reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agabre,asmi to romantico było:tak::-)

sol witaj:tak:.niezła historia:szok:

a ja zmykam tymczasem,idę Alę szykować do spania.

jak bym już nie wpadła,to ŻYCZĘ MIŁEJ NOCKI!!!

A nasza kwatera była u podnóża Giewontu i za oknem mieliśmy strumyczek. To był jeden z piękniejszych dni w moim życiu.

Agabre to naprawdę musiał Cię zaskoczyć. Ale musiało być to cudowne uczucie. Taka nagroda.

sol, dzięki :) już rozmawiałam z moja panią ginekolog, troszkę się uspokoiłam, powiedziała mi to samo, że clo nie powinno wywoływać takich efektów, nie powinno też zafałszować wyników testu. Mam spokojnie czekać na wynik bety i jak już będę go znała mam dać jej znać :) Nie mam możliwości zrobić bety na cito, mieszkam w małej wiosce. I tak dobrze, ze mi zrobili bez skierowania prywatnie, nawet powiedzieli, że wyniki za 3-4 dni powinny być :szok: a to trochę długo mi się wydaje. Odwożą próbki do szpitala i tam są robione badania a wyniki trafiają do ośrodka zdrowia z powrotem. Test zamierzam powtórzyć pojutrze :) chociaż w dzień dziecka by mogła być miła niespodzianka. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać :)

wisienka póki co wszystko dobrze, ale jak bedzie później to sie okaże... narazie cięzko mi w to uwierzyć, że już sie udało... ale czuje sie szczęśliwa... spełniona... :)

asmi, agabre sliczne zareczyny:tak:
agnieszka podstaw kieliszek pod monitorek i juz nalewam, a co!:-D
Bibinko miłych snów
mlodam dzieki za K za winko na pewno pomoże.
Zgłodniałam po tym jagu, chyba coś zjem jeszcze:-)
maran wszystko będzie dobrze i będziesz miała superciążę! Trzymam &&&&&&&&&&&&&& A szczęście Ci się należy, jest częścią fasolkowania!

reklama
Wy tu o nalewkach,piwku a u mnie pusty barek:-/

mama a jak sytuacja z Tomem?
AGA- opanowana;-)ale jeszcze Go nie ma:sorry:

SOL- witaj po tej stronie;-)

moje bąki juz chrapią ,padli oboje w 5 minut:tak::-):-)

BIBINKA- jakby co to dobranoc;-)

WISIEŃKA- u mnie jesli chodzi o klotnie z Tomem t tez bardziej mój monolog:-D:-D:-Di tez zadnej przyjemności;-)

ide pod prysznic i troche sobie poszykowac na jutro bo jak dwize Zuze do przedszkla to od zaru jedziemy z Domisiem do Pznania ,zostawie Go u Tomka w pracy i lece do ginek.takze w okolicach 9 prosze kciuki;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry