reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne:( Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną:( Nie mam w co się ubrać:(

reklama
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne:( Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną:( Nie mam w co się ubrać:(

czyli jednym słowem- zaczynasz czuć, że jesteś w ciąży :-)
nie martw się- ja zwykle też nie mam się w co ubrać, bo puchnę bez powodu :-p

i gdzie ta Iwonka? miała testować. czekamy, czekamy :-D

jeżynka - polecam spodnie ciążowe :-D Noszę od dwóch tygodni te co mi po Karoli zostały :-p
nagapalma - przykro mi, ale jak nie w tym to w następnym się uda :tak:

A w ogóle to mam śmieszną sprawę z tymi spodniami :dry: Z Karolą w ciąży na początku ważyłam 62 kg jak kupowałam spodnie i były na styk. Teraz ważę o 10 kg więcej na starcie i spadają mi z tyłka :dry: Zaczyna mnie to irytować bo nie schudłam w ciągu tygodnia aż tyle żeby zaczęły mi spadać ani one się nie rozciągnęły bo sprawdzałam :dry: Nie wiem co jest grane :dry:

Spadam zaraz się wymyć i wio na spacer skoro pogoda dopisuje :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

bunia, ja po poprzedniej ciąży przytyłam, a że widziałam, że się znowu będę starać, to nie odchudzałam się:-p Efekt teraz taki, że spodnie za ciasne. No ale nic, idę w spódnicy, ta akurat pasuje;-)
Sol, witaj:-) No właśnie mam gdzieś schowane 2 pary takich spodni. Trzeba będzie je poszukać:-p Tylko mi wstyd, że się już nie mieszczę w te normalne:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój to nie dość, że jest wyłączony na świat, to gada sam do siebie teksty typu "hmm, niecelnie? a to masz!" albo "gdzie są orki, kiedy śpią... la la la" :-D taki on śmieszny :-)
Mój też gada sam do siebie a najbardziej jak gra w gry :))))
Jeżynko najwidoczniej przyszedł taki czas ze dżinsy trzeba schowac do szafy i dresy pójdą w ruch a przecież i Tobie i dzidzi musi być wygodnie no nie:))
...spódnica też jest rozwiązaniem:)

Sol witaj:

Witam!

Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(

Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?

Witam!

Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(

Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?

on właśnie teraz też na konsoli gra :-) i takimi tekstami wali. jak na kompie gra to tak samo. a jak do niego mówię, to cały czas potakuje, ale jak go zapytam co mówiłam to się zaczyna śmiać i tłumaczyć, że "akurat teraz nie słyszał" i taki to mój małżyk :-p ale czasem walnie takim tekstem, że sam siebie nie słyszy a ja sikam ze śmiechu (najlepiej jak coś tam sobie śpiewa- teksty tak poprzekręca, że polegnąć idzie, nic tylko go na Top Trendy wysłać;-) )

jem śniadanko- kanapki z twarożkiem z rzodkiewką mmmmmmmmmmnnnnnniaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm:-D a małżyk sobie parówki gotuje- zawsze jak jesteśmy razem w domu, to jemy to samo, ale dzisiaj mamy smaka na różne rzeczy (z obiadami też tak czasem jest ;-)) ale przecież kiedy się ludzie kochają, to nie znaczy że muszą mieć takie same gusta kulinarne :-) wystarczą podobne :-D
ja jestem z Wodzisławia Śląskiego, a mieszkam teraz w Gorzycach :-) a ty? (sorki jeśli pytam po raz kolejny, ale jakoś tak nie pamiętam :sorry:) to ty niedalego Opola mieszkasz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka no pewnie, że wygoda górą:-)
Nie doczekałam się Iwonki. No nic zajrzę później. Miłego Dnia Dziewczynki:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry