reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało ech- zobaczymy. może 3 cykl z clo coś da. w końcu do 3 razy sztuka. a jak się nie uda, to pójdę spać i tyle.

reklama
SOL,JAEWA,BUNIA- dziekuje,nie wiem co Mu sie przyplątalo??? najpierw te raczki spalone sloncem a dzis ten okropny kaszel....mam nadzieje,ze da cs sensownego i pomoze...

DOROTKA-witam i faktycznie u Ciebie juz coraz blizej [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

zdrowka dla Dominika
nom coraz blizej juz doczekac sie nie moge powiem szczerze

BUNIA - nie marudzimy [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką:tak:

DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)

BUNIA - nie marudzimy [FONT=&quot]
g045.gif
[/FONT]

bedzie si,jak nie teraz to bedziesz ze mna marcoweczką:tak:

DOROTKA- domyslam sie ze nie mozesz sie doczekac-ja tez nie moglam;-)

nastawiam tyłek do bicia
muszę sobie szpony spiłować, bo mi rosną jak oszalałe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się dzisiaj i ja

wczoraj zniosłam z G materac i go olałam- niech sobie sam nosi jak sobie wymyślił. poszłam pod prysznic i spać. więc o godz 20:30 to ja juz spałam. wstałam przed 7 (zjadłąm już śniadanko, kawkę piję) ale najchętniej to dalej bym spała jakaś taka niewyrobionna jestem. duszno mi, ciepło i wogóle beznadziejnie. ale obiecuję poprawę

buziaki na dzień dobry

O doczytałam że kpi wczoraj zaczęła rodzić no to pewnie Natalka jest już na świecie i pewnie śmiało można śpiewać

no ja tez wczoraj padłam jak kawka :):)
co kpi już rodzi oby jej lekko poszło bo tak sie bidulka bała :(

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:
hej no mam nadzieje że to nic powazne i szybciutko mu przejdzie bo faktycznie coś go ostatnio łapie dobrze że Zuza choć zdrowa :)

mama - no to ciekawe czy Natalka już na świecie czy jeszcze chociaż po oxy powinno ładnie pójść :tak: Zdrówka dla Domisia :tak:
dorotka - a jak ty się ciężarówko czujesz?

Pranie nastawione, małż wrócił i siadł do laptopa - ja miałam opracowywać pytania ale wolałam obudzić kolegę i poprosić o przesłanie gotowca :-p
Nudzi mi się - może sobie na spacerek pójdę po lody do sklepu :-D
Sol nie no jak jest gotowiec to trzeba kozystać a cięzarnej sie nie odmawia w końcu :):):):)

a ja mam przeczucie, że znowu mi się nie udało ech- zobaczymy. może 3 cykl z clo coś da. w końcu do 3 razy sztuka. a jak się nie uda, to pójdę spać i tyle.
no nie gadaj już tak ja tak myślałam wczora a rano biegłam do łazienki czy @ nie ma i mówie nie no chyba przyszła i nie zdąże testu zrobić nawet :) ale jeszcze nie przyszła ale czekam do soboty jednak co ma byc to będzie już i tak nic nie zmienie :(

a tak wogule to dzień dobry wszystkim :)

BUNIA- wiem jak to jest jednego dnia jestesmy pewne,ze sie udalo a na drugi dzien traci sie nadzieje....trzeba czekac te 5 dni i sie okaze [FONT=&quot]
c013.gif

ELLETH- witaj!!!przyjemnśći
[/FONT]

heloooooooooł marylka

ech- tak z rana już biadolić zaczęłam no nic, musimy czekać.
mama masz rację- takie chwile zwątpienia nachodzą, że normalnie do głowy idzie dostać

MARYLKA,AGNIESZKA- hejka dziewczyny:tak:
Wisieńka mi napisala,ze pada z graca w tym aucie,ze stojac na swiatlach gosciu za nia pali papierosa a Ona czuje:-D:-Di ze juz nie moze sie doczekac wlneg czyli L4:tak:;-)
a ja siedze siedze i [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT]

reklama
cześć :-)
ja tylko na chwilkę-napisać Wam chciałam że właśnie wróciłam z pobrania krwi. Koło 18 mam dzwonić i miła pani poda mi wynik betki. Trzymajcie kciuki. Ja też mocno trzymam :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry