reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam !!! Wróciłam
Zdjęcia zrobione!!!!
Mam pytanie, jak jest z ta temperaturą? Od czasu owu powinna być ok.37? I tak do końca? A jak jest ciąża?

reklama
Dla chwilowo wątpiących....:-)

Poszukując nadziei

Stracone nadzieje,
zakopane gdzieś,
nadzieja umiera ostatnia,
tak właśnie jest...

Trudno uwierzyć w coś,
jeśli dookoła tyle zła,
trudno zaufać komuś,
kiedy ludzie ranią...

Lecz szukaj nadziei,
to ostatnie co nam zostało,
uwierz w swoje sny,
marzenia o szczęściu...

Nadzieja czyni cuda,
nie porzucaj jej,
bo nadzieja umiera,
kiedy człowieka poddaje się.

:zawstydzona/y:

Nadzieja umiera ostatnia

Nadzieja rzadko ulotną bywa,
Jest w naszych sercach,
Bardzo głęboko schowana,
Pod płaszczem obojętności...

Nadzieja zawsze istnieje,
To taki cień, który jest z nami...
Nie zwątpimy całkowicie
Bo skrycie iskra wciąż się pali...

Czasami ktoś nam odbiera nadzieję,
Na każdym etapie życia,
Ale ktoś inny przywraca,
Nasze serca ubogaca...

Nadzieja umiera ostatnia,
Dopiero, jak zamkniemy oczy,
W spokojnym śnie...
Kiedy nadchodzi życia kres...

monisia jak nie ma ciąży to w dniu @ spada czyu tuz przed nia a jak jest to zostaje dalej:-)
ewelina, scooby ja byłam w ciązy 16 lat temu i już mało pamiętam kiedy co dlatego teraz prowadze dzienniczek i wszystko notuje. Jak będzie córeczka to na pewno jej sie spodoba i może nawet przyda jak będzie chciała miec własną dzidzię:-D

a dodam jeszcze że co dziennie rano mierze tempke i od 3 dni mam 37,2 a wcześniej miałam 36.7

Witam
Wpadlam na chwile zobaczyc co tam u was.Ja dopiero wrocilam do domu.Upal mamy wiec korzystam z synkiem z pogody.Dominik jeszcze ma dosc sily i zwerbowal chlopakow z sasiedztwa do gry w pilke:-p Biedaki nie mieli wyboru bo rzucal im do ogrodu to pilke dopoku nie zaczeli z nim grac.Na szczescie nie narzekaja i wiedze ze lubia sie z nim bawic.Ide mezowi obiad szykowac,wpadne jeszcze pozniej:tak:

witam się czwartkowo :-):-):-)
Kpi aż mi łezki stanęly w oczkach jak napisałaś o męzu jaki to był dzielny. Eh, ja też chciałabym kiedyś porod rodzinny :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mojemu też się to marzy. Znam przypadek gdzie po porodzie rodzinnym mąż się brzydzi żony. Szok :szok::szok::szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry