reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mati zrobił właśnie sam z siebie siku na nocnik i po wszystkim bił brawo !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ogromne gratulacje dla niego:))

Aga - o kurcze, co sie stało?

hej agnieszka a co sie stało ze odwołane wsio????

Mąż nie dostanie na ten czas urlopu tzn.bo nie mają nikogo na zastępstwo :dry:
Także będę musiała pomyśleć o wizycie u ginekologa tu w UK.
Wiem świat się nie wali ale tak się człowiek nastawił a tu nici,muszę na spokojnie przemyśleć sprawę gina bo reszta się nie zmienia.

reklama
mloda ja ciągle trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& pisałam na gg ale chyba masz wyłączone
dobrze że podpisał umowę, to dziś bidulko samotna noc Cię czeka :-(
Iwonko przykro mi coś te nasze mały ostatnio wariują :-(
Agnieszko witaj :* uuu nie dobrze że wszystko odwołane, a dlaczego jeśli mogę wiedzieć od razu przyznaję się że dziś nie nadrobiłam bo nie miałam siły

aguś witaj!! No to nieciekawie że musisz plany zmienić, a tak się już nastawiłaś. Ehhh życie potrafi płatać nam figle, ja też musiałam zrezygnowac z planów wakacyjnych w tym roku.. A mam takie nieśmiałe pytanie, czy spytałabyś się dziewczyn na zamkniętym czy przyjmiecie mnie tam, bo czasem zdjęcia chciałabym wstawić czy napisać więcej,a le na ogólnym to nie bardzo chcę...

Mati zrobił właśnie sam z siebie siku na nocnik i po wszystkim bił brawo !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gratulacje dla Matiego! :-):-) Ja mam 3-letniego braciszka i pamiętam jak się z moją mamą cieszyłysmy, gdy pierwszy raz skorzystał z nocnika!

A tak w ogóle to dobry wieczór Wam wszystkim! ;-);-);-)

Iwonka mąż na ten czas nie dostanie urlopu,tak zwlekali z ostatecznym potwierdzeniem i proszę odpowiedz negatywna ale co zrobić praca ważniejsza od urlopu.
Najbardziej szkoda mi wizyty u ginekologa którą miałam już zarezerwowaną ale nic na to nie poradzę,rozejrzę się i pójdę tu w UK.

Aga -a może tylko przełożyć termin wyjazdu na inny?

dziewczyny ide jutro do dentysty, mam torbiel pod zębem a dzisiaj mi sie zaczęło robić z ty cos niedobrego i chyba musze juz załatwić tę sprawe. Cały czas zwlekalam bo usuniecie jej kosztuje 1000 zł a nei jest to refundowane z NFZ. Boje się jak cholera :dry:

heheh to ja się przyłączam do prośby Margolci i tez chętnie dołączę do wątku zamkniętego :)

jak ja teraz na l4 jestem to lekarka mowila wlasnie ze mleko z miodem i maslem, ale 3 razy dziennie, po razie to pewnie Ci nic nie da...
Podobno ziolowych herbatek tez nie mozna zadnych..

Badylinka- miłych zakupów w takim razie! I szybko wracaj, wskakuj do łóżeczka, pod kołderkę, i skarpetki na nóżki, no i nie zapomnij natrzeć się tym Amolem...:-):-)- i zdrowiej nam szybciutko!

badylinka współczuje choróbska i zdrówka życzę

Ani herbaty ani syropu malinowego nie polecam na żadnym etapie ciąży - chyba że chcecie skurcze porodowe wywołać :tak:

- jak tam samopoczucie, lepsze?:-)

dziękuje dziewczyny :)
Amol kupiony, będę wcierać. Samopoczucie fizyczne w zasadzie bez zmian za to psychicznie mi trochę jakoś morale oklapły i nawet 7days nie pomógł ;(

uciekam na Majkę

Buńka co było w Majce dzisiaj? Bo przegapiłam a nie wiem czy wstanę rano na powtórkę...

Własnie czytałam trochę poprzednich postów i popłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D BUNIA i BADYLINKA są obłędne:tak::tak::cool2::cool2:

dziękujemy i proszę bardzo - zawsze do usług

GRATULACJE!!!!!!
MATEO STARY BYKU!!!!

pralinka,badylinka zdrówka!

dziękuje bardzo :*

Dziewczyny, to mnie zmartwiłyście z tą herbatką malinową- że nie można jej pić w ciązy, bo wywołuje skurcze...:-( A ja tak bardzo ją lubię, bez przerwy piję jakieś owocowe herbatki (albo zielona), jak będę w ciąży to osiwieję bez "malinówki", zwłaszcza, że ma takie dobre działanie przeciw- przeziębieniowe- myślałam, że to super naturalny środek i w ogóle niegroźny! A tu takie nowiny...
Ps. Ja tyle jej piję i jakoś nigdy żadnych skurczy u siebie nie czułam...:sorry2:

ja też uwielbiam wszelkie owocówki no ale jeśli trzeba będzie to jakoś się powstrzymam :) przerzucę się na soczki ^^
a z tymi skurczami to nie chodzi o to że coś czujesz tylko o to że to są skurcze wystarczające do tego żeby zrobić krzywde fasolince. Ja to tak rozumiem. :)

Dobry wieczór!
Dziewczyny u mnie zmiany...urlop w Pl odwołany,wizyta u ginekologa odwołana...:(
Smutno mi jak cholera:(
Agulka co się stało????? :(

wróciłam ze sklepu, co się nawkurzałam to moje. Gorąco wszędzie, pełno ludzi wszędzie grrrr...... powariowali, wszystkie mięso wykupili na grilla..... aż baba na nas głupio patrzyła jak kupiliśmy tylko 4 udka i 2 cycki z kurczaka
Amol kupiony, jak będę szła spać to się ponacieram.
Kurcze na 3h Was człowiek zostawi i 10 str nawaliłyście :D

AGATKA!!!!
JAK TAM BETA?????

Ostatnia edycja:
Mąż nie dostanie na ten czas urlopu tzn.bo nie mają nikogo na zastępstwo :dry:
Także będę musiała pomyśleć o wizycie u ginekologa tu w UK.
Wiem świat się nie wali ale tak się człowiek nastawił a tu nici,muszę na spokojnie przemyśleć sprawę gina bo reszta się nie zmienia.
agnieszka.kk - a może uda Wam się przełożyć na później? Trochę poczekacie, ale może się uda? A jak tam z ginekologami w UK? Bo ja się tu, w Norwegii, spotkałam z zupełnie innym systemem medycznym. I jednak muszę powiedzieć, że dzieci gdzie indziej nie chcę rodzić! ;-)

reklama
AGNIESZKA przykro mi że plany nie wypaliły:-( Wiem jak to jest jak cos się zaplanuje a tu nici z tego;-) A możesz zobaczyć na zamknięty?
MARY-BETH witaj:-) Gdzie się podziewałaś jak Cię nie było:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry