reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Racja Lorelain:)
Tak w skrócie to jestem z Anglii,już 3 lata tu mieszkam,a przyleciałam tylko na 3 miesiące, lecz poznałam swojego mężczyznę, zakochałam się i szczęśliwie sobie tu żyjemy;-)Pracuję, uczę się, mam kotka:-)
Moj ukochany czesto wyjezdza w delegacje, czasami nie ma go od pon do piatku w domu, czasami jest codziennie, i wlasnie jak go w tamtym tyg nie bylo zabijałam czas na necie, a że moje myśli krążą teraz wokół ciąży znalazłam to forum i zaczyna mi się tu całkiem podobać;)

Witam się ponownie :-p

Karola marudzi jak sto nieszczęść a jak chcieliśmy jej plaster na kolano przykleić żeby jej nie drażniło (w piątek złapała zająca i zdarła sobie kolanko) to wpadła w taką histerię że :szok: musiałam jej natychmiast zdjąć :no: Teraz wydurniają się z M. Aż się boję co zaraz wykombinują :-p

Jestem...mąż niedobry neta mi zabrał Aga - wiadomość dotarła, teraz próbuje się zorientować co i jak :) ;-)

cześć mlodam, ja jestem, Karol właśnie usnął, a ja mega głodna, więc idę przygotować jedzonko.
I krecha mówisz ! Jak nie ma @ to wszystko jest możliwe, może za wcześnie...

Witam Was ponownie!
Kurczę, u mnie 14. dzień cyklu, a z racji, ze takie dziwne i nieregularne te moje cykle, to nie wiem, czy owulacja się zbliża, czy co... Staram się śluz obserwować, na razie go nie ma
. ;-)

jestem,dzieci spia,Tom przed meczem a ja wcinam truskawki:tak:
MARY-BETH- stani dzien sluzu plodnego(tego rozciągliwego)jest najbardziej plodny..jeszcze troche i dzialajcie :)

ZAPMARTA- smacznego
MLODAM-kiedy powtarzasz test??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jestem:-):-)

MAMA truskaweczki mniam:-)
ZAPMARTA witaj:-) I smacznej kolacji;-)
MARY BETH a jak długi miałaś cykl ostatnio? Ja myślę że jak będziecie działać co 2 dni to powinniści trafić:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry