agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama byłaś na zamkniętym,Marylka Ty też zajrzałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz Badylinko-ponoć niestarać się to najlepsza metoda na dzidzi :-) my się właśnie niestaraliśmy :-)Agatko - ja brałam trochę ponad 2 lata ale ze mną jest pokręcona sprawa booo my się tak właściwie nie staramy ^^ Jakoś tak wyszło że w tym cyklu były przytulanka w dni płodne no i jak już tak wyszło to w zasadzie mogło by Coś z tego być
Agnieszka witaj Kochanie :* Jak samopoczucie dzisiaj?...
A u mnie "stara bieda" Na 12:30 do pracy, a od 20:00 weekend w końcu upragniony mamy z G. wolny domek, bo nasi współlokatorzy pojechali na tydzień do PL na urodziny babci Włoski wczoraj podcięłam i mam nową fryzurkę i kolor Ogólnie pozytywne nastawienie do świata dzisiajA dzisiaj już lepiej.
Wież ze urlop do Pl nie wypali ale już się chyba z tym pogodziłam,jutro idę na zakupy i myślę że smutek zniknie)))
A co u Ciebie?
Cieszę się że mogę sobie tu z wami popisać !!