reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama nasze sprawy niestety stoją w miejscu, czekamy do wypłaty i potem M idzie na badanie. Choć chyba zaczniemy sie stymulować w lipcowym cyklu, bo w czerwcu mamy przeprowadzkę i nie wiem czy damy radę.

ELLETH- rzumiem ,najwazniejsze zeby dzialac:tak:bedzie si,zbaczysz;-)

napisalam do naszej SZCZESLIWEJ, napisala,ze jest zalatana,ma balagan i na nic czasu.
MARAN-Szczesliwa Ci gratuluje faslki
bb77-a Tobie Szczesliwa wspolczuje i jest Jej przykro:-(

ja na chwile znikam bo mm zajecie a potem po moją Zuzinke brykamy z Domisie i z Rysiem w myslach:tak:;-)

dobrze że was mam , nie martwcie się nie zostawię , bo komu będę ryczeć i kto mnie tak cierpliwie wysłucha ..:tak:
no jak chcesz płakać to dawaj do mnie ja dziś tu przytulam wszystkie dziewczyny do cyca potem częstuje goraca czekolada z gałką lodów i bitą śmietaną (a co i tak gruba jestem ::) ) a potem raz jeszcze do cyca przytulam i ponoć pomaga takrze cyc czeka :):):)

a wiecie co jest najgorsze że ja no w sumie dobrze sie czuje ale jakoś tak nie umiem sobie ciucha żadnego znaleść i nie wiem jak sie powinnam ubierać :( jakoś rozmiar wcześniej łatwiej mi było no ale co może kiedyś sie naucze :)

Maryla z ciuchami to rozumiem doskonale:)
Poszłam w sobotę kupić sobie coś ładnego bo kaske na imieninki dostała i co?? W pierwszej kolejności kupilam mężowi.... bo dla mnie nic mi się nie podobało:((

powiedz jak Ty to robisz że masz ciągle dobry humor??

Elleth a może przeprowadzka zadziała lepiej niż wszystkie leki i nie będziecie musieli stymulować:)

Mama nasze sprawy niestety stoją w miejscu, czekamy do wypłaty i potem M idzie na badanie. Choć chyba zaczniemy sie stymulować w lipcowym cyklu, bo w czerwcu mamy przeprowadzkę i nie wiem czy damy radę.
trzymam kciuki :)
maryla cyców ci nie starczy:-D
nie no dziewczyny sie zmieniają :) tylko pamiętajcie że na każdy wieczór i noc juz sa zarezerwowane :)

monia no na mnie wszystko zamałe :( albo opięte na brzuchi nie ładnie to wygląda
jak ja to robie ??? sama niewiem pomysle albo powiem jakąś głupote a następne to tylko kwestia czasu i sama do siebie sie chichram :):) a może to dziedziczne bo moja mama tez ciągle uśmiechnięta :) niektórzy mówią że jesteśmy szurnięte bo nawet jak rano w deszczu idziemy do pracy to sie chichramy :) ale spoko smutne i depresyjne dni lub chwile też mam :) także jak ja to mówie nikt nie jest doskonały nawet ja :):):):):) wiem wiem musze popracowac nad skromnością :)
moz-screenshot-3.png

Ostatnia edycja:
Oj podziel się trochę tym optymizmem:)

Ja z ciuchami to mam tak że mi się mało co podoba i nawet nie chce mi się przymierzać... al jak przymierzę to co mi się podoba to zwykle za małe albo jakos neitakie (mam dosyc duży biust i wąską talię a malo jest takich ubrań:(
Ale w sobotę sukce - aż DWIE koszule kupiłam wkońcu:):)

reklama
Maryla z ciuchami to rozumiem doskonale:)
Poszłam w sobotę kupić sobie coś ładnego bo kaske na imieninki dostała i co?? W pierwszej kolejności kupilam mężowi.... bo dla mnie nic mi się nie podobało:((

powiedz jak Ty to robisz że masz ciągle dobry humor??

Elleth a może przeprowadzka zadziała lepiej niż wszystkie leki i nie będziecie musieli stymulować:)

Oby oby, choć biorąc pod uwagę, ze przeproadzamy się do teściów to może być różnie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry