reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam, iwonka dziekuje wam
to nie ząb.. zęby mam zdrowe akurat. Dziąsło miałam wycinane bo mi na 8 narastało :/ jak już znieczulenie puściło to masakra tak bolało teraz po ketonalu lepiej ale ćmi jeszcze bo to świeże wiadomo.

a muszę pochwalić się bo dumna jestem
Mój synek dziś brał udział w zabawach różnych u nas w miescie no i wygrał slodyczki i dyplom:)))

reklama
motylek głowa do góry. Nie daj się smutkom, niech idą precz!!!! sio wyganiam je!!! Dobrze że Ci się nic nie stało, a tylko jogurt wylany, choć pewnie smaczny był;-) A stan podgorączkowy nie musi oznaczać choroby, chyba że takiej 9-cio miesięcznej;-)

Dzieki, oby;-)

MOTYLEK to jak to było że tylko jogurt ucierpiał:wściekła/y:
Bo w ręku trzmałam tylko jogurt.

motylku no to rzeczywiście kiepski dzień może czarny kot Ci drogę przebiegł :-(

Nie:-D nie wierze w przesądy.

motylku biadactwo!!!! :(
ale co, coś Ci się stało poważniejszego? kurde ludzie za kierownicą nie myślą czasem zupełnie..... :/

Ale potrącił mnie w sensie, że popchnął.

Agnieszko szkoda że nie wpadniesz do Polski :-( ja planuje jakoś w sierpniu do Anglii odwiedzić kolegę i przyjaciółkę ale jak znam życie to też mi nie wypali

A to zapraszam do nas na kawkę jak będziesz gdzieś w pobliżu :tak:

mary Tu w UK opieka w szpitalu też jest podobno świetna,ciążę prowadzi położna albo lekarz sama wybierasz.Ogólnie warunki są świetne :tak:
Ja poszukam prywatnego gina...dam radę no a w marcu fruu na Majorkę :happy2:

No tak to jest niestyety-wyczuł monopol i winduje ceny. Do tego sadysty nie chodziłam, i w ogóle mam nadzieję ze przez najblizsze lata nie zalicze zadnego.:-):-) Oczywiscie fotela dentystycznego a nie lekarza :-D:-D:-D żeby nie było wątpliwosci jakby cio.

nio niestety nie :wściekła/y:

To jest kobita i generalnie jest bardzo fajna i na prawdę super specjalistą, ceny takie same jak chirurg w Zabrzu - jest po jednym na każde miasto to nie wiedza juz ile zdzierać.
Ja akurat mam super ząbki, właściwie bez żadnych problemów i komplikacji, raz raptem miałam zakładaną plombę w podstawówce i raz na studiach. W ciąży zrobiło mi się zapalenie dziąseł, ból jak cholera a ja się zaparłam i nawet apapapu wziąśc nei chciałam. Wylądowalam u dentysty a ten nei wiedział co robic i mnie skierował własnie na lelewela. Tak juz tam zostałam. Zrobilam sobie ściaganie kamienia, wybielanie etc. Generalnei dopieszczenie moich zabków. Pół roku temu dostalam z tamtej przychodni smsa o kontrolnym rentgenie zebów, no to poszlam zrobic i wtedy wyszła mi ta torbiel, ale mnei ząb nie boli nic, wiec gdyby nei ta kontrola to bym sie nigdy nie dowiedziała , że mam. Dzisiaj zrobiła mi sie w tym miejscu jakas gulka, boli przy dotyku i ból promieniuje mi az na szyje. Trudno mi nawet slinę przełknąć.

Agnieszko no właśnie z tego co wiem to tam jest strasznie drogo i w Polsce lepsi specjaliści podobno, a może jednak zdecydujecie się na przyjazd we wrześniu w ostatnich latach wrzesień w Polsce jest bardzo ciepłym miesiącem:-) Agnieszko uważaj bo jeszcze skorzystam i Cię nawiedzę :-phihihi

Kingo no to dumna jesteś pewnie :-)

dziewczyny ja lece jestem padnięta a jeszcze muszę notatki przejrzeć życzę stosunkowo udanej nocki miłych przytulanek a potem kolorowych snów

Ostatnia edycja:
MARY-BETH witaj:-) Gdzie się podziewałaś jak Cię nie było:cool2:
Hej! A zakręcona dziś jestem jakaś... :-D:-D Poleciałam do miasta po jakis jedzenie, pogoda była super, to się troszkę przeszłam, a potem po powrocie zaczęłam wysyłać CV i tak mi wsiąkły ze 4 godzinki... :eek::-):-)
A jak dziś u Ciebie? Ty mieszkasz w Oslo, prawda? Dziś tam chyba ładna pogoda, mama mi doniosła! :tak:

mary Tu w UK opieka w szpitalu też jest podobno świetna,ciążę prowadzi położna albo lekarz sama wybierasz.Ogólnie warunki są świetne :tak:
Ja poszukam prywatnego gina...dam radę no a w marcu fruu na Majorkę :happy2:
Ojej! Zazdroszczę! :-):-):-) Super, baw się tam dobrze! Ja może w tym czasie będę wielorybem... :-D:-D:-D:-D:-D:-D OBY!

IWONKO dobranoc, papa
g045.gif
d025.gif

MARY życzę ci, żebyś była wielorybem
a085.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też się już z wami żegnam, idę trochę pooglądać TV albo poczytać, żeby cały czas przed kompem nie siedzieć... BB uzależnia!!!:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry