reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Kinga, co u Ciebie?
nic ciekawego jeżynko nic...... nie mogę tutaj już z wami niestety pogadać od serca bo mam szpiega na bb. do czego to doszlo no nie? [udzielam sie jedynie na zamknietych] na ogólnym malutko piszę..

na pewno jutro na wizycie bedzie wszystko oki:) i potem usg i tez bedzie super! ;))) buzka

Dzięki:-) No widzisz nie wszyscy chyba są zadowoleni z własnego życia i chcą je uprzykrzyć innym.

Hej Aga:-) Już mi się oczka kleją, ale nie byłam tak dawno na bb, że chciałam poczytać co się dzieje:-) Jutro od rana poza domem znów, więc korzystam:-)
A co u Ciebie?

Hej Aga:-) Już mi się oczka kleją, ale nie byłam tak dawno na bb, że chciałam poczytać co się dzieje:-) Jutro od rana poza domem znów, więc korzystam:-)
A co u Ciebie?

Rozumiem:)
U mnie świetnie na prawdę bardzo dobrze:))
Nie dawno wróciłam z pracy,miałam bardzo ciekawy i fajny dzień.Mimo tylu godzin pracy nie czuję zmęczenia więc zasiadłam do laptopa aby was poczytać.Ponad 20 stron było do nadrobienia :tak ale z grubsza nadrobiłam:)

Jutro Iwonka i nagapalma testują...3mam za nie mocno kciuki :tak:

A Ty gdzie jutro się wybierasz?

A co do szpiegów na bb to też mam i to dwóch...mam nadzieję że szybko znikną z bb i się ulotnią na zawsze.

reklama
Najpierw jadę na uroczystość rodzinną do znajomej rodziny, a po południu idę do gina na pierwszą wizytę. Chcę już sobie zrobić podstawowe badania.
Oki ja już uciekam, senność bierze już górę... Dobrej Nocki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry