B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
SOL,JAEWA,BUNIA- dziekuje,nie wiem co Mu sie przyplątalo??? najpierw te raczki spalone sloncem a dzis ten okropny kaszel....mam nadzieje,ze da cs sensownego i pomoze...
DOROTKA-witam i faktycznie u Ciebie juz coraz blizej [FONT="][/FONT]
zdrowka dla Dominika
nom coraz blizej juz doczekac sie nie moge powiem szczerze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BUNIA - nie marudzimy [FONT="]
[/FONT]
bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką
DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)
bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką
DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)
maryla86
Fanka BB :)
witam się dzisiaj i ja
wczoraj zniosłam z G materac i go olałam- niech sobie sam nosi jak sobie wymyślił. poszłam pod prysznic i spać. więc o godz 20:30 to ja juz spałam. wstałam przed 7 (zjadłąm już śniadanko, kawkę piję) ale najchętniej to dalej bym spała jakaś taka niewyrobionna jestem. duszno mi, ciepło i wogóle beznadziejnie. ale obiecuję poprawę
buziaki na dzień dobry
O doczytałam że kpi wczoraj zaczęła rodzić no to pewnie Natalka jest już na świecie i pewnie śmiało można śpiewać
no ja tez wczoraj padłam jak kawka
co kpi już rodzi oby jej lekko poszło bo tak sie bidulka bała
hej no mam nadzieje że to nic powazne i szybciutko mu przejdzie bo faktycznie coś go ostatnio łapie dobrze że Zuza choć zdrowa[FONT="][/FONT]melduje sie z rana [FONT="][/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!
u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo
pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy
Sol nie no jak jest gotowiec to trzeba kozystać a cięzarnej sie nie odmawia w końcumama - no to ciekawe czy Natalka już na świecie czy jeszcze chociaż po oxy powinno ładnie pójść Zdrówka dla Domisia
dorotka - a jak ty się ciężarówko czujesz?
Pranie nastawione, małż wrócił i siadł do laptopa - ja miałam opracowywać pytania ale wolałam obudzić kolegę i poprosić o przesłanie gotowca
Nudzi mi się - może sobie na spacerek pójdę po lody do sklepu
no nie gadaj już tak ja tak myślałam wczora a rano biegłam do łazienki czy @ nie ma i mówie nie no chyba przyszła i nie zdąże testu zrobić nawet ale jeszcze nie przyszła ale czekam do soboty jednak co ma byc to będzie już i tak nic nie zmienie
a tak wogule to dzień dobry wszystkim
mama05
BUNIA- wiem jak to jest jednego dnia jestesmy pewne,ze sie udalo a na drugi dzien traci sie nadzieje....trzeba czekac te 5 dni i sie okaze [FONT="]
ELLETH- witaj!!!przyjemnśći
[/FONT]
ELLETH- witaj!!!przyjemnśći
[/FONT]
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Elleth hejka przykro mi że @ przyszła ale uda się pewnie w przyszłym miesiącu.
Marylka witaj
Marylka witaj
B
bunia87
Gość
mama05
MARYLKA,AGNIESZKA- hejka dziewczyny
Wisieńka mi napisala,ze pada z graca w tym aucie,ze stojac na swiatlach gosciu za nia pali papierosa a Ona czujei ze juz nie moze sie doczekac wlneg czyli L4;-)
a ja siedze siedze i [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
Wisieńka mi napisala,ze pada z graca w tym aucie,ze stojac na swiatlach gosciu za nia pali papierosa a Ona czujei ze juz nie moze sie doczekac wlneg czyli L4;-)
a ja siedze siedze i [FONT="]
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: