reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzięki dziewczyny ja po prostu nie wierzę. I nie wiem co robic dalej z dupkiem. Czy brac czy nie?Nie wiem po prostu co mam pisać jestem taka zakręcona. Dzis od rana latałam jak nakręcona z tym remontem. I to nie ranne siuski. Z uprzejmości mamy i sol zobaczycie fotkę bo ja nie mam u taty kabla.

2 wyrazne krechy nie ma mowy o pomylace:no:;-);-);-);-);-)bedziesz miala dzidziusia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a duphaston bierz jak najbardziej-ja tez bralam przy Zuzi ,on pomaga w podtrzymaniu ciazy,gdyby Cie brzuszek bolal to wez no-spa;-):-)Pol przeszczesliwy pewnie!!!!nic nie dzwigaj a remont nadzoruj palcem -nic nie noś

i one pojawiły się po prostu momentalnie. Cieszę sie tak barzo. Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&żeby wszystko było dobrze i zeby jutrzejszy wyszedł tak samo!!!!
mama Pol szaleje, juz mi karze sie oszczędzać na maksa i ja tylko nadzoruję.

Kurcze ależ ten tydzień sie miło kończy:) Zaczął się tez o ile pamiętam pozytywnym teścikiem:) Oby tak dalej:)

Wisieńko dwie piękne kreseczki to napewno nie pomyłka tylko dzidzia:):) teraz wiesz remont tylko nadzorowany zadnego dzwigania kochana ......
jejku ale sie ciesze:)
Iwonko- kochana staram sie szybko zdrowiec ale choroba nie chce sobie pójść .......

WISIEŃKA- Lorelain i Kasiewie,Kinga i Ewcia3004- BAAAAAAAARDZO Ci gratulują:tak::tak::tak::tak::tak:

MONIA- masz racje-tydzien sie dobrze zacząl i dobrze sie konczy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

SZCZESLIWA- kurcze z tego wszystkiego sie z Toba nie przywitalam-cześć kochana i kuruj sie ,choc pamietam ,ze jak z Zuza mnie chwycilo przeziebienie to 1,5 m-ca mnie trzymalo:dry::dry::dry:ściskam Cie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry