reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka ja planuje wizyte u GP w nastepnym tygodniu lub za 2 tyg nie spieszy mi sie do GP bo on i tak mi nic nie powie da tylko list do szpitala a pierwsza jakakolwiek sensowna wizyta to będzie dopiero w szpitalu w 12 tyg. więc spokojnie do tego czasu poczekam. Z Alą chodziłam do ginki polskiej i płaciłam jej kupe kasy a i tak nie byłam z niej specjalnie zadowolona, ale to była pierwsza ciąza wiec większy stres bo człowiek jeszcze nic nie wie, więc teraz spokojnie do wszystkiego podejde... no chyba, że będe miała jakies wątpliwości to wówczas pójde gdzieś prywatnie, ale mam nadzieję, że nie bedzie to konieczne a na jesieni jak bedziemy w PL to sobie pójde prywatnie do mojej zaufanej babki i ona mi zrobi połówkowe...

reklama
wisienka niby 6 lutego 2011 :) ale Alicja miała być z 17 lutego a nie chciała wyłazić i poród miałam wywoływany 03.03.09.

Wisienko, no właśnie tutaj nie jest zabronione pracować na nocki:( Moja koleżanki z pracy całą ciążę pracowały z nockami. W ostatniej ciąży jak miałam wątpliowści co do nocek i poszłam do pol gina, to mi powiedział, że nocki mogę robić jak najbardziej, bo ciąża to nie choroba. Teraz idę do innegoi gina i mam nadzieję, że uda mi się załatwić zwolnienie z nocek. Niestety u mnie w pracy nocki są co miesiąc.
Maranatha, gdyby nie to, że por wcześniej, to tez bym do gin nie szła. Termin mamy podobny:-)

:-Da ja na chwilke odpadłam od kompa, K zaczął mnie po głowie drapać... ahhh jak ja uwielbiam jak mi ktoś włosami mi sie bawi :) usypiam od razu:-)

teraz to i ja ziewac zaczynam. a co do terminów to jakby się udało to byłby w okolicy mojego męża :-D pozyjemy zobaczymy

reklama
Witam :-):-)
Chyba nie nadrobię bo czekam na mojego tatę - ma dzwonić na Skype;-) Ale póki co jestem

MARAN ogromne gratulacje!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry