reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzisz mama super masz męża:) I staranka będą pewnie nocne co?

Bunia ja też juz tak czasem myślę, ze nigdy się nie uda, bo mam 2 lata prawie za soba i jedną cp;-) I tez myślę że za slaba na takie rzeczy jestem... Ale zobacz jakoś już tyle wytrzymalaś to dasz rade tyle ile będzie trzeba!

BB7 przepraszam że sie zapytam ale co się stalo? jeśli nie chcesz to oczywiście nie pisz...

maryla mnie się tak kiedyś lekarz przed usg zapytał - to który tydzień... a ja że żaden i to tylko bluzka (kopertowa taka i jakoś tak się ułożyła, no brzuszek swoją drogą:zawstydzona/y:)
Ale nie ma się co przejmowac głupimi babami:no:

reklama
bb77, czemu ?????? zawsze jest nadzieja. Przecież jak zajdziesz w ciążę, po dwóch poronieniach ginek przepisze ci na podtrzymanie leki.
Bardzo mi przykro, że tak się stało, ale nie wolno nam tracić nadziei. Zrób to dla siebie, męża, i córki. Walcz.
bunia ile masz brać cykli clo ? do skutku czy nie. Są jakieś granice.

bb77 rozumiem Twoją decyzje i to pewno wszystko bardzo trudne dla Ciebie i tak mi przykro :(........ tylko kochana nas tu nie zostawiaj i dziękuje za kibicowanie :)

MARYLKA- ale mialas z ta baba no!!!skąd ona wziela syna i jeszcze ze w ciazy:szok: miej ja w d...pie:tak:i nie stresuj sie takim gadanie choc pewnie wkurza:wściekła/y:trzebabylo jej powiedziec ze jestes w ciazy z blizniakami -zrobila by tak-:szok:- i by wyszla a Ty bys miala ubaw po pachy:-D:-D:-D

Takie baby to są najgorszę. Kiedyś poszłam z mamą (moja mam dość młodo wygląda) i pani w sklepie mówi to mam (a ja stoje obok), Córka to chyba nie pani tylko męża z pierwszego małżeństwa. :dry:

trzymam się bo nie mam wyjścia , ale już nie będę się starać o fasolkę , nigdy więcej ile mnie to kosztuje . najtrudniej podjąć mi było właśnie tą decyzję .wszystkim bardzo dziękuję za słowa wsparcia , zaglądam do was ,, trzymam kciuki za wszystkie już obecne fasolki i te jeszcze ukryte .

Przytulam. Kochana myślę, ze to dobra decyzja przynajmniej na razie - potrzebny Wam odpoczynek.

MOTYLEK,MONIA- bb77 stracila faslke,spadla ze schodow:-:)-:)-:)-(

BB77- tule Cie mocno i domyslam sie ze to byla trudna decyzja,ale moze zycie potoczy sie inaczej i bedziesz jeszcze 2-gi raz mamusią-czego my tu wszystkie Ci zyczymy:tak:a tymczasem przytulam mocno i zycze duz sily.....

MONIA- no zbaczymy jak to bedzie z tymi staraniami;-)
ZAPMARTA- jak tam w pracy-ogarniete wszystko:confused:;-)

MARYLA- olej takie baby bo my Cie lubimy taka jak jestes a Kamilowi sie podobasz i to najwazniejsze i prosze-pczestuj sie czekladka,a co:tak:;-):-D:-D

MOTYLEK-fajnie wykombinowalas z tym smoczkiem:tak:

ELLETH- a jak u Ciebie sprawy:confused:robicie te badania męża:confused:

MARYLKA- jak handelek:confused:

Bb77 bardzo mi przykro nie wiedziałam:(
To w świetle tego rozumiem dlaczego narazie nie chcesz się starać... I myślę że to dobra decyzja... zadbaj najpierw o siebie a potem sie poukłada! Życzę dużo sily!

Motylek pomysl ze smoczkiem - fajny:) Tez myślalam o tym zeby jakoś fajnie mężowi powiedzieć ale ja pewnie się poryczę nad testem i tyle będzie z niespodzianki:)

reklama
monia ja postanowiłam być twarda i nie płakać.

Zmykam nachwilkę na obiad, pyszne kluski z białym serem i śmietaną w wykonaniu mojego męża.:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry