mlodam
mama Oleńki
czesc bibinka
tata od tygodnia w domu, czuje sie w miare dobrze, mowi ze troche bardziej słaby, ale mama działa goni go by nie siedział, przecie najzdrowszy człowiek jak bedzie miesiac w domu siedział to bedzie mial mniej sil. a on to cale zycie w ruchu. ale czyni postepy, przed wczoraj byl w miescie, luknac na dzialke jak woda, doszedl w kaloszach do altanki bo cos tam chcial wziasc. dzis kladl plytki na balkonie, i dobrze bo jak czlowiek nie ma zajecia to siedzi i mysli. a myslenie-rozmyslanie w tym wypadku najmniej wskazane
Nika jak tam dzionek??
bibinka a ty to niedługo masz wolne 2 miesiące co? dobrze mi się wydaje? farciara
margolcia nie chciało mi się przepisywać kolejny raz ;-) co do budowy miałam wybór albo mieszkanie we Wrocku za ok 250-300 tysięcy albo domek w okolicach w których mieszkałam zanim wyjechałam, wybór byłbaaardzo prosty. a i taniej nas to wyniesie. dzialke kupilismy po okazyjnej cenie z przetargu, po prostu szczescie jak nei wiem co :-) ale zanim tam zamieszkam to najmniej 2 lata, nie ma jeszcze wody i kanalizy. jest w fazie projektowej, ale wiedzielismy ze to potrwa kupując dzialke.