reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama dla zrób sobie fajną fryzurke:cool: &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte już są
mlodam oglądam na neci domy i się czasem zacinam. Mieszkania też oglądam bo można bliżej Wro je kupić niz dom.

mama - po jakiej stronie :-D

agabre - no skoki HCG są co dwa dni więc w takim odstępie najlepiej testować :tak: Będzie dobrze - tylko teraz lepiej sobie odpoczywaj jak możesz żeby ci dolegliwości mniej dokuczały :tak: I po cichu gratuluję :-D

Heh - właśnie małż dzwonił do mnie na skargę ze moja matka się do mnie podobno dobijała a potem do niego dzwoniła :dry: I rzeczywiście - raz nieodebrane - jak byłam z Karolą na spacerze. I to ma być dobijanie? :szok: no i chce jutro przyleźć wieczorem a ja nie mam ochoty jej jakoś widzieć więc chyba jej napiszę że na jutro się już umówiłam i nas nie ma. Zresztą Karola to moje dziecko a nie jej - jutro dzień dziecka a nie wnuczków!!!

Agusia masz nalane. :cool2: Mnie trochę przytępiły te %, po jedny kieliszeczku. Spac mi się zachciało.
Mam nadzieję, ze szybko ten duphaston wywoła @. Chciałabym , zeby juz wszystko się ułożyło. Nie będę ani styczniową ani lutowa mamusią. Coraz bliżej wiosny idę
Ej zmieniły mi sie krateczki pod awatarkiem!

Maranatha GRATULACJE I SPOKOJNYCH JUŻ 8 MIESIĘCY:-):-)
Tak więc grono zafasolkowanych się powiększa:-)
Maranatha powiedz mi, czy chodzisz tu do ginekologa czy tylko do GP. Ja mam wizytę u gin w czwartek, ze względu na wcześniejsze por. Też jeszcze nie mogę uwierzyć, ze się udało;-)
mama trzymam kciuki;-)
Pozdrawiam Was wszystkie:-) Ja już po nockach, tak więc odpoczywam sobie. Wróciłam ze spaceru i zaraz zmykam coś zjeść;-)
Wisienko, trzymam kciuki za Ciebie, żeby wkrótce się udało!!

wisienka marzec to też fajny miesiąc i już coraz cieplej na spacery z wózkiem wychodzić :) będzie dobrze :)

tez się będę pomału zbierać, pospałam w dzień troszkę po pracy ale ciągle jestem zmęczona :) jeszcze prysznic, kanapki do pracy i lulu :D

Witaj jezynka odpoczywaj jak najwięcej bo ty nie powinnaś pracować w nocy. Pewnie będziesz musiała wcześniej powiedziec w pracy bo szkoda ciebie i fasolinki
maran pewnie , zeby tylko to był ten marzec. A tobie jak wychodzi termin?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry