reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA witaj:-) Fajnie że już niedługo wakacje i nie będziesz musiała chodzić do pracy;-);-) U mnie wszystko dobrze, choć ostatnio mam nerwa - tydzień do @:wściekła/y::wściekła/y: Pati na szczęście zdrowa i dokazuje ile wlezie:cool2: A jak Alunia?

MLODAM patrz wyżej:-):-) A możesz mi napisać czy teraz dużo załatwiania z urzędami przed rozpoczęciem budowy domu;-)

MARGOLCIA - witaj:-) Jak Pan Kot? I byłaś w tym szpitalu pytać o pracę:cool2:

reklama
lor masz dzielnego synka, sam siusiu na nocki, normalnie już dużego chłopca masz w domu,oby tak dalej. Myślę że wisieńka dostanie L4. Najgorsi są ci lekarze co uważają że ciąża to nie choroba i nie ma potrzeby iść na L4, jak nie ma zagrożonej ciąży. A to że przez pracę moze dojsć do zagrożenia to ich mało obchodzi, masakra!!:wściekła/y:

Normalnie zaraz się rozpłynę tak gorąco...

Hejka
m010.gif

Nie nadrobie, nie dam rady.

Przed chwilą wróciliśmy z Artkiem z naszego domu, bo kuchnie robiliśmy. Tyle z tym roboty, że mnie głowa boli, a jeszcze nie skonczone. Kupa roboty z tą przeprowadzką.
W weekend kładziemy płytki i malujemy ściany, prawdopodobnie cały weekend mnie na BB nie będzie. Masakra z tym jest.:angry: Mam nadzieje, że szybko zleci i wreszcie usiąde na kanapie w nowym domku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nika cieszę się ,że Pati zdrowa:tak:.Ala dziś w nocy juz lepiej,zobaczymy dziś.ale to ewidentnie alergia,bo wczoraj dostała inhalację z leku przeciwalergicznego i na noc też leki przeciwalergiczne i jest lepiej.także czekam na koniec czerwca i testy:tak:.współczuję nerwa przed @,wyobraż sobie jakiego ja mam,bo @ nadal nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bibinka Czy Ty masz na imię Patrycja?? Bo chyba Cię znalazłam na nk :-)
nika witaj. Pan Kot właśnie walnął mega kupala,ależ śmierdzi. Byłam w szpitalu, szukają lekarza ze specjalizacją rehabilitacja, tylko że im się wcześniej nikt nie zgłosił to piękniej nazwali to stanowisko. Ach , no nic ważne że się dopytałam, spróbowałam.

Nio i nic nie wiem na dziś. Trzymajcie kciukasy do jutra. :-) badanie jest w trakcie wykonywania :szok: ale kobietka powiedziała żeby po 8 dzwonić jutro, choć sama zdziwiona bo z reguły koło 16-17 już są wyniki. Stwierdziła że ta pogoda tak działa że dłuej się testuje :-) czyli jednak teścik wyszedł mi na jutro a nie dziś-zgodnie z opisikiem w suwaczku :-):-)

bibinka wysłane na nk:-D udało mi się zabawić w szpiega i wytropić Cię. Ależ jestem z siebie dumna:-)

agatek to trzymam kciuki za wyspaną noc, bo pewnie będzie ciężko. Daj znać jaki wynik, bo my tu jak na szpilkach siedzimy

MARGOLCIA dobrze że byłaś i zapytalaś:tak::tak: Wiesz że zrobiłaś co było do zrobienia
;-) Idź na NK:-)

BIBINKA dalej nie ma@:wściekła/y::wściekła/y: A to wredna małpa:no::no: Moja na pewno przyjdzie :cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry