reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało ech- zobaczymy. może 3 cykl z clo coś da. w końcu do 3 razy sztuka. a jak się nie uda, to pójdę spać i tyle.

reklama
SOL,JAEWA,BUNIA- dziekuje,nie wiem co Mu sie przyplątalo??? najpierw te raczki spalone sloncem a dzis ten okropny kaszel....mam nadzieje,ze da cs sensownego i pomoze...

DOROTKA-witam i faktycznie u Ciebie juz coraz blizej [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

zdrowka dla Dominika
nom coraz blizej juz doczekac sie nie moge powiem szczerze

BUNIA - nie marudzimy [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką:tak:

DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)

BUNIA - nie marudzimy [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką:tak:

DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)

nastawiam tyłek do bicia
muszę sobie szpony spiłować, bo mi rosną jak oszalałe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się dzisiaj i ja

wczoraj zniosłam z G materac i go olałam- niech sobie sam nosi jak sobie wymyślił. poszłam pod prysznic i spać. więc o godz 20:30 to ja juz spałam. wstałam przed 7 (zjadłąm już śniadanko, kawkę piję) ale najchętniej to dalej bym spała jakaś taka niewyrobionna jestem. duszno mi, ciepło i wogóle beznadziejnie. ale obiecuję poprawę

buziaki na dzień dobry

O doczytałam że kpi wczoraj zaczęła rodzić no to pewnie Natalka jest już na świecie i pewnie śmiało można śpiewać

no ja tez wczoraj padłam jak kawka :):)
co kpi już rodzi oby jej lekko poszło bo tak sie bidulka bała :(

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:
hej no mam nadzieje że to nic powazne i szybciutko mu przejdzie bo faktycznie coś go ostatnio łapie dobrze że Zuza choć zdrowa :)

mama - no to ciekawe czy Natalka już na świecie czy jeszcze chociaż po oxy powinno ładnie pójść :tak: Zdrówka dla Domisia :tak:
dorotka - a jak ty się ciężarówko czujesz?

Pranie nastawione, małż wrócił i siadł do laptopa - ja miałam opracowywać pytania ale wolałam obudzić kolegę i poprosić o przesłanie gotowca :-p
Nudzi mi się - może sobie na spacerek pójdę po lody do sklepu :-D
Sol nie no jak jest gotowiec to trzeba kozystać a cięzarnej sie nie odmawia w końcu :):):):)

a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało ech- zobaczymy. może 3 cykl z clo coś da. w końcu do 3 razy sztuka. a jak się nie uda, to pójdę spać i tyle.
no nie gadaj już tak ja tak myślałam wczora a rano biegłam do łazienki czy @ nie ma i mówie nie no chyba przyszła i nie zdąże testu zrobić nawet :) ale jeszcze nie przyszła ale czekam do soboty jednak co ma byc to będzie już i tak nic nie zmienie :(

a tak wogule to dzień dobry wszystkim :)

BUNIA- wiem jak to jest jednego dnia jestesmy pewne,ze sie udalo a na drugi dzien traci sie nadzieje....trzeba czekac te 5 dni i sie okaze [FONT=&quot]
c013.gif

ELLETH- witaj!!!przyjemnśći
[/FONT]

heloooooooooł marylka

ech- tak z rana już biadolić zaczęłam no nic, musimy czekać.
mama masz rację- takie chwile zwątpienia nachodzą, że normalnie do głowy idzie dostać

MARYLKA,AGNIESZKA- hejka dziewczyny:tak:
Wisieńka mi napisala,ze pada z graca w tym aucie,ze stojac na swiatlach gosciu za nia pali papierosa a Ona czuje:-D:-Di ze juz nie moze sie doczekac wlneg czyli L4:tak:;-)
a ja siedze siedze i [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT]

reklama
cześć :-)
ja tylko na chwilkę-napisać Wam chciałam że właśnie wróciłam z pobrania krwi. Koło 18 mam dzwonić i miła pani poda mi wynik betki. Trzymajcie kciuki. Ja też mocno trzymam :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry