reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
motylek głowa do góry. Nie daj się smutkom, niech idą precz!!!! sio wyganiam je!!! Dobrze że Ci się nic nie stało, a tylko jogurt wylany, choć pewnie smaczny był;-) A stan podgorączkowy nie musi oznaczać choroby, chyba że takiej 9-cio miesięcznej;-)

lor auaaaa, normalnie aż mnie zęby zabolały na samą myśl o dentyście, brrr, ja to schodzę z fotela przy samym zdejmowaniu kamienia, a już cokolwiek innego to bez znieczulenia nie podchodź :-D

LOR no to nieciekawie z tą torbielą masz:no:

ISANA , MALAPRALINKA hejka:-)
MOTYLEK to jak to było że tylko jogurt ucierpiał:wściekła/y:

trzymam mocno &&&&&&&& Lorelain. A że tak spytam-gdzie chodzisz do sadysty?

Czy macica bez ciązy powinna być wyczuwalna macając się po brzuchu??:-D:-D:-D czy dopiero tę z ciążą można wyczuć namacalnie?:confused::confused:

To jest podajże ul. Lelewela, generalnie tam gdzie jest chirurg-stomatolog bo jest w Gliwicach tylko jeden. Tam jest tez osobno babeczka dentystka i jest super. Terminy państwowo dość odlegle, ale warto czekać. Tego zęba niestety państwowo nie zalatwie bo 6 nie ma nic na NFZ - to właśnie jest Polska grrrrrrrrr .... a że jeden chirurg na miasto, to ceny ladne windują :wściekła/y:

oj Kingo to połóż się sen najlepszym lekarstwem

Agnieszko szkoda że nie wpadniesz do Polski :-( ja planuje jakoś w sierpniu do Anglii odwiedzić kolegę i przyjaciółkę ale jak znam życie to też mi nie wypali

motylku no to rzeczywiście kiepski dzień może czarny kot Ci drogę przebiegł :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem wściekła, az mi sie płakać chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic mi się dzisiaj nie udaje, każdy mnie olewa i na dodatek jakiś @!# potrącił mnie na ulicy i wylał mi się jogurt który niosłam w ręku.:wściekła/y::wściekła/y: Do tego mam stan podgorączkowy (37 stopni) i chyba się czymś zatrułam.
No poprostu życ nie umierać.

motylku biadactwo!!!! :(
ale co, coś Ci się stało poważniejszego? kurde ludzie za kierownicą nie myślą czasem zupełnie..... :/

AGATKA!!!!!!! Czyli co? Nie masz wyników bety dzisiaj???

To jest podajże ul. Lelewela, generalnie tam gdzie jest chirurg-stomatolog bo jest w Gliwicach tylko jeden. Tam jest tez osobno babeczka dentystka i jest super. Terminy państwowo dość odlegle, ale warto czekać. Tego zęba niestety państwowo nie zalatwie bo 6 nie ma nic na NFZ - to właśnie jest Polska grrrrrrrrr .... a że jeden chirurg na miasto, to ceny ladne windują :wściekła/y:

No tak to jest niestyety-wyczuł monopol i winduje ceny. Do tego sadysty nie chodziłam, i w ogóle mam nadzieję ze przez najblizsze lata nie zalicze zadnego.:-):-) Oczywiscie fotela dentystycznego a nie lekarza :-D:-D:-D żeby nie było wątpliwosci jakby cio.

AGATKA!!!!!!! Czyli co? Nie masz wyników bety dzisiaj???
nio niestety nie :wściekła/y:

reklama
mary tu w Uk mogę iść do szpitala ale muszę najpierw zdobyć skierowanie od GP albo prywatnie ale cena za wizytę jest kosmicznie droga.
A jak jest u Ciebie?

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy...kochane jesteście...już już idę na zamknięty:)
Tu ciążę prowadzi lekarz rodzinny, a do ginekologa chodzi się na USG i kontrole co jakiś czas, oraz gdy ciąża musi przebiegać pod szczególną opieką, to oczywiście częściej. Do lekarza chodzę normalnie, muszę tylko zaklepać termin (tego samego lub nast. dnia). Oczywiście za wszystko się płaci przed ciążą... :eek: Tylko kobiety w ciąży nie płacą za lekarza! :-):-):-) A opieka w szpitalu w czasie porodu jest super! Moja mama rodziła mojego braciszka w 2007 roku w Oslo - ja byłam przy calutkim porodzie. Od początku do końca, tylko na cesarkę ją rzecz jasna zabrali. Ale teraz naprawdę jestem lepiej zorientowana jak mało kto jak to tu wygląda! :-D:-D:-D I się dzięki temu nie boję, gdy przyjdzie moja kolej (oby JAK NAJSZYBCIEJ!). :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry