ewelina28
Dum Spiro Spero...
co lekarza to sama nie wiem słyszałam że jest dobry człowiek starej daty zależy mi żeby gin który będzie moim lekarzem prowadzącym pracował w szpitalu na nowym oddziałe a on tam pracuje... wiec wrazie czego w fajnych warunkach bym rodziła... ale gdzie do tego... czuje że u mnie szybko fasolka nie zakiełkuje:-(
Trzeba wierzyć, że się uda. Szybciej niż sie tego spodziewasz, główka do góry!
hej dziecwczyny ale u mnie gorąco dziś ufff
mam pytanie , bo trochę mnie to niepokoi. a wiec @ miałam dostać wczoraj albo dziś. Ale nadal jej nie ma. Za to wczoraj zauważyłam przy "podcieraniu" sorki za określenie, taki brązowawany śluz. Dziś też jest nie ma go dużo. Wczesniej jak sie zblizała @ to tak sie zaczynała u mnie ale to było tak że najpierw pojawaiał sie taki śluz ale juuż po kilku godzinach leciało ze mnie konkretnie przez bite 7 dni. Czy to może oznaczać iż zarodek dioero się zagnieżdził?? I że dopiero teraz testy mogą coś wykazać?? Proszę o pomoc
Oczywiście nie chcę Cie nakręcać, ale u mnie przy drugiej ciąży, miałam takie plamienia, właśnie brązowawe...rdzawe...nie było tego wiele...
Ale poczekaj jeszcze.....zobaczysz jak się sytuacja rozwinie, bo być może to początki @, oczywiście oby nie!!!
Jak jeszcze kilka dni się plamienie utrzyma to teścik/betka...