reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się dzisiaj z rańca :-D
kurcze wczoraj nie było przytulasów, bo Grześ zasnął jak byłam pod prysznicem :dry: a on ma jak Krzysiek od Szczęśliwej- nic go nie ruszy :dry: i teraz nie wiem czy te przytulańce co były to starczą. jejku, teraz zaczyna się najgorszy okres czekania :dry: jak ja tego nie lubię!!!!! z góry uprzedzam, że się pewnie zrobię nieznośna, niecierpliwa i zrezygnowana- będzie wymagane lanie ;-)

Kinga, Aga- o co chodzi ze szpiegami? coś takiego jest na BB? ja tu od lutego siedzę, więc jeszcze się ze wszystkim nie spotkałam :sorry: ale mam nadzieję, że szybko odpuszczą :-)

wisienka- okropne, że @ jeszcze nie ma. mogła by wkońcu przyleźć, ale to przecież małpa :-p

fleur- widzę, że udało się zrobić suwaczki :-D a opowieści świetne

jeżynka- fajnie, że dobrze się czujesz :-D oby tak dalej

sol- dobrze, że nie męczą cię już tak mdłości i możesz się kulinarnie wyżywać

bibinka- życzę, aby @ też wkońcu przylazła :-D

iwonka25- trzymam kciuki za teściora :-D

:wściekła/y: WYNIK NEGATYWNY !!!:wściekła/y:

przykro mi :-( tulam :tak: wkońcu każdej z nas się uda :-) :tak:

Witam z rana:-) Weszłam sprawdzić jak tam nasze testowiczki;-)
nagapalma, przykro mi.
bunia trzymam kciuki, żeby przytulanka starczyły:-)
A ja już wstaję choć z oporami. Za godzinkę juz wychodzę z domu:sorry2:

małżyk sobie włączył Władcę Pierścieni na play station i się kompletnie wyłączył na świat ;-) on tak ma- jak gra to go nie ma :-p dzieciuch taki
a ja sobie tu z wami kllikam- przynajmniej Grzesiowi się nie nudzi i nie zagląda mi na monitor bez przerwy, nie łaskocze i nie duga jak ma w zwyczaju, kiedy ja jestem zajęta a jemu się nudzi ;-) no mówię, że dzieciuch :-D

Dzięki Aga:-) Mam nadzieję, że nim wyjdę, to Iwonka się odezwie:-)
:)
Ja tez czekam na wiadomość od Iwonki...
małżyk sobie włączył Władcę Pierścieni na play station i się kompletnie wyłączył na świat ;-) on tak ma- jak gra to go nie ma :-p dzieciuch taki
a ja sobie tu z wami kllikam- przynajmniej Grzesiowi się nie nudzi i nie zagląda mi na monitor bez przerwy, nie łaskocze i nie duga jak ma w zwyczaju, kiedy ja jestem zajęta a jemu się nudzi ;-) no mówię, że dzieciuch :-D

Ja też lubię jak mój M ma swoje zajęcie i tak czasami zerka i czyta forum hehe

reklama
mój to nie dość, że jest wyłączony na świat, to gada sam do siebie teksty typu "hmm, niecelnie? a to masz!" albo "gdzie są orki, kiedy śpią... la la la" :-D taki on śmieszny :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry