reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka, miłych tańców. Ja już wykąpana, włoski ufarbowane i odpoczywam po całym dniu.

mama, salon nie do poznania. Zdecydowanie ładniejszy kolor będzie na ścianach.

wisieńka, odpoczywaj ile wlezie. Należy ci się. Ja miałam dziś drzemkę jak Karollo spał. To dla mnie jak święto !!!

pysia, teraz to już z górki. Wielkie odliczanie. Suknia pasuje ?

bibinka, biedna ta Alunia. Kiedy jej miną te choroby ? a te badania jej robisz ?

Maranka witaj podwójna mamuśko.

reklama
MARAN- dziekuje;-);-)a moje spia od 19.30:tak::-)ja pozmywalam podloge,pocwiczylam,teraz klikam z Wami.
u nas dzis bylo takie slonko a ja nie pomyslalam i nie posmarowalam dzieci kremem na opalanie i zjaraly sie na czerwono:sorry:mam nadzieje,ze w nocy nie beda sie budzic ze ich piecze:dry:

zapmarta no i mi przypomniałaś, przecież P. miał mi dzisiaj włosy farbować :szok: Matko! zapomniałam:eek: No nic, jutro będzie na to czas:zawstydzona/y:

Mama spokojnie odbijecie sobie te tańce ;-) remont skończycie i będziecie świętować:tak: A jest co, super robota!

Agnieszka witaj:-)

ZAPMARTA- dziekuje-i tez tak mysle ,ze teraz jest lepszy:tak:;-):tak:jaki masz teraz kolor??

AGNIESZKA- witaj,jak wycieczka?

tak mnie boli reka,ze nie wiem czy jutro bede w stanie malowac:sorry2:Tomka za to bolą klana bo sporo warstw kladl na kolanach...ale szczesliwi jestesmy,nie ma co:-D:-D

wisienka kolorowych:tak::-)
iwonka super,że masz dobry humorek:tak:
maran dzięki:tak:.a jak tam Twoja zbuntowana Ala:-)???
zapmarta czekam aż przedszkole się skończy i nie będzie na lekach,to robię testy i wymazy.normalnie masakra,mówię Ci..
aga hej;)

Ostatnia edycja:
hej wszystkim!

isana witaj! nie jestes " za wczesniej" ja zaczynam staranka w grudniu lub nawet styczniu 2011

:)

a swoja droga dziewczyny bylam dzis u gina i zapisal mi ostatnie 6 opakowan tabletek i folik :)
i wiecie co? poraz kolejny lnie opieprzyl za pomysl "oczyszczania "organizmu po anty... czy wasi ginekologowie karza wam odczekac kilka m-cy az wszystko zniknie? bo tutaj uwazaj to za bzdure!

ponoc tabletki nowej generacji po 3 dniach-tygodniu juz sie uplynniaja. i faktycznie mamy ktore tu znam zaczynaja starania od pierwszego cyklu zaraz po odstawieniu...

Witaj Isana, ja tez tutaj nowa :-)

Josephine, ogolnie teraz stanowisko ginekologow jest takie, ze trzeba odczekac do pierwszego okresu albo dwoch po odstawieniu i dopiero sie starac, zeby uniknac ciazy mnogiej (ktora juz na starcie jest wysokiego ryzyka) - a nie zeby oczyscic organizm.

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie!:-)
pysia, faktycznie ten ksiądz niezły... zwłaszcza ten fragment, że "to jest dla małżonków", ale się uśmiałam, bo chyba nikt w to nie wierzy, że tylko po ślubie się przytulamy...?!;-)
mama05, to życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu! A czy jakoś specjalnie przygotowywałaś się do staranek przez te kilka miesięcy?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry