Wisieńka
Fanka BB :)
mlodam psychę mam juz przeoraną przez ta pracę, ale na razie luz bo zrobiłam plan i będzie kaska. Wyników kontroli mi nie pokazali jeszcze ale kiero miły dla mnie to nie jest chyba xle. Pokłóciłam się z Polem i milczymy. Pierwszy raz milczymyBiorę te tabletki od gina i czekam na @ a potem zaczynam mierzyć tempke bo inaczej się nie połapię o co w moim cyklu biega. Mam nadzieję, ze gin nowy okarze sie super.
Teraz raczę się Jagermeisterem i jest mi smutnawo ale przejdzie
asmi Ja teraz mieszkam we Wro a kiedyś mieszkałam jakieś 15 km. od żelazna. Znane mi strony. :-)
bibinko ano musiały , chyba stresy dały o sobie znać i u mnie i u niego. Pol nie umie się kłócić i sie nie odzywa a ja zawsze jazgocze az w pewnym momencie wybuchamy smiechem i jest po. A dzisiaj ja zamilkłam on zamilkł i każde przy swoim kompie popatruje na drugie. Najgorsze to, ze nie mam w tej chwili potrzeby z nim gadac,.
Teraz raczę się Jagermeisterem i jest mi smutnawo ale przejdzie
asmi Ja teraz mieszkam we Wro a kiedyś mieszkałam jakieś 15 km. od żelazna. Znane mi strony. :-)
bibinko ano musiały , chyba stresy dały o sobie znać i u mnie i u niego. Pol nie umie się kłócić i sie nie odzywa a ja zawsze jazgocze az w pewnym momencie wybuchamy smiechem i jest po. A dzisiaj ja zamilkłam on zamilkł i każde przy swoim kompie popatruje na drugie. Najgorsze to, ze nie mam w tej chwili potrzeby z nim gadac,.
Ostatnia edycja: