reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak wy produkujecie a ja weny dzis nie mam.
Chyba się spać wcześniej położę
aguś czy ty sobie mnie wyobrażasz z wiatrakiem w pandzincei owiewam się na stacjach benzyniwych:-D:-DNo jutro to bym musiała do sołtysów jeździć bo mam same wioski i to jeszcze dłuuuuuga trasa bez stacji bo ja bocznymi a one przy głównych

Aguś - bo na kursach czy tam w szkołach nie potrafią nauczyć rozmów ....tylko zwroty, jakieś pojedyncze słowa i jak sie buduje zdania to nie o to chodzi bo słowkami sie nie dogadasz a wiesz jak wyjedziesz za granice i zapyta cie taki obcokrajowiec to przecież nie bedziesz sie zastanawiac nad tym jak zbudować zdanie ......
Cześć mlodam :*

Ja też zmykam sie +kać :):) i potem do was wracam :):)

Ostatnia edycja:
Bunia - no a ja oprócz tego , ze mam teraz tego rotawirusa, to normalnie mam juz od dwóch lat popier.....lony zespół jelita drazliwego ha ha ha ! Mi przepisała buscopan ( mój przyjaciel ) nimesil - na ból dyńki i jaks nowośc na jelitka - neospasmyl - wzięłam pół godz temu, jak narazie nie ma poprawy

Czym ci się objawia ta choroba?

Bunia nie wiem co to...
To mam po ostatnich wyczynach Mezusia, jak chcial tak od razu mnie dopasc...
I nie wypiescil tylko od razu do rzeczy przeszedl i jakby poobcieral chyba...
Chwilke to trwalo co prawda, ale jednak..

A maka to mi jakos do glowy przyszlo bo wiem ze sie pupe zawsze sypalo jak podrazniona byla;-)

Też tak raz miałam :dry: ... samo przeszło

cześć dziewczyny.
caly dzionek myślałam co tam u Was, ale w pracce taki młyn-że nie bylo kiedy zawitać ;-(. Mialam nadzieję że nadrobię wieczorem-ale około 35 stron mi zostało-i chyba nie dam rady :-(
Ale jak kilka z Was-mieszkam w Gliwicach-i jak tu przyjechałam z pracki-to uffff-oddychać nie mogłam. Koty wreszcie mogły wyjść na balkonik-ale wymiękły-dychać też nie mogą-Myszunia to si ę kreciła i po stole, i kafelkach-w końcu wróciła do domku :-D to słońce to spaliło aż moje świeże listki w mojej wierzbie :angry::angry::angry::angry: a tak pięknie rosła-chyba muszę przyciąć :baffled:
Jutro lecę na badanka-i ciągle się waham czy robić te betke?? :confused::confused::confused:

ale super, to tylko we dwójkę jesteśmy z Gliwic ;-) ... pierwszy raz cię tutaj widzę :-)... musisz pisać częściej :-)

Idę wykąpać Matiego i położyć go spać, a Lesia w następnej partii ;-)

Badylinka, kochana, tym wszystkim się nie przejmuj, tzn. tym jak się czujesz, jakie masz objawy, czy się tempka zmienia...itp. Za kilka dni testujesz, to się wszystko okaże, a zamartwianie się naprawdę nic nie da (może tylko zaszkodzić- stres)- wiem, łatwo tak mówić jak mnie to (na razie) nie dotyczy, ale pomyśl sobie, że przeciez nie chcesz stresować dzidziusia (jeśli już tam jest)??? Chociaż znając siebie, pewnie też tak będę wariować.... eh;-)
I pamietaj, że cały czas trzymam za ciebie i za twoją fasolkę kciuki!:-)

ale super, to tylko we dwójkę jesteśmy z Gliwic ;-) ... pierwszy raz cię tutaj widzę :-)... musisz pisać częściej :-)

Lorelain-bywałam częściej kilka lat temu-3-4 czy jakoś tak. teraz pojawiłam się znowu-bo zaczęliśmy staranka ;-) teraz częściej będę zaglądać bo sama zwariuję. Tak bym już chciała wiedzieć-że to tuż tuż.........

Isana dziękuje za kciuczki. Chciałabym żeby się wszystko udało mimo że jeszcze kilka dni temu byłam na etapie "my się w zasadzie nie staramy" aż doszłam do etapu "niechże się uda!!!!!!!!!"
w zasadzie wszędzie są inne informacje i wszelkie objawy mogą być na Aliena ale też te same objawy mogą być na @

Dziewczynki zmykam pooglądać jakiś film sama niestety Krzysiek śpi po robocie jak zabity....
Także słodkich i kolorowych kochane:***

dziewczyny miałam do nadrobienia ponad 20 stron !!!! litości nie macie.

Położyłam Karola i idę nakarmić fasolkę,

ale mam was na oku.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry