reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]melduje sie z rana [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
jesli chodzi info od kpi23 to po polnocy napisala,ze niestety rozwarcia nie ma i podają Jej oksytocyne...odpisalam ,ze &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśniete i zeby byla dzielna!!!

u mnie kolejna-juz 3- nocka do bani-ide na 10.45 do pediatry bo Domi zaczal kaszlec i praktycznie kaszle ciagle-bardzo sie meczy w nocy ,nie wiem co to G tak nagle chwycilo:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie i zycze pieknego dnia-ja kroplowka z kawy:eek:

Czesc Mama, powodzenia u lekarza, pewnie to nic groznego. Dostanie jakies tabletki i sie bidulek przestanie meczyc tym kaszlem:-(

mama - no to ciekawe czy Natalka już na świecie czy jeszcze chociaż po oxy powinno ładnie pójść :tak: Zdrówka dla Domisia :tak:
dorotka - a jak ty się ciężarówko czujesz?

Pranie nastawione, małż wrócił i siadł do laptopa - ja miałam opracowywać pytania ale wolałam obudzić kolegę i poprosić o przesłanie gotowca :-p
Nudzi mi się - może sobie na spacerek pójdę po lody do sklepu :-D

Sol dzieki za pamiec,ale roznie naprawde
ogolnie mam okres z przyplywem energii,ale teraz spadek formy bo chora jestem od 2 dni
poza tym w porownaniu do tamtej ciazy ,to teraz kupe problemow mam i tylko po lekarzach jezdze
pocieszam sie tylko tym ze to juz niedlugo

a Ty jak ,doczytalam ze jakies mdlosci

SOL,JAEWA,BUNIA- dziekuje,nie wiem co Mu sie przyplątalo??? najpierw te raczki spalone sloncem a dzis ten okropny kaszel....mam nadzieje,ze da cs sensownego i pomoze...

DOROTKA-witam i faktycznie u Ciebie juz coraz blizej [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

dorotka - zasadniczo dobrze - trochę muli jak pusto w żołądku :-D Mały łakomczuch we mnie rośnie ale ani razu nie wymiotowałam, ogólnie czuję się dobrze, prawie nie czuję żebym w ciąży była wiec jest extra :-D To nie to co z Karolą gdzie marzyłam o szubienicy :-p :-D To życzę zdrówka - zresztą coś ty sobie myślała - chorować w taką pogodę :szok: :-D Mam nadzieję że już niedługo się poprawi i będzie lepiej, a w sumie to najgorszy czas ci został bo wakacje mają być jednak ciepłe a to twoje dwa ostatnie miesiące :sorry: Ale mam nadzieję że będzie już tylko lepiej :tak:

Idę po te lody bo strasznej chcicy dostałam :-D

reklama
Nadrobiłam i zapomniałam co miałam komu odpisać.
W każdym razie trzymam kciuki za Kpi i Natalkę, no i za wszystkie testujące.

Ja w tym miesiącu testować nie będę, bo mnie @ nawiedziła 3 dni wcześniej :/ Jestem sła, bo skoro mi ię przesunęło, to nie wiem jak będzie w przyszłym miesiącu. W każdym bądź razie wymyśliłam, ze najwyżej pójdę do innego ginekologa, bo receptę na clo, ale to dopiero w lipcu.

A teraz zmykam do babci. Miłego dnia Skarby :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry