reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w tym roku też się nigdzie nie wybieram choć powiem szczerze że przydałoby się.

Agabre dziękuję za miłe słowo.

reklama
mama, na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie stosować :( w trakcie karmienia też, więc troszkę się zmartwiłam. Clo jest na wywołanie owulacji, więc w ciąży nie powinno się go stosować.

Ale wam zazdroszczę tych wakacji :) ja chyba nigdzie nie pojadę :) może wyciągnę męża na weekend gdzieś i to wszystko :)
AGABRE -no to nie wesolo,ale wiesz co??przez pierwsze tygodnie plud odrzywia sie cialkiem zoltym dopier pozniej przez pempowine wiec nie martw sie i czekamy az powtorzysz test:tak:moja mama ze mna miala @ przez piewrwsze 3 m-ce:tak:

BIBINKA-;-):-)
MLODAM- winko mowisz-poprosze 1 lampke:cool2:

bibinka, bułkę tartą, powiadasz? Może potrzebuje jakiegoś składnika ...

mlodam, pomysł godny podpatrzenia :) na wszelki wypadek zamiast winka wezmę soczek owocowy :D

asmi, mi też by sie przydało, strasznie dawno nie byłam w górach a ZAKOCHANA JESTEM W NICH PO USZY :) niestety będziemy musieli zadowolić się morzem, mieszkamy zaledwie kilka kilometrów od wielkiej wody to na plażę można skoczyć w każdej chwili :)

mama:-):-D. a Ty to sobie chyba piwko z sokiem walniesz na wieczór ,co?:-)a ja mam truskawki,może szampana dokupię:cool2:???

asmi21 zawsze można jakieś krótkie wypady za miasto robić:tak:

agabre zazdroszczę morza;).no nie wiem co Ala z tą bułką,ostatnio bardzo lubi;/

To chociaż tyle. Ja nie mam morza blisko za to w niedaleko mam góry stołowe. Ponad godzinka jazdy samochodem i góry są. Też lubię góry i z miłą chęcią wybrałabym się do Zakopanego. Tam mój mąż mi się oświadczył.

Bibinko masz rację. I chyba tylko tyle mi zostało. Ale lepsze to niż nic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zniknęłam na chwilkę ale za to wróciłam wykapana, pachnąca i śliczna.;-)
mlodam hejka, mam nadzieje, ze mi coś w pracy nie wywiną i bedziemy się jutro widzieć.
bibinka witaj kochana a jak z Twoja @. ja mam nadzieję, ze trafię na dobrego gina a nie olewaka.
agabre czemu musisz na betę czekać kilka dni??? Jesli teścik pokazał 2 kreski to nawet jak druga słaba powtórzyłabym żeby zobaczyc jak na drugim.
mama ty się ubieraj w tiulowe negliże i zastawiaj sidła:-)Ja sie obraziłam. Nigdy nie mieliśmy cichych dni może czas nadszedł:wściekła/y:Nie wiem o co poszło ale na pewno mam rację:szok:
asmi skąd jesteś bo ja pochodze z kotliny kłodzkiej :-)
Zapomnaiłam o naszym bareczku. Poszłam się rozgościć a trunków tam dostatek Wziełam sobie Jagermeistera lubię tą goryczkę ziółek. Oj jakie pyszne.

Ostatnia edycja:
bibinka ja przed dniem dziecka mialam teraz młynek w pracy, isny szał, moja szkola organizatorem dnia talentów... szok był istny...:-D

mama proszę :-)
a polewam wszystkim:-) nadstawiać lampeczki, własniej robotki- tata robił z winogron działkowych-pewno w tym roku nie będzie, ciągle pod wodą wszystko.:tak:

agabre podpatruj i wykorzystuj ;-)
Wisienka ja też mam taką nadzieję. w razie co moge się kopsnąć 2 raz na Muchobór.
jak samopoczucie ? lepiej?

Ja jestem z Brzegu. Tego pomiędzy Opolem a Wrocławiem. A studiuje zaocznie we Wrocławiu. Moja teściowa ma rodzinę w Żelaźnie.

wisieńka ja po prostu przestałam ufać testom :) a wynik bety będzie niedługo, za tydzień mam wizytę u ginekologa.

mama, zmykaj z forum, dzisiaj najlepszy czas na starania :D

asmi, czasami dwa dni za miastem albo chociaż spacer do parku daje więcej niż tydzień nad morzem, kiedy pada ;P a góry stołowe są faktycznie piękne :) bywałam tam za starych czasów, kiedy mieszkałam we Wrocławiu :)

bibinka, czasami bułka tarta pomaga na zgagę i niestrawność, ma sporo błonnika. Może dziecku to pasuje :) poprawia pracę jelit :)

reklama
wisienka witaj:tak::-).obyś natrafiła na normalnego gina:tak::-).ja nadal @ nie dostałam,7 tygodni już:baffled:.coś mi tam w brzuchu buzuje,ale ani widu,ani słychu....a co do cichych dni,to niestety,ale kiedys musiały się zacząć,ale mam nadzieję,że szybko Wam miną:tak::-)
młodam domyślam się,że kocioł:szok:,wiem jak jest:tak:.oby to jutro szybko minęło,pewnie dyrka bedzie się plątać,jak smród po gaciach i wszystko sprawdzać:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry