reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia z nami każdy mur jest do rozwalenia :) a co ja ja nie dam rady go rozwalić????? stwaiasz mi wyzwanie ??? jak będzie trzea to ja go z bani rozwale w drobny pył :)

Aga no ja tam na staraość napewno będe miała co wspominac i będe tymi wspomnieniami wnuki zamęczac - a co :)

reklama
buniu nie smutaj się już,będzie dobrze:)
Zawsze możesz liczyć na nasze dobre słowo:))
marylka na pewno:)

...a Ja zapisałam się do dziewczyn 2012 tak w razie wielkiego "W" bo nigdy nie wiadomo jak długo będę musiała czekać na drugą fasolkę i ile będę musiała walczyć aby zajść w ciążę.Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona i wierzę że uda mi się zajść ale nigdy nie wiadomo...:(
Oczywiście nie zamierzam was opuszczać absolutnie:))))
Ja zostaje tu do końca świata i jeden dzień dłużej:)))

moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
moz-screenshot-2.png
http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif nie umiem inaczej tego wkleić ale bunia ja tak sie rozprawiam z każdym murem :)

napisalam do mojego meza z zalami i pretensjami(ale w miare delikatnie jk na mnie) i odpisal mi za ja za bardzo impulsywnie do pewnych spraw podchodze i jak ma byc Rysiu to bedzie i ze jak taka pogoda to lepiej zebym rodzila latem jak nasza dwojke i ze damy rade ,ze mam nie panikowac bo widzi ze hormony chyba jeszcze szaleja:sorry2:

Mama - no juz jestem :) ... zniknełam na chwilke bo szukałam filmików z kręceniem włosów :-)

no np. wczoraj Mati tak sie spieszył do chomika, że schodząc z krzesła zleciał i udezyl sie głowa o oparcie łózka ( drewniane). Na chodniku tez mi wyrżnął bo potknął sie o własne nogi. Dzieci jeszcze mają tendencje do biegania i nie patrzenia pod nogi, a to prosta droga do lapania zająca. Jak gdzies jedziemy na choćby jednodniową wycieczkę to zawsze mam plastry w torebce bo na mur beton się przydadza.

a nie wiem czy wam opowiadałam, ale Mati miał byc właśnie Niną... na wszystkich usg połówkowych , 3d itd wychodziła dziewczynka. Potem wszystkie sukienki sprzedawałam dziewczynom z forum na którym pisałam :-D

To się maluch ukrywał do samego końca, ale miałaś niespodziankę :)

Robię sobie fryteczki bo taka głodna jestem, że do obiadu nie wytrzymam :-)... tym razem sprawdziłam czy nie ma patelni w piekarniku ;-):-D:-D:-D

Musze naczynia umyć, ale czekam aż pralka wypierze bo inaczej mi korki w mieszkaniu wybija :dry::dry::dry::dry:

U mnie to samo, jak chodzi pralka to juz ani nie odkurze ani nic bo zaraz wywala :/

Ja też z tych wypadkowych dzieci. Blizny mam do tej pory.Pamiętam jak kiedyś postanowiłam wykonać fikołka (siada się na barierca i przechyla do tyłu) do tyłu na takiej dość niskiej barierce i obudziłam się w domu z tasakiem na głowie (ojciec przykładał mi coś zimnego) :zawstydzona/y:

Co do imion to mnie dla chłopca (a czuję ze będziemy mieli pierwszego chłopca) podoa się Adam, Filip i Szymon, M. ma wujka Adama i twierdzi, ze nie bardzo pasuje, ale to przecież nie najbliższa rodzina. A dla dziewczynki Agata i Liliana :-)

mama a widzisz nie jest tak xle no i najwyżej pisane jest wam tak jak chcieliście rodzić latem :):):):)

bunia ty tak nie pisz kobieto i po co Ci anty ??? jak sie nie uda i będziesz chcicała zrobić sobie przerwe to nie bierz żadnych anty jak sie nic nie wydazy to nie będziesz miała dodatkowych kosztów i nie nachrzanisz sobie w organixmie a jak sie uda to będziesz miała niespodzianke i ot ale może nie bierz anty ja sobie chwaliłam i myślałam co ci ludzie chca od anty?? i teraz widze jak sie zmienił mój ogranizm i jak cięszko mi dojść do siebie

MARYLKA- ale mialas z ta baba no!!!skąd ona wziela syna i jeszcze ze w ciazy:szok: miej ja w d...pie:tak:i nie stresuj sie takim gadanie choc pewnie wkurza:wściekła/y:trzebabylo jej powiedziec ze jestes w ciazy z blizniakami -zrobila by tak-:szok:- i by wyszla a Ty bys miala ubaw po pachy:-D:-D:-D

no mama- to fajnie się ułożyło. i będziecie działać o Rysia :-D

za minutkę ruszam po małża do pracy i potem jedziemy na zakupy, więc do wieczora mnie nie będzie. a jak wróce, to pewnie bedę padnięta.
tak wogóle to mojego Grześka zabije!!! dzwonił mi rano, zebym mu znalazła dowód i wzięła (w banku będzie potrzebował) no to szukałam. napisał że jest w książeczce wojskowej i pewnie w schowku w auce (ostatnio tych dokumentów potrzebował przy meldowaniu). szukałam i nic. teraz poszłam po pranie, bo juz się skończyło i co widzę przez szybkę? DOWÓD MOJEGO GRZESIA :szok: pół biedy, bo przecież plastikowy. ale książeczka wojskowa nie miała tyle szczęścia- też została wyprana. ja go zabiję!! jak robię pranie to zawsze sprawdzam kieszenie, a on mi po prostu dorzucił do posegregowanego jakieś ciuchy! i nawet nie wiem w czym to mógł mieć, bo nie prałam żadnych jego spodni. ale mu do tyłka nakopię!!!!!!!!!!!

spadam i jadę. buziaki. do jutra :-*

marylka- będę brać anty bo u mnie stan pęcherzyków jest właściwie minimalny i wolałabym je choć trochę potrzymać

teraz to już lecę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- ale mialas z ta baba no!!!skąd ona wziela syna i jeszcze ze w ciazy:szok: miej ja w d...pie:tak:i nie stresuj sie takim gadanie choc pewnie wkurza:wściekła/y:trzebabylo jej powiedziec ze jestes w ciazy z blizniakami -zrobila by tak-:szok:- i by wyszla a Ty bys miala ubaw po pachy:-D:-D:-D
no ja już czasem nie reaguje jak mówią że mam dziecko bo zauwazyłam że moje tłumaczenie nic nie daje (raz jak babce powiedziałam że nie byłam w ciąży to mówi a przeciez ja widziała a ja mówie że przytyłam a ona a może coś sie stało że pani dziecka nie ma bo ja widziałąm-i weś takiej krowie wytłumacz a na koniec sie zapytała czy ją do pracy nie przyjme no myslałam że z konia spadne ) a jakbym powiedziała że bliźniaki to by sie dopiero zaczeło ale wkurwia mnie to jak nie wiem bo jak sie czuje ogólnie ok no mam troszke za dużo ko ale bez przesady rozmiar m/l chyba nie taki tragiczny (no może troche bardziej l teraz) ale i tak i tak mnie to dołuje że czuje sie wielka jak beczka i nieatrakcyjna i podłamana i ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bunia no chłopy tak mają :(

reklama
Witam was dziewczyny:-)

Byłam przed chwilą w TESCO i tak mnie coś podkusiło, żeby zajrzeć do działy z artykułami dla niemowlaczków. Kupiłam tam taki słodki, niebieski smoczek. Już wymyśliłam, że jak test wyjdzie pozytywny to położe go na stole z karteczką "Drogi Arturku, będziesz tatą".:-D Taki oto jest mój plan. Narazie schowałam porządnie go głęboko do mojej torebki:tak:

bb nie łam się! Co się stało?:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry