reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne:( Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną:( Nie mam w co się ubrać:(

reklama
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne:( Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną:( Nie mam w co się ubrać:(

czyli jednym słowem- zaczynasz czuć, że jesteś w ciąży :-)
nie martw się- ja zwykle też nie mam się w co ubrać, bo puchnę bez powodu :-p

i gdzie ta Iwonka? miała testować. czekamy, czekamy :-D

jeżynka - polecam spodnie ciążowe :-D Noszę od dwóch tygodni te co mi po Karoli zostały :-p
nagapalma - przykro mi, ale jak nie w tym to w następnym się uda :tak:

A w ogóle to mam śmieszną sprawę z tymi spodniami :dry: Z Karolą w ciąży na początku ważyłam 62 kg jak kupowałam spodnie i były na styk. Teraz ważę o 10 kg więcej na starcie i spadają mi z tyłka :dry: Zaczyna mnie to irytować bo nie schudłam w ciągu tygodnia aż tyle żeby zaczęły mi spadać ani one się nie rozciągnęły bo sprawdzałam :dry: Nie wiem co jest grane :dry:

Spadam zaraz się wymyć i wio na spacer skoro pogoda dopisuje :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

bunia, ja po poprzedniej ciąży przytyłam, a że widziałam, że się znowu będę starać, to nie odchudzałam się:-p Efekt teraz taki, że spodnie za ciasne. No ale nic, idę w spódnicy, ta akurat pasuje;-)
Sol, witaj:-) No właśnie mam gdzieś schowane 2 pary takich spodni. Trzeba będzie je poszukać:-p Tylko mi wstyd, że się już nie mieszczę w te normalne:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój to nie dość, że jest wyłączony na świat, to gada sam do siebie teksty typu "hmm, niecelnie? a to masz!" albo "gdzie są orki, kiedy śpią... la la la" :-D taki on śmieszny :-)
Mój też gada sam do siebie a najbardziej jak gra w gry :))))
Jeżynko najwidoczniej przyszedł taki czas ze dżinsy trzeba schowac do szafy i dresy pójdą w ruch a przecież i Tobie i dzidzi musi być wygodnie no nie:))
...spódnica też jest rozwiązaniem:)

Sol witaj:

Witam!

Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(

Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?

Witam!

Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(

Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?

on właśnie teraz też na konsoli gra :-) i takimi tekstami wali. jak na kompie gra to tak samo. a jak do niego mówię, to cały czas potakuje, ale jak go zapytam co mówiłam to się zaczyna śmiać i tłumaczyć, że "akurat teraz nie słyszał" i taki to mój małżyk :-p ale czasem walnie takim tekstem, że sam siebie nie słyszy a ja sikam ze śmiechu (najlepiej jak coś tam sobie śpiewa- teksty tak poprzekręca, że polegnąć idzie, nic tylko go na Top Trendy wysłać;-) )

jem śniadanko- kanapki z twarożkiem z rzodkiewką mmmmmmmmmmnnnnnniaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm:-D a małżyk sobie parówki gotuje- zawsze jak jesteśmy razem w domu, to jemy to samo, ale dzisiaj mamy smaka na różne rzeczy (z obiadami też tak czasem jest ;-)) ale przecież kiedy się ludzie kochają, to nie znaczy że muszą mieć takie same gusta kulinarne :-) wystarczą podobne :-D
ja jestem z Wodzisławia Śląskiego, a mieszkam teraz w Gorzycach :-) a ty? (sorki jeśli pytam po raz kolejny, ale jakoś tak nie pamiętam :sorry:) to ty niedalego Opola mieszkasz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka no pewnie, że wygoda górą:-)
Nie doczekałam się Iwonki. No nic zajrzę później. Miłego Dnia Dziewczynki:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry