- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGABRE -no to nie wesolo,ale wiesz co??przez pierwsze tygodnie plud odrzywia sie cialkiem zoltym dopier pozniej przez pempowine wiec nie martw sie i czekamy az powtorzysz testmoja mama ze mna miala @ przez piewrwsze 3 m-cemama, na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie stosować w trakcie karmienia też, więc troszkę się zmartwiłam. Clo jest na wywołanie owulacji, więc w ciąży nie powinno się go stosować.
Ale wam zazdroszczę tych wakacji ja chyba nigdzie nie pojadę może wyciągnę męża na weekend gdzieś i to wszystko
BIBINKA-;-):-)
MLODAM- winko mowisz-poprosze 1 lampke
bibinka, bułkę tartą, powiadasz? Może potrzebuje jakiegoś składnika ...
mlodam, pomysł godny podpatrzenia na wszelki wypadek zamiast winka wezmę soczek owocowy
asmi, mi też by sie przydało, strasznie dawno nie byłam w górach a ZAKOCHANA JESTEM W NICH PO USZY niestety będziemy musieli zadowolić się morzem, mieszkamy zaledwie kilka kilometrów od wielkiej wody to na plażę można skoczyć w każdej chwili
mlodam, pomysł godny podpatrzenia na wszelki wypadek zamiast winka wezmę soczek owocowy
asmi, mi też by sie przydało, strasznie dawno nie byłam w górach a ZAKOCHANA JESTEM W NICH PO USZY niestety będziemy musieli zadowolić się morzem, mieszkamy zaledwie kilka kilometrów od wielkiej wody to na plażę można skoczyć w każdej chwili
mama:-). a Ty to sobie chyba piwko z sokiem walniesz na wieczór ,co?:-)a ja mam truskawki,może szampana dokupię???
asmi21 zawsze można jakieś krótkie wypady za miasto robić
agabre zazdroszczę morza.no nie wiem co Ala z tą bułką,ostatnio bardzo lubi;/
asmi21 zawsze można jakieś krótkie wypady za miasto robić
agabre zazdroszczę morza.no nie wiem co Ala z tą bułką,ostatnio bardzo lubi;/
To chociaż tyle. Ja nie mam morza blisko za to w niedaleko mam góry stołowe. Ponad godzinka jazdy samochodem i góry są. Też lubię góry i z miłą chęcią wybrałabym się do Zakopanego. Tam mój mąż mi się oświadczył.
Bibinko masz rację. I chyba tylko tyle mi zostało. Ale lepsze to niż nic.
Bibinko masz rację. I chyba tylko tyle mi zostało. Ale lepsze to niż nic.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka
Fanka BB :)
Zniknęłam na chwilkę ale za to wróciłam wykapana, pachnąca i śliczna.;-)
mlodam hejka, mam nadzieje, ze mi coś w pracy nie wywiną i bedziemy się jutro widzieć.
bibinka witaj kochana a jak z Twoja @. ja mam nadzieję, ze trafię na dobrego gina a nie olewaka.
agabre czemu musisz na betę czekać kilka dni??? Jesli teścik pokazał 2 kreski to nawet jak druga słaba powtórzyłabym żeby zobaczyc jak na drugim.
mama ty się ubieraj w tiulowe negliże i zastawiaj sidła:-)Ja sie obraziłam. Nigdy nie mieliśmy cichych dni może czas nadszedłNie wiem o co poszło ale na pewno mam rację
asmi skąd jesteś bo ja pochodze z kotliny kłodzkiej :-)
Zapomnaiłam o naszym bareczku. Poszłam się rozgościć a trunków tam dostatek Wziełam sobie Jagermeistera lubię tą goryczkę ziółek. Oj jakie pyszne.
mlodam hejka, mam nadzieje, ze mi coś w pracy nie wywiną i bedziemy się jutro widzieć.
bibinka witaj kochana a jak z Twoja @. ja mam nadzieję, ze trafię na dobrego gina a nie olewaka.
agabre czemu musisz na betę czekać kilka dni??? Jesli teścik pokazał 2 kreski to nawet jak druga słaba powtórzyłabym żeby zobaczyc jak na drugim.
mama ty się ubieraj w tiulowe negliże i zastawiaj sidła:-)Ja sie obraziłam. Nigdy nie mieliśmy cichych dni może czas nadszedłNie wiem o co poszło ale na pewno mam rację
asmi skąd jesteś bo ja pochodze z kotliny kłodzkiej :-)
Zapomnaiłam o naszym bareczku. Poszłam się rozgościć a trunków tam dostatek Wziełam sobie Jagermeistera lubię tą goryczkę ziółek. Oj jakie pyszne.
Ostatnia edycja:
mlodam
mama Oleńki
bibinka ja przed dniem dziecka mialam teraz młynek w pracy, isny szał, moja szkola organizatorem dnia talentów... szok był istny...
mama proszę :-)
a polewam wszystkim:-) nadstawiać lampeczki, własniej robotki- tata robił z winogron działkowych-pewno w tym roku nie będzie, ciągle pod wodą wszystko.
agabre podpatruj i wykorzystuj ;-)
Wisienka ja też mam taką nadzieję. w razie co moge się kopsnąć 2 raz na Muchobór.
jak samopoczucie ? lepiej?
mama proszę :-)
a polewam wszystkim:-) nadstawiać lampeczki, własniej robotki- tata robił z winogron działkowych-pewno w tym roku nie będzie, ciągle pod wodą wszystko.
agabre podpatruj i wykorzystuj ;-)
Wisienka ja też mam taką nadzieję. w razie co moge się kopsnąć 2 raz na Muchobór.
jak samopoczucie ? lepiej?
wisieńka ja po prostu przestałam ufać testom a wynik bety będzie niedługo, za tydzień mam wizytę u ginekologa.
mama, zmykaj z forum, dzisiaj najlepszy czas na starania
asmi, czasami dwa dni za miastem albo chociaż spacer do parku daje więcej niż tydzień nad morzem, kiedy pada ;P a góry stołowe są faktycznie piękne bywałam tam za starych czasów, kiedy mieszkałam we Wrocławiu
bibinka, czasami bułka tarta pomaga na zgagę i niestrawność, ma sporo błonnika. Może dziecku to pasuje poprawia pracę jelit
mama, zmykaj z forum, dzisiaj najlepszy czas na starania
asmi, czasami dwa dni za miastem albo chociaż spacer do parku daje więcej niż tydzień nad morzem, kiedy pada ;P a góry stołowe są faktycznie piękne bywałam tam za starych czasów, kiedy mieszkałam we Wrocławiu
bibinka, czasami bułka tarta pomaga na zgagę i niestrawność, ma sporo błonnika. Może dziecku to pasuje poprawia pracę jelit
reklama
wisienka witaj:-).obyś natrafiła na normalnego gina:-).ja nadal @ nie dostałam,7 tygodni już.coś mi tam w brzuchu buzuje,ale ani widu,ani słychu....a co do cichych dni,to niestety,ale kiedys musiały się zacząć,ale mam nadzieję,że szybko Wam miną:-)
młodam domyślam się,że kocioł,wiem jak jest.oby to jutro szybko minęło,pewnie dyrka bedzie się plątać,jak smród po gaciach i wszystko sprawdzać
młodam domyślam się,że kocioł,wiem jak jest.oby to jutro szybko minęło,pewnie dyrka bedzie się plątać,jak smród po gaciach i wszystko sprawdzać
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: