reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asmi, nie poddawaj się, tez miałam chwile załamań na studiach, ale wszystko da się nadrobić :) kiedyś będziesz się z tego śmiała ;)

a ja dałam sobie na luz, porządki w ogrodzie, przeprowadzka siostry, powódź w rodzinnym mieście, trochę tego było ostatnimi czasy. Słyszałam, że są kobiety, które nie mają żadnych objawów i normalnie miesiączkują, ale mimo wszystko trochę mnie to zadziwia. Testom przestałam ufać jak mi kawał zrobił jeden. Poczekam na wyniki bety. Tylko czy clo nie zaszkodzi. Brałam jak jeszcze objawów żadnych nie było

reklama
mamam , wisienka - to racja , wszystko zależy od tego na jakiego czlowieka się trafi.
A ja gotuje szpinakową, naszła mnie ochota, a po mojej porannej biegunce (do teraz bola mnie jelitka), myślę, ze będzie jak znalazł, dużo żelaza i delikatna taka ... a męzulek dostanie jeszcze jajo sadzone kartofelki młode i maślane, najbardziej lubie proste żarcie ..

NAGAPALMA- ja tez lubie takie proste jedzonk,ale czasem mnie wezmie na jakies wynalazki:tak:;-)
AGNIESZKA- prawdopodobnie Mielno bo moi rodzice mieszkaja 80 km od Mielna wiec pojedziemy do nich i tez kilka dni nad morze skoczymy i mysle ze to bedzie na poczatku lipca-zbaczymy jak bedzie z pogoda:tak:

AGABRE-nie wiem jak jest z Clo gdybys byla w ciazy ,a nie ma nic na ultce???ale Cl dziala na jajniki ,wiec mysle ,ze nie powinn zaszkodzic choc pewnosci nie mam:sorry2:

witam!co nieco nadrobiłam:tak:

ja sama zgłupiałam, okres był normalny i nawet dość obfity, dlatego straciłam czujność. Temperatura za wysoka na przedowulacyjną a za niska na ciążową chyba ... eh, poczekam, może ta beta coś wykaże, a pojutrze zrobię kolejny test.

ja trzymam kciuki za fasolę,objawy masz książkowe:tak::-)

bb 77 bardzo mocno przytulam - mam nadzieję, że wszystko ułoży się tak jak tego pragniesz

Kurcze nie mam czasu w ogóle dziś :(

W pracy rozmawiałam z koleżanką o adopcji - przez te leki mam straszne lęki, że się nie uda :(

Czy któraś z Was kiedykolwiek się nad tym zastanawiała - chciałabym poznać wasze za i przeciw.
Wiecie co bo ja chyba nie mogłabym się starać np 10 lat i podporządkować temu cąłe życie - nie wiem może teraz tak mówię, ale tak to w tym momencie czuję i dlatego biorę pod uwagę adopcję bo bardzo dużo ostatnio dobrego słyszałam - jak takie rodziny są naprawdę szczęśliwe

mam nadzieję,że uda się Wam naturalnie:tak:,ale jeśli nie to zawsze pozostaje adopcja ,naprawdę jest tyle dzieci potrzebujących:tak::-).ja też nie wyobrażam sobie podporządkowania życia przez tyle lat pod mierzenia,badania itd.także opcja godna przemyslenia:tak::-)
hejka
Jestem już...byliśmy całą trójeczką w parku a potem na deserze w mieście:)
Ustaliliśmy z mężem że na Majorkę polecimy w marcu 2011.
Także w te wakacje jedziemy do Polski załatwić lekarzy.Starania są dla nas ważniejsze a Majorka nie ucieknie:)
Także kochane data urlopu ustalona i nie długo dzwonię do mojej Pani ginekolog umówić się na wizytę:))Jestem zadowolona :)))
to fajny mieliście spacerek:tak:.super,że juz umówiona jesteś do ginka w PL,zrobisz badania i będziesz spokojniejsza:-).a Majorka nigdzie się nie wybiera:-D
wisienka - ja już zaciskam kciuki :tak: ...
A co do ginekologa. to ja do mojego chodze ok. 3 lat i tez jestem zadowolona,ale po ostatnije wizycie kiedy mówie mu , ze rok juz prwie staramy sie i nic, a on mi na to ten castagnus i że mam przyjsc za 3, 4 miesiace, jak nic nie wyjdzie, to ez mnie troszkę zdenerwowało, swoją drogą wizyta trwałą 15 min a kosztowała 170 zł, więc ja juz nie wiem, móiwą, żeby chodzić prywatnie, bo na NFZ, to nie ma co liczyć, a jak widac, słychać, zcasami i prywatnie nie pomaga ...

cena niezła:szok:.tylko szkoda,że kazał czekać i to po roku starań,bez sensu:-(

Dziewczyny my tez zrezygnowalismy z Chorwacji bo chcemy kupić i urządzić domek. Trzymajcie kciuki żeby się udało i żebyśmy mogli mieszkac z fasolka we własnym.
mama 14 czerwca mam tego polecanego gina. Zobaczę jak będzie jak nie poszukam dalej.

trzymam kciuki za domek i fasolkę w niedługim czasie:tak::-).wiem co przezywasz z tym ginem,jak pamiętasz miałam tak samo:baffled:.a rok,to niech sobie sama czeka:wściekła/y:.my jesteśmy juz w tym wieku,że niestety czas goni i rok czasu,to całe wieki!!pewnie,idź do innego na konsultację:tak:

mama fajowe wakacje się szykują i odwiedzicie rodzinkę:tak:.oby pogoda dopisała:tak:

bb77 oj kobitko,nawet nie da się opisać,jakiego masz pecha;(.tak uważałaś,a tu głupie schody...mam nadzieję,że z czasem fasolka do Was przyjdzie i tym razem wszystko będzie dobrze!tulam...

Ostatnia edycja:
mama, na ulotce jest napisane, żeby w ciąży nie stosować :( w trakcie karmienia też, więc troszkę się zmartwiłam. Clo jest na wywołanie owulacji, więc w ciąży nie powinno się go stosować.

Ale wam zazdroszczę tych wakacji :) ja chyba nigdzie nie pojadę :) może wyciągnę męża na weekend gdzieś i to wszystko :)

reklama
hej młodam!widzę,że wieczorek zapowiada się super:tak:

a ja mam jutro młyn w pracy,dzień dziecka i znów to samo:konkursy,rozgrywki itd.nic nowego dla tych dzieci nie wymyslą,tylko co roku prawie identycznie,nuuuda:baffled:

aga pewnie,że będzie ok:tak:

moja Ala wcina bułkę tartą:szok::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry