reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama no poszłam a tam mi powiedzieli że policjant miał pilny wyjazd w interwencji i mam przyjść w poniedziałek przed pracą na 8:30 więc zobaczymy a z gradem masakra kamila koledze okno w domu pobiło a sąsaidowi w dość nowym mercedesie całą szybe tylnią pobiło w drobny mak także masakra jeszcze takiego gradu nie widziałam masakra co sie z ta pogoda dzieje

Aga już zaglądam :)

Marylka, mnie też smutno mi, ale dziś smutasy a jutro głowa do góry. Nowy cykl - nowa nadzieja.

Ja miałam przez pół nocy mega biegunkę. Zrobiłam sobie kanapeczki z ogórkiem małosolnym i popiłam wodą. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Namęczyłam się nieźle.
Idę zaraz do apteki niech mnie poratują, bo jestem super osłabiona.

mama, dobrze, że nocka przespana i Domi się tak nie męczył. Karol ma mały basenik na balkonie i też radości dużo.

miłego dnia dziewczyny. Odezwę się później jak mi będzie lepiej.

mama strasznie się cieszę że pomogłam :tak: :laugh2: u mnie waga na razie stio bo coś leniwa jestem w tym tyg, ale przynajmniej STOI a nie wraca do poprzedniego stanu :sorry: :laugh2:

marylko jutro po wizycie w salonach upiększających na pewno zrobi Ci się lepiej! :tak: Ja wczoraj zmieniłam kolor włosów i ścięłam się i teraz nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze tak mi się podoba :tak: :laugh2: I od razu humor lepszy! :tak:

Agatko - ja brałam trochę ponad 2 lata ale ze mną jest pokręcona sprawa booo my się tak właściwie nie staramy ^^ Jakoś tak wyszło że w tym cyklu były przytulanka w dni płodne no i jak już tak wyszło to w zasadzie mogło by Coś z tego być :)
Wiesz Badylinko-ponoć niestarać się to najlepsza metoda na dzidzi :-) my się właśnie niestaraliśmy :-)
Męzuś stwierdził że teraz to nic nie porobi bo leniwy bedzie :-)

Witam wszystkie dziewczynki, które wlasnie dołączyly:)

Cośik pracować mi się nie chce...
No i juz humor mi sie pogorszył:(( Doczytalam ze grube krechy na owulacyjnym przez kilka dni oznaczają że nie pękł pęcherzyk:( A odwolałam wszystkie monitoringi u mojego ginka bo jak lewy jajnik bez jajowodu to nic nie robimy, I teraz nie mam nawet jak sprawdzic czy pękł czy nie... Jak nie to dupa i znowu się cykl wydluży...

To co marylka upijamy się razem??

reklama
A dzisiaj już lepiej.
Wież ze urlop do Pl nie wypali ale już się chyba z tym pogodziłam,jutro idę na zakupy i myślę że smutek zniknie:))))
A co u Ciebie?
Cieszę się że mogę sobie tu z wami popisać !!
A u mnie "stara bieda" :laugh2: Na 12:30 do pracy, a od 20:00 weekend w końcu upragniony :tak: mamy z G. wolny domek, bo nasi współlokatorzy pojechali na tydzień do PL na urodziny babci :tak: Włoski wczoraj podcięłam i mam nową fryzurkę i kolor :laugh2: Ogólnie pozytywne nastawienie do świata dzisiaj :tak:

Ja też się cieszę, że mogę z Wami popisać :tak: zawsze mi to humorek poprawia :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry