reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie wytrzymałam i własnie zrobiłam test...
jedna kreska mocno wyraźna ale jest i druga, tylko że słabiutka...
Z tydzien temu tez robiłam test, z ciekawości i była tylko jedna gruba krecha,a teraz druga tylko ze słabo widoczna. No nic, poczekam do piątku kiedy powinien być @ i powtórzę raz jeszcze.
Az ciary mam

Marta za to ja poległam na wyrku :-) smaczna kolacyjka była? ja coś mam ochotę na kebaba:-D dawnom nie jadła...
Jeszcze nadzieja jest, zobaczymy jutro,

Mama myślimy z K by w srode zrobić. Nie chcę się nakręcac ani robić nadzieji ale piersiaki czasem pobolewaja i brzusio czasem boli.

Spadam spać bo skurcze mnie męczą - trochę dzisiaj przesadziłam z noszeniem Karoli i teraz mam skutki własnej głupoty :-p :-( mam nadzieję ze nic nie będzie z tego gorszego :-(

A i zapomniałam wam powiedzieć że kole 18 rozmawiałam z Wisieńką - już spokojna zabierała się do oglądania "Kasi i Tomka" a nawet na koniec rozmowy się śmiała więc nie ma chyba tragedii a jutro ma iść do lekarza po L4 obojetnie na co ale mam nadzieję że jej wypisze, jak nie - bierze urlop na życzenie i w środę będzie u swojej ginki starać się o L4 żeby leżeć w domu w spokoju i ciszy :-)

reklama
Hej dziewczyny
Ja jak pisałam przeniosłam sie czesciowo na 2012 starania przesunelismy na wrzesien chcemy najpierw kupic dom i mam nadzieje ,ze pod koniec sierpnia bedziemy mieli juz nasze gniazdko . Pisałam do Sol zeby mnie usuneła na z listy testujacych ale ciagle chce zostac na liscie staraczek tylko ,ze zaczynam od wrzesnia jesli moge ?
Mam nadzieje ,ze uda mi sie jeszcze zostac mamusia 2011 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry