tygryskowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną Nie mam w co się ubrać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną Nie mam w co się ubrać
jeżynka - polecam spodnie ciążowe Noszę od dwóch tygodni te co mi po Karoli zostałyDziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną Nie mam w co się ubrać
Mój też gada sam do siebie a najbardziej jak gra w gry )))mój to nie dość, że jest wyłączony na świat, to gada sam do siebie teksty typu "hmm, niecelnie? a to masz!" albo "gdzie są orki, kiedy śpią... la la la" taki on śmieszny :-)
Jeżynko najwidoczniej przyszedł taki czas ze dżinsy trzeba schowac do szafy i dresy pójdą w ruch a przecież i Tobie i dzidzi musi być wygodnie no nie)Dziewczyny, wszystkie spodnie na mnie za ciasne Ostatnio chodziłam w dresach bo wygodnie, a jeansy mnie cisną Nie mam w co się ubrać
Witam!
Nagapalma bardzo mi przykro, że test wyszedł negatywny.:-(
Buniu wiem coś o tym, bo mój mąż też gra na konsoli. A Ty w ogóle to skąd jesteś?
Między Opolem a Wrocławiem w Brzegu.