reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asmi,bunia-pa [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]
motylek-chyba nie pospi,przestal gadac-teraz ...spiewa [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA no to chyba raczej nie :-D Testujemy prawie w tym samym czasie z tego co pamiętam. Czujesz już cos?

ASMI, BUNIA papa
g045.gif

Cześć ponownie,
Gratulacje z okazji narodzin nowej przyszłej forumowiczki :-)
I dla świeżo upieczonych rodziców:-)

Trochę się obrobiłam z robotką, usiedzieć już nie mogę :/
Oj-tak bym już chciała ten wynik-i oczywiście powyżej 5!!!
Nie wiem czemu-ale jestem szczęśliwa jakby mi kto do kieszeni napluł :-):-D

Oby to moje szczescie nie skończyło się po 18-tfu tfu-ale znając moje sczęscie-to tak będzie??:-(

A może zafasolkowane też tak miały-uśmiech od ucha do ucha nie wiedzieć dlaczego??

Urwałam sie szybciej z pracy bo już nie dawałam rady. Ale zrobiłam wszystko co miałam dzisiaj. Taka prawda, ze wyruszyłam dziś 1,5 godziny wczesniej więc urwałam tylko 0.5 h z dnia pracy a ile razy pracowałam dłużej. Mogłam wyjechać dzis szybko bo i tak budze się o 4,20 juz trzeci dzien z kolei:wściekła/y:Wieczorem tez nie mogę zasnąć. Z Mackiem spałam ciągle , inna ta dzidzia.
Dziękuję wszystkim za miłe życzenia, wszystkim razem tu a pod postami każdej z osobna
.:-)
Tak,tak jestem juz starą 34 latką:-)Buniu twój rozkoszny spiew brzmi mi nadal w uszach.
Pralinko miej nadzieje, spójrz na mnie i sorbuise
buniu pewnie juz fasolinkacię wysysa energetycznie i jesteś taka zmęczona:tak:
mama biedny Domi i biedna Ty, coś mu statnio nie da wredne chorubsko spokoju!
maran głodomorku witaj:-)
marylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete:-)
Sol no i mnie tez dopadły mdłości! Czy ja ci wysłałam pasy? Bo nie mam suwaczka na koncie, ale dziękuje za Staraczkowego:-)
Ja dzis po pobudce o 4,20 pszłam w wiadomym celu do kibelka i na powrocie zaczeło mnie już szarpać. Położyłam się i Pol poszedł zrobic mi herbatki jabłkowej. Po herbatce przeszło aż do 6. Dostałam od Pola sliczne kolczyki a od Macka bukiet róż
Potem pojechałam do pracy gdzie około 8.30 w jednym ze sklepów korzystałam z toalety tak mnie mdkliło i tak prawie do 11. Potem mi przeszło i teraz jak zjadłam zupke znowu coś zaczynam czuć. Nie narzekam na to bo spodziewałam się mdłości. Mam bardzo wrażliwy żołądek i nawet bez ciąży wymiotowałam z nerwów czy jakis obrzydliwych zapachów a po tabsach anty to miesiąc był murowany. Tylko ten upał mnie męczy i to, ze nie mam dostępu do łazienkli, nie moge się umyć, umyć zęby itp. To bardzo krępujące wymiotować przy drodze do rowu:zawstydzona/y:

Jutro na szczęście mam sam Wro i uda mi sie tez szybko obleciec wszystko. A w poniedziałek gin. Ciekawe czy da mi L4. Bo ja pierwszy raz do niego:-(
Stresuję się tez powiedziec w pracy bo przecież poweim szefowi i od razu L4 pewnie się wkurzy, Już nie wiem może powiedziec mu jutro? Jak myslicie? Ale znowu przed ginem to chyba nie bardzo. Kurcze mam stresa!

I dupa, albo ja jestem ciemna albo juz sama nie wiem...
Kurcze oficjalna strona samsunga nie chce mi sie otworzyc, a gdzie indziej ni umiem znalezc sterownikow

WISIENKO witaj:tak: Przy ciąży wymiotów można się spodziewać, tym bardziej jak ma się wrażliwy żołądek. Pamiętam moja siostra wymiotowała przez miesiąc. I żaden lekarz jej nie chciał pomóc ponieważ "tak musi być".:wściekła/y: Może w drogę bierz ze sobą jakieś cukierki miętowe czy gumę do żucia? Zabije to nieprzyjemny zapach i smak w ustach. Ale jak dzidzia się urodzi to nawet o tych wymiotach nie będziesz pamiętała:tak:. A szefowi powiedz. Nie powinien na ciebie nakrzyczeć czy coś. Tym bardziej, że jesteś w ciąży. Ja mam o tyle dobrze, że mam szefową, bardzo miłą, to z tym problemu nie będzie. Może zawiadom szefa o ciąży już po usg? Tak żebyś miała pewność i dowody.
b070.gif

MALAPRALINKA spróbuj może zresetować komputer.

reklama
Agatek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Betkę wysoką jak wieża
motylek też tak myslałam żeby po ginie no ale jak wezmę L to nie ma szans mu nie powiedzieć!:-DZ gumami sie nie rozstaję. Mam nadzieje, ze nie będzie to Trwało tak długo jak z Mackiem bo wtedy nawet tydzien przed porodem wymiotowałam jeszcze, Co prawda nie coziennie ale przynajmniej 2 * w tygodniu

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry