reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane nie mam siły Was nadrabiac więc jak wydażyło sie coś ważnego to bardzo prosze o info

ja mam okropny dzień dziś
@ przyszła z samego rana jak w zegarku tak samo jak ostatnio i przedostatnio wściekła jestem strasznie i jakaś taka podłamana i strasznie wkurwiona na siebie po huja ja brałam tyle lat te tabletki jak i tak w ciąże nie moge zajść nie zdziwiła bym gdyby one miały wpływ na to że teraz nie moge zajść na dodatek leci ze mnie jak z kranu i od rana warcze już zdążyłam sie popstrykac z K mam chote i nic nie pamiętać i spać

reklama
sorbek - nie wiem sama, niby tak, ale ani biegunki, ani wymiotów, jedynie mdłości, no i jelita i żołądek mi sie tak spinają, ze aż je widac jak się wybrzuszają pod skórą ... masakra, mam już dość ! Z dzieci nici w tym miesiącu !

Marylka nie łam się! jeszcz będzie dobrze! A po tabsach czasem trzeba trochę czasu! Ja mam kumpelkę która brała z 10 lat i po ok 7-8 miesiącach od odstawienie zaszła! Nie starali się tylko odstawila i się nei zabezpieczali:) I samo wyszło!
Ale doskonale wiem jak to jest:(( Pocieszające jest tylko to że takie nastroje przechodzą:) Za jakiś czas znowu będzie dobrze:)

marylka nie martw sie kochana - strzel se piwko - wyluzuj sie - pomysl jakie beziesz miaął fajne towarzystwo na marcóweczkach :tak:

Sol - kuźwa dziewczyno zadziwiasz mnie każdym postem - nie miaąłś lekko z tymi ciążami i porodem :( - ale silna babka z ciebie i to najważniejsze ze jesteś pozytywnie nastawiona za każdym razem

no ja do odwaznyc nie naleze wiec jakby mi obok kogos reanimowali czy bym uslyszala ze pytaja o chrzest dziecka... jezu... teraz mi ciarki przechodza, a na mliejscu bym na 100% wpadla w histerie!!!

ja nietstey nie mam polskiej tv :( a taki program bm sobie obejrzala troszke w tle, szykujac sie do wyjscia ( nie ma mnie od 10 do 17) jade do biblioteki popchna troce prace magisterska :)

marylka : glowa od gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wszytsko przechodzi od tak! hop siup!
ja z poldusiem nie robilam testow owulacyjnych, z pierwsza pwoeidzielismly sobie keidy bedzie to bedzie :) zajelo 4 m-ce!
a z 2 mysle ze ebde robila, bo biorac pod uwage ze chce rodzic pod konic 2011 jak sie poslizne, to zmienie rocznik! a nie hcialabym zeby rocznikiem byly miedzy dziecmi a 4 lata roznicy! no ale jak sie nie uda zaplanowac planningu jak na wizyte u lekarza, no to zadowloe sie pocczatkiem 2012 ( powiedmzy od marca w gore! :)

naga - BIEGIEM DO LEKARZA!! Nie uważasz że lepiej teraz się przełamać i pochorować trochę niż potem leżeć po szpitalach nie wiadomo jak długo????

marylko - :( przykro mi... ale marzec też jest dobrym miesiącem...
a co do tabletek - też brałam i też się zastanawiam czy to nie będzie miało wpływu.... jak długo brałaś tabsy?

Sol monia i Sorbuś dzięki za wsparcie i pocieszenie wiem wiem marzec terz fajny ale jak w zeszłym miesiącu zbytnio sie tym nie przejełam tak tym razem mam załamke i zastanawiam sie czy wogule sie uda

ale dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa otuchy

a wogule u nas wczoraj był tki grad i nie przesadzam grad był wielkości piłek do golfa i ludziom szyby w domach powybijało i samochody też mają wgniecenia nam tylko ogrudek pokiereszowało i zbiło 1/4 dachu w szklarni a ja wracałam z pracy w tym gracie naszczęście jak zaczeło poadac to byłam już blisko domu ale dobrze że miałam parasolke bo bym tyle razy w łep dostała że chyba bym nie wstała a tak to tylko po łydkach dostałam a teraz z siniakami chodze

reklama
witam sie i ja [FONT=&quot]
043.gif
[/FONT]
my dzis wyspani-leki podzialaly i Domi spal o wiele lepiej i przebudzil sie raz kolo 3 z atakiem kaszlu ,ale po chwili juz spal i ogolnie obudzilismy sie po 7
Zuza w przedszkolu a ja po drodze zajechalam do mechanika bo mi sie kontrlka abs palila i zalatwilam sprawe bo mi Tom wczoraj powiedzial ,ze jutro Jego firma organizuje 40 km za Poznaniem piknik rodzinny (zawsze tak jest w czerwcu co roku dla pracowników wyzszych stanowisk). nie wiem tylko jak w ta pogode wytrzymają dzieci????? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]tam zawsze jest duuuuuzo jedzenia i napjow i piwka i zamki dumchane dla dzieci,konkursy i mase nagrod-ogolnie super tylko ostatnio jest tak gorąco...no nic pomyslimy

ja zaraz rozwieszam pranie, [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]poodkurzam [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]i za godzinke wlatuje sąsiadka na kawke i pogaduchy [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milutkiego dnia!!!! [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]