reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się wieczornie - mąż mi tosta robi:tak::-D, Karola wykąpana robi bałagan :dry: A ja mam ochotę wypuścić pawia ale jakoś uparty jest i wyjść sam nie chce :dry:
U nas przyjemna temperatura się wreszcie zrobiła tak ze żyć się da ale na dwór lepiej nie wychodzić bo zjadają żywcem ci mali krwiopijcy :dry: Muszę kupić coś na dwór na komary bo do domu nie wlatują bo mamy moskitiery :-D Nie wiem tylko czy Karolę mogę psikać takim dla dorosłych czy ten dla dzieciątek kupować :dry:

reklama
Isana nie jestes sama, ja wariuje jeszcze gorzej;-)
Dziewczyny wlasnie zalatwiam sobie tesciora, kolezanka mi kupi..
Ale sie zastanawiam troszke bo to 10zl, a juz na allegro tez zamowilam ale te przyjda jutro popoludniu albo pojutrze.
A tak jutro rano bym testowala - jutro 27 dzien cyklu

Sol Ja bym raczej kupiła coś osobnego dla dziecka:)
mlodam to nie fajnie jak budowa się przesunie,mam nadzieję że szybko naprawią tą drogie i będziecie mogli rozpocząć budowę:)
isana Ja zaczęłam czytać czasopisma,książki o ciąży dopiero jak zaszłam.Przed ciążą nie czytałam:)
malapralinka a jakie masz z reguły długie cykle?

Wiedziałam że tak będzie:crazy: M zabrał mi lapka i dopiero teraz oddał;-)

Nika a co się dzieje że nerwy puszczają?
AGNIESZKA @ się zbliża więc pewnie PMS mnie dopadł:dry: Nie lubię jak mam taki nastrój bo wszystkim się obrywa za byle co:-(

witam się popołudniowo - a raczej wieczornie;-)
idę trochę poczytac co pisałyście.
powiem, ze juz się poniedziałku-wtorku doczekać nie mogę... ehhhh zwariuje chyba:zawstydzona/y:
MŁODAM hejka:-) A co jest w te dni:-( I nie wariuj kochana:rofl2::rofl2: Dobrze że twój tatko już w domku - teraz będzie nabierał sił:tak:

Hej, to znowu ja;-)
Dziewczyny, mnie co jakiś czas wyrzuca z forum, tzn. jak nie korzystam przez pare minut, to mnie automatycznie wylogowuje, trochę mnie to denerwuje...:wściekła/y: Też tak macie? A najgorsze jest, jak naskrobię długiego posta i nie mogę go wysłać, bo nagle jestem wylogowana i cała robota zaczyna się od poczatku....:angry:

ISANA nie tylko Ty tak masz:no::no: Mi tez się tak dzieje i dziś mi wywaliło wielkiego posta w kosmos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ZAPMARTA witaj ciężaróweczko;-)

SOL są dobre środki przeciw komarom dla dzieci:tak::tak:

MLADAM - no to trzymam kciuki:tak::-D:-D Ale gapa ze mnie:-(

kochane spacjalnie odpalilam kompa ,poniewaz dostalam wiadomość od Kasi czyli odkpi23:

napisala ,ze odeszly Jej lekko rozowe wody plodwe i ze chyba RODZI!!!
jadą do szpitala-zobaczą co i jak i dam mi znac to Wam napisze.napisala,ze umiera ze strachu i zebysmy trzymaly kciuki!!!!!!!!!!!!

jak dostane jeszcze inf to napisze-ide pod prysznic

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry