- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Iwonka25
Gość
Iwonka25 będą dwie kreski, maj był obfity w dobre wieści ciążowe to i czerwiec taki będzie. Trzymam mocno kciuki!!!!
Miejmy taką nadzieję :-):-):-):-) Życzę tego nam Wszystkim!!
Ale rzeczywiście maj był wyjątkowo fasolkowy, nawet u mnie w pracy sporo dziewczyn zaciążyło))) A magiczne fluidki cały czas krążą wokół nas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Także łapcie dziewczyny ;-)
Dziękuję za kciuki Wszystkim;-) Kochane Jesteście
Dziękuję za kciuki Wszystkim;-) Kochane Jesteście
tygryskowa
Fanka BB :)
Iwonka25 trzymam mocno kciuki;-) :-)
I
Iwonka25
Gość
Iwonka25 trzymam mocno kciuki;-) :-)
Dziękuję:-)
A jak Ty się czujesz???? ;-)
Dzięki Kobietki!
Bibinka masz rację... mniej myśleć, wyluzować się to z pewnością byłoby dobre, ale jak sama napisałaś "MY WSZYSTKIE TU MYSLIMY ZA BARDZO" . Tymczasem, tup, tup do łóżeczka, bo powiedziałam sobie, że bede się bardziej wysypiać i ograniczać stres.. No to pa! buziaki
Bibinka masz rację... mniej myśleć, wyluzować się to z pewnością byłoby dobre, ale jak sama napisałaś "MY WSZYSTKIE TU MYSLIMY ZA BARDZO" . Tymczasem, tup, tup do łóżeczka, bo powiedziałam sobie, że bede się bardziej wysypiać i ograniczać stres.. No to pa! buziaki
tygryskowa
Iwonko, ogólnie to czuję się dobrze:-) Piersi zaczynają rosnąć, zachcianek specjalnych nie mam, czasem zgaga, siusiu. Tak więc póki co nie narzekam:-)
I
Iwonka25
Gość
nika32, kulek Miłych snów życzę;-) Pa pa !
Jeżynka no to super!!! ;-)A na kiedy masz wizytę? Pewnie jeszcze za wcześnie na USG..
Jeżynka no to super!!! ;-)A na kiedy masz wizytę? Pewnie jeszcze za wcześnie na USG..
K
Kinga85
Gość
Iwonka 3mam mocno kciukaski i ja za Ciebie nie zapominaj ) buziaki
Dobranoc dziewczynki!
Dobranoc dziewczynki!
reklama
tygryskowa
Hej Kinga, co u Ciebie?
Iwonko na wizytę idę jutro, ale bez usg. Nie chcę się niepotrzebnie stresować. Na usg chcę się wybrać najwcześniej około 8tc:-)
Iwonko na wizytę idę jutro, ale bez usg. Nie chcę się niepotrzebnie stresować. Na usg chcę się wybrać najwcześniej około 8tc:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: