reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to nieźle. Ale tak to już jest z tymi lekarzami. Może warto rozglądnąć się za innym.

reklama
WISIEŃKA- musialabys zrbic rzeznanie po ginek we Wroclawiu i dzialac bo z ta pania to moze faktycznie byc nie halo:sorry2:ja mam 31 lat i tez nie bede czekala roku bo jak owulki nie mam to wiadomo ze nic z tego dlatego ginek juz dziala z Clo:tak:kurcze 5 lat to tyle chodzisz co ja do swojego -no ja 6 lat to juz kawal czasu i powinna miec lepsze podejscie do wiernego pacjenta a tu masz:eek:ale wierze,ze dczekasz sie jeszcze 2 dzieci czyli jak sie razem doczekamy to obie bedziemy mialy po 3 dzieci;-):tak::-)
AGNIESZKA- pewnie ze starania sa wazniejsze:tak:my tez zrezygnowalismy z 2 tyg Turcji i remontujemy,zeby potem jak sie maluszek urdzi(jesli zajde) dom byl swierzo po remncie:tak:

Dziewczyny my tez zrezygnowalismy z Chorwacji bo chcemy kupić i urządzić domek. Trzymajcie kciuki żeby się udało i żebyśmy mogli mieszkac z fasolka we własnym.
mama 14 czerwca mam tego polecanego gina. Zobaczę jak będzie jak nie poszukam dalej.

AGA- trzymam kciuki -dzwon:tak:

WISIEŃKA- trzymam kciuki i za Twoj dom:tak:;-)bedzie si-zalatwicie wszystko i zamieszkacie tam z Waszymi dziecmi:tak:aaaaale bedzie super:tak::-Dpowodzenia-dzialajcie w temacie-no i oby 14 czerwca wizyta byla udana a ginek rewelacyjny-teg zycze:tak:

a mojego męża nadal nie ma i jak pisalam to nie wiadomo na ktora wroci:eek:

wisienka - ja już zaciskam kciuki :tak: ...
A co do ginekologa. to ja do mojego chodze ok. 3 lat i tez jestem zadowolona,ale po ostatnije wizycie kiedy mówie mu , ze rok juz prwie staramy sie i nic, a on mi na to ten castagnus i że mam przyjsc za 3, 4 miesiace, jak nic nie wyjdzie, to ez mnie troszkę zdenerwowało, swoją drogą wizyta trwałą 15 min a kosztowała 170 zł, więc ja juz nie wiem, móiwą, żeby chodzić prywatnie, bo na NFZ, to nie ma co liczyć, a jak widac, słychać, zcasami i prywatnie nie pomaga ...

mama ale za to jaki stęskniony wróci. A jeśli chodzi o nerwy ja tez pokłóciłam się z Polem. Ignoruję go. Niech ma!
nagapalma no własnie płaci się kasę i za wizytę i za badania a jakos skutku nie ma. Nie ma takiego interesowania się wgłębnego. Jakby na odwal. Ja teraz idę na NFZ. Ale myslę, ze to zalezy od osoby a nie kasy

WISIEŃKA- ach my kobiety i nasze nerwy:eek:mam nadzieje,ze sie szybko pogodzicie:tak:

NAGAPALMA- ja wlasnie chodze na NFZ i jestem MEGA zadowolona-na ostatniej wizycie w czwartek bylam 30 min i usg i rozmowa i zarty-na wszystk jest czas a jutro ide na kolejne usg(pza kolejnością-powiedzial ze mam Mu sie pkazac jak pacjentka bedzie wchodzic to po wizycie tej ktora wejdzie wyjdzie p mnie bo powiedzial ze i tak juz terminu nie ma wiec nie mam co isc o babki ktre zapisuje;-)) zeby zobaczyc jak tam rosnie pecherzyk i wrazie c da recepte na Clo.jest dobrym czlowiekiem i super ginek.to z Jego pomocą mamy 2 dzieci,a wczesniej choszilam do kilku prywatnie i PORAZKA:dry:

Dziewczyny my tez zrezygnowalismy z Chorwacji bo chcemy kupić i urządzić domek. Trzymajcie kciuki żeby się udało i żebyśmy mogli mieszkac z fasolka we własnym.

3mam kciuki żeby się udało zrealizować masze marzenia:)

mama doskonale rozumiem,też bym wybrała remont dla fosoleczki niż wycieczkę za granice.

My na szczęście będziemy mogli odpocząć jeszcze nad naszym polskim morzem:))))

Wizyta umówiona :)))
Za raz zrobię sobie suwaczki:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry