze że jesteście i dziękuje za wsparcie. powiem szczerze że już sobie odpuściłam w tym m-cu. Brzucho przestał boleć, no może czasami coś zakłuje. ale od wczoraj ten śluż a i wczoraj jak byłam w urzędzie
to w penym momencie najpierw ścicneły mnie strasznie mdłości, ale przeszły po chwili same a później jakoś tak słabo mi się zrobiło.

Ah ta niewiedza jest ciężka do zniesienie, a nie mam z czym porównywać bo staram się dopiero o piewrszą dzidzę :)

Ja też się staram o pierwszą dzidzię, mimo iż byłam w ciąży 3 razy...z czego w 2 pierwszych miałam objawy, stąd wiem, że czasem takie brudzenia mogą być objawem...teraz piszesz o mdłościach...no no...kochana, szczerze ściskam kciuczki!!!! :-D:-D:-D

net mi tak muli że normalnie pierdyknę tym kompem. wpadnę wieczorkiem może- a jak się net nie zreflektuje to pewnie jutro.

reklama
mama wiedziałam, no ale piwko zrobiło swoje na pewno.Zapytaj go co mam zrobić z tymi ikonkami, a ty gdzie je masz na pasku?
motylku mało kogo omijaja ale wszytsko dla dzidziusia
Bafinko a moze nie rezygnuj z tego ale kontrolnie idz do innego.
bunia pierdyknij nim i wracaj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry