reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADIUXA- witaj;-)jak minąl dzien??
JOSEPHINE- cześć u nas tez tak uwazaja:tak:tylko niektore osoby wola poczekac i tak sie utarlo,ja nie czekalam:no:;-)i Zuza zdrowa jak rydz:tak:

BIBINKA- zrob te wymazy moze dadza odpowiedz a moze jeszcze warto przejść sie do pulmunologa...(od alergii)

reklama
Agnieszka witaj:-)
Iwonka witaj:)
AGNIESZKA- witaj,jak wycieczka?
mama witaj:)
Wycieczka udana w 100%,jestem bardzo zadowolona,piękne morze,czysta woda,cudowne klify,normalnie raj na ziemi:))
Nie dawno dopiero wróciliśmy.Mąż z synkiem opaleni.Ja też ale nie tak mocno jak oni:)
Zrobiłam ponad 200 zdjęć,jutro wstawię kilka fotek na zamknięty:)

Witaj bibinko:))

FLEUR, niektorzy to naprawde chamy. Jeszcze jedna spowiedz nas czeka ale tez sie boje jej. Fajnie jakby sie udalo isc do tego samego ksiedza :) a dam rade!!!

ISANA, witaj i za nic nie przepraszaj. U nas jest naprawde b.milo. Zgadzam sie :) pisz kiedy tylko masz ochote.

MARANATHA, narzeczony Moj slodki spi. Zaraz jak mi sie zachce to go budze i idziemy na inne lozko, a narazie to ja przed tv i czekam az mi wloski troszke przeschna a mam ich troche, z mokrymi nie lubie isc spac

WISIENKA, OJ ciuszki dzieciece cudowne. Miec dziewczynke to ja mozna tak ubrac, ze ho ho ho :) ile sukieneczek i w ogole slicznych ciuszkow na dzieci to szok!!!!

ZAPMARTA, kieca musi byc mimo wszystko tyci zwezona, bo skora i kosci ze mnie hehe i troszke skrocona i tyle :) jest cudowna i juz sie zastanawiam jak ja w niej bede tanczyc, bo jest taka wielka hehe :)

mama, kładę sobie taką farbę bez amoniaku - ciemny blond(w rzeczywistości brąz), bo miałam kiedyś karmel i zostały mi po nim takie zrudziałe wypłowiałe pasma.
Wezmę jutro aparat na działkę i wkleję później fotki.

dobra dziewczynki moje. Karaluchy, szczypawki i inne gady...

papapa, bo rano trzeba wstać.

Witaj Isana, ja tez tutaj nowa :-)

Josephine, ogolnie teraz stanowisko ginekologow jest takie, ze trzeba odczekac do pierwszego okresu albo dwoch po odstawieniu i dopiero sie starac, zeby uniknac ciazy mnogiej (ktora juz na starcie jest wysokiego ryzyka) - a nie zeby oczyscic organizm.

aaaa... chyba ze tak! :)

Ech, dzien niestety minal na nauce... jeszcze 3 egzaminy do konca tej sesji, na szczescie juz ostatniej ;-)

Nie wiedzialam o jaka sciane chodzi, ale przeczytalam nie wiem ile stron i znalazlam zdjecia - faktycznie fajny kolor wyszedl :-)

hej josephine!ja też nie czekałam,myślę,że nie ma co się tym stresować:tak:
pa zapmarta:-)
mama ,najpier zrobię te testy alergiczne i zobaczymy.w łodzi są takie na elektromagnes,które badają do 100 alergenów,tylko nie może być na lekach,więc czekam na koniec przedszkola i koniec chorób mam nadzieję:baffled:
aga fajnie,że wyceiczka się udała!
maduix powodzenia na sesji;)

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie!:-)
pysia, faktycznie ten ksiądz niezły... zwłaszcza ten fragment, że "to jest dla małżonków", ale się uśmiałam, bo chyba nikt w to nie wierzy, że tylko po ślubie się przytulamy...?!;-)
mama05, to życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu! A czy jakoś specjalnie przygotowywałaś się do staranek przez te kilka miesięcy?
ISANA- ja bardziej chcialam poczekac ,ze zwgledu na roznice miedzy dziecmi a poza tym ja nie mam owulki i biore hormony wiec u mnie to tak latwo nie jest-ale mam dobrego-nie-mam rewelacyjnego ginek.monitruje mi cykle,zapisuje leki i obiecal ze zrobi wszystko ,zebym zaszla -no zobaczymy-dzieki niemu mam juz 2 dzieci wiec Mu wierze, tyle ze ja mam 31 lat i juz wyglada na to ,ze z moja plodnoscia jest z gorki:sorry2::-(

BERY-BETH- dziekuje slonko;-):-)
reszte fotek wstawie jak skonczymy!!!

Iwonka witaj:)

mama witaj:)
Wycieczka udana w 100%,jestem bardzo zadowolona,piękne morze,czysta woda,cudowne klify,normalnie raj na ziemi:))
Nie dawno dopiero wróciliśmy.Mąż z synkiem opaleni.Ja też ale nie tak mocno jak oni:)
Zrobiłam ponad 200 zdjęć,jutro wstawię kilka fotek na zamknięty:)

Witaj bibinko:))

hej aga! no to super ze wycieczka sie udala! :)
u nas tez bylo dzis cieplo ale mi 1/3 dnia zeszla na wizycie u gina ( ma gabinet godzine ode mnie, plus czekanie+ wizyta...)
ale jestem zadowolona i SPOKOJNA przede wszystkim bo zbadam mi syzjke, co sie tak balam ze mi sie obniza no i dostal mi sie opierdziel za to ze za duzo wyczytuje na internecie!!!! :) a cigala ochote na siusiu mam zbadac z urologiem, ale ginekologicznie jets wsio oki, nawet stwierdzil ze moge smialo sie zabierac za 2 baby :) a sie balam ze jak niska szyjka to moga byc problemy i juz sobie prawie bezplodnoscc wyobrazalam!!!! tak mi ulzylo po wizycie, ze az sie z wrazneia zmotywowalam i zabralam do pracy magisterskiej , od 2 godzin czytam, robie plan rozdizalow itp :)

reklama
mama widzę remont idzie pełną parą:)ładnie się prezentuje i pewnie jak skończycie to będzie rewelacja:)Fajny pomysł,ładnie:)

josephine witaj:)
Cieszę się że wizyta u gina przebiegła spokojnie i że jesteś już spokojniejsza:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry