agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mlodam witaj
Ja uciekam wykąpać synka potem jeszcze do was zajrzę:
Ja uciekam wykąpać synka potem jeszcze do was zajrzę:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bunia - no a ja oprócz tego , ze mam teraz tego rotawirusa, to normalnie mam juz od dwóch lat popier.....lony zespół jelita drazliwego ha ha ha ! Mi przepisała buscopan ( mój przyjaciel ) nimesil - na ból dyńki i jaks nowośc na jelitka - neospasmyl - wzięłam pół godz temu, jak narazie nie ma poprawy
Bunia nie wiem co to...
To mam po ostatnich wyczynach Mezusia, jak chcial tak od razu mnie dopasc...
I nie wypiescil tylko od razu do rzeczy przeszedl i jakby poobcieral chyba...
Chwilke to trwalo co prawda, ale jednak..
A maka to mi jakos do glowy przyszlo bo wiem ze sie pupe zawsze sypalo jak podrazniona byla;-)
cześć dziewczyny.
caly dzionek myślałam co tam u Was, ale w pracce taki młyn-że nie bylo kiedy zawitać ;-(. Mialam nadzieję że nadrobię wieczorem-ale około 35 stron mi zostało-i chyba nie dam rady :-(
Ale jak kilka z Was-mieszkam w Gliwicach-i jak tu przyjechałam z pracki-to uffff-oddychać nie mogłam. Koty wreszcie mogły wyjść na balkonik-ale wymiękły-dychać też nie mogą-Myszunia to si ę kreciła i po stole, i kafelkach-w końcu wróciła do domku to słońce to spaliło aż moje świeże listki w mojej wierzbie a tak pięknie rosła-chyba muszę przyciąć
Jutro lecę na badanka-i ciągle się waham czy robić te betke??
ale super, to tylko we dwójkę jesteśmy z Gliwic ;-) ... pierwszy raz cię tutaj widzę :-)... musisz pisać częściej :-)