reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
FLEUR- ja chetnie sie poczestuje-tyle kalorii dzis spalilam przez to machanie ale efekt mnie bardzo cieszy:tak:;-)i dziekuje;-)

WISIEŃKA-DZIEKI;-)bardzo ladnie to wyglada "na zywo":tak::-)

BIBINKA- hejka;-)efetk jest naprawde super:tak:no wlasnie dziewczyny-Bibinka mi przypomniala:dry:dalam ciala dzis na calej linii:dry:-bylam juz padnieta i ptrzebowalam kawy!!!ale chcialam tez poodkurzac bo na ciemnych panelach to wszystko widac...a ze mąż wylaczyl prad w polowie domu to wlaczylam odkurzac w kuchni kolo kuchenki...i nagle-jak strzeli i odkurzacz przestal chodzi odwracam sie a tu:szok::szok::szok::szok:kabel od odkurzacz sie pali:eek::eek:zapomnialam ze wstawilam wde na kawe....trzebabylo obciac kabel i Tomi dosztukowal wtyczke od przedluzacza:sorry2::sorry2::sorry2:takze nie obylo sie bez strat:blink:
Mama smacznego mam nadzieje ,ze smakowało :) Ja tez miałam numer z odkurzaczem kabel mi sie w srodku zablokował i nie mogłam go wyciagnąc wiec z takim impetem pociagnełam ze az kabel wyrwałam ;) ma sie ta krzepę
Bibinka zdrowia dla Alusi moze nastepny weekend spedzicie razem .
Wisienka jesli chodzi o weekend ja zawsze mam doła w niedziele szlak mnie trafia a wogole nie lubie poniedziałków kurka wodna ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama najważniesze,że dałaś radę:tak::-)
wisienka mnie to właśnie najbardziej Ali szkoda,że nie może korzystać z pogody i się męczy biedulka moja;(
kurcze,nie wiem czy długo z Wami posiedzę,bo Ala kaszle jak szalona:-(.już się cieszyłam,bo zeszła nocka fajna,a teraz jeszcze gorzej niż było na początku,załamka normalnie:-:)-(

MAMA, super remoncik sie udal kochana :)))
Ja w skrocie... bylismy na przymiarce kiecy slubnej wraz z butami i wszystkim, pozniej zakupy kupilam buciki czarne wysokie i adidki i bielizne :)))
Droga nas wymeczyla okropnie, bo haftowalam w drodze powrotnej. To juz drugi raz w tym tygodniu. @ dostalam ale Mojemu mowie, ze nie ma nic a nic. ogolnie po powrocie poszlam spac, niedawno wstalam i czuje sie o niebo lepiej. Moj dzielnie o mnie zadbal, teraz On zle sie czuje a ja dbam o Niego i tule do piersi :)

WISIEŃKA- no prawie zamach:tak:mi tez jest smutno ze weekend sie konczy bo nie wiem czy zdazymy jutro dokonczyc a potem to Tom wraca o 17.30 to Go nie zagonie tak od razu po obiado-kolacji i bedzie trzeba czekac do nastepnego weekendu:sorry2:

FLEUR- az monitor oplulam jak przeczytalam o tym kablu-i jak sobie to wyobrazilam:-D:-D:-Dno masz krzepe-nie ma co:tak::-)

PYSIA- witaj i dziekuje:)) fajnie,ze Twoj dzien tez udany:))i kuruj swjego faceta...

BIBINKA- kurcze szkoda,ze Ali sie pogorszylo...a jutro nic nie zalatwisz bo niedziela :((trzeba czekac do poniedzialku-chyba ze na pogotowie podjedziesz to moze dadz inne sliniejsze leki...czlowiek juz rece rozklada nad tymi chorobami:((

Ostatnia edycja:
wisienka mam nadzieję...
fleur dzięki ;).mnie już ręce opadają....
pysia witaj!oooj,to weekend się udał:tak:.jak dostałaś @,to nie musisz się martwić:tak:.ale ekscytujące są takie przygotowania do ślubu:-)

Fleur Ty silaczko

Jejku. ja mojemu mowie, ze za miesiac to mu spokoju nie dam i bedzie blagac o litosc. Dzis widzialam tyle cudownych ciuszkow na dziewczynki szczegolnie, ze szok i buciki i wszystko. i tylko jak chodzilismy to mowie Mojemu o patrz jaka sliczna sukieneczka, a jaka bluzeczka. Ale przezywalam. Cudowne te ciuszki byly :))))

mama suuuuper to wygląda:-) Powiem Ci, że strasznie mi się podoba taka ścianka, super klimat daje:tak: Kawał dobrej roboty!
Fleur dziękuję za przepis! na dniach pewnie przetestuję:tak:
bibinka dużo dużo zdrówka dla Aluni !!

witam resztę dziewczynek :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja tak dorywczo jestem, bo z P. gadulec nam sie włączył :-):-)

Oj tak krzepe mam sama sie z tego smiałam bo jedna noga sie zaparałam o odkurzacz ... ..wiec jakos samo poszło znaczy sie odblkowało heheheh
Pysiu jak wczorajsza spowiedz ? było ok ? zakupy chyba sie udały ;)
iwonka nie ma za co :tak: oby Ci samakowało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia mnie własnie te ciuszkowe sklepy jak magnes ciągna do siebie! :-DPrzepiękne teraz robią rzeczy dla dzieci. Wystarczy popatrzec na blog Maryli

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry