reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc bibinka

tata od tygodnia w domu, czuje sie w miare dobrze, mowi ze troche bardziej słaby, ale mama działa goni go by nie siedział, przecie najzdrowszy człowiek jak bedzie miesiac w domu siedział to bedzie mial mniej sil. a on to cale zycie w ruchu. ale czyni postepy, przed wczoraj byl w miescie, luknac na dzialke jak woda, doszedl w kaloszach do altanki bo cos tam chcial wziasc. dzis kladl plytki na balkonie, i dobrze bo jak czlowiek nie ma zajecia to siedzi i mysli. a myslenie-rozmyslanie w tym wypadku najmniej wskazane

Nika jak tam dzionek??
bibinka a ty to niedługo masz wolne 2 miesiące co? dobrze mi się wydaje? :) farciara

margolcia nie chciało mi się przepisywać kolejny raz ;-) co do budowy miałam wybór albo mieszkanie we Wrocku za ok 250-300 tysięcy albo domek w okolicach w których mieszkałam zanim wyjechałam, wybór byłbaaardzo prosty. a i taniej nas to wyniesie. dzialke kupilismy po okazyjnej cenie z przetargu, po prostu szczescie jak nei wiem co :-) ale zanim tam zamieszkam to najmniej 2 lata, nie ma jeszcze wody i kanalizy. jest w fazie projektowej, ale wiedzielismy ze to potrwa kupując dzialke.

reklama
motylek nie denerwuj się.od kiedy ja jestem,to Ciebie nie było.witaj:tak::-)
margolcia a Ty nie wzięłaś mnie od mamy na Nk???:cool2::-)

BIBINKA wysłane:-)

Ja na razie mykam bo muszę Pati zapędzić do łóżka:sorry::sorry: A trochę się rozbrykała bo dziadki dzwonią z PL więc będzie ciężko:cool2::cool2:

Witam dziewczyny
dopiero weszłam do domu od 6 na nogach :-(
powiem szczerze nie mam siły nadrabiać coś nowego??
jak się czują nasze ciężarówki????
jak tam nasze testujące???

ja dziś byłam na rozmowie o pracę ciekawe co z tego wyjdzie :-) no i zaraz znów siadam do nauki już wymiotuję tą całą wiedzą hihi

bibinko widzę że nadal @ brak może coś na wywołanie muszą Ci dać bo to za długo :-(

motylek przyznaję, moja kulpa(czy jakoś tak) nie zauważyłam, ale już się poprawię. Super że remontujecie i niedługo będziecie na swoim, a jak cieszy jak własnymi rękoma coś sie zrobi. Nie złość się już :blink:

Cześć motylek... my będziemy walczyć z remontem kuchni we wrześniu, już widzę ten syf :dry:
Margolcia heheh pisze się Mea Culpa

a ja cierpie strasznie :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry