reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D

woooowwwww ale wiadomość - gratuluję - coś mi cały czas nie dawało spokoju w tym twoim braku @ i tak czułam - jak fajnie ze moje przeczucie mnie nie zawiodło

reklama
No musiałam wlecieć na kompa jak tylko dostalam smsa od mamy ! ... szok! Wiesieńka ogromniaste gratulacje !!!

Takie dwie tłuste krechy jak nic, będziesz mieć swojego wymarzone malutkie baby :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja uciekam bo ja mam byc kurde za pół godziny u klienta... trzymajcie kciuki żebym sprzedała mieszkanie :-);-)

Ostatnia edycja:
MAMA - czesc kochana nawet mnie nie strasz :) bo ja już nie wyrabiam z tym zatkanym nosem :(:( a w dzień lejący katar bleeee....

LORELAIN- &&&&& zaciśniete:tak:powodzenia;-)

SORBUS- to teraz my nastepne co;-):tak::tak::tak::tak:

SZCZESLIWA- zapomnialam dodac ze to przeziebienie mnie tak zlapalo i trzymalo w maju...

SORBUŚ- dokladnie:tak:
SZCZESLIWA- dzieki,bardzo bym chciala:tak:;-)wy bedziecie poznawaly plec Waszych dzieci a my bedziemy zachodzily w ciaze:))

MADUIXA- witaj,co u Ciebie???

Ostatnia edycja:
reklama
mama - a ty następnym razem to pisz mi w mms czyi to test bo już myślałam że twój :-D Bo żadnej informacji poza zdjęciem :-D

Wisieńka - popieram mamę - bierz dalej duphaston i jakby coś cię podbrzusze pobolewało to bierz no-spe :tak: I żadnego dźwigania :tak:

Kurde sama innym mówię żeby nie dźwigać a o to ucho od wczoraj noszę Karolę na rękach i tak usypiam :-p A ta koza już 16 kg waży a jak uśnie w drodze powrotnej z przedszkola to muszę ją tachać na pierwsze piętro z wózkiem - dobrze ze chociaż wózek tylko 7 kg :-D A od wczoraj na no-spie jestem przez nerwy o małą :-( A ta dzisiaj szaleje jak mały szaleniec :dry: :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry