mama05
prrrryy szaaaalona :))
MOTYLEK-pewnie,ze musi sie udac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jak chcesz płakać to dawaj do mnie ja dziś tu przytulam wszystkie dziewczyny do cyca potem częstuje goraca czekolada z gałką lodów i bitą śmietaną (a co i tak gruba jestem : ) a potem raz jeszcze do cyca przytulam i ponoć pomaga takrze cyc czekadobrze że was mam , nie martwcie się nie zostawię , bo komu będę ryczeć i kto mnie tak cierpliwie wysłucha ..
trzymam kciukiMama nasze sprawy niestety stoją w miejscu, czekamy do wypłaty i potem M idzie na badanie. Choć chyba zaczniemy sie stymulować w lipcowym cyklu, bo w czerwcu mamy przeprowadzkę i nie wiem czy damy radę.
nie no dziewczyny sie zmieniają tylko pamiętajcie że na każdy wieczór i noc juz sa zarezerwowanemaryla cyców ci nie starczy
Maryla z ciuchami to rozumiem doskonale
Poszłam w sobotę kupić sobie coś ładnego bo kaske na imieninki dostała i co?? W pierwszej kolejności kupilam mężowi.... bo dla mnie nic mi się nie podobało(
powiedz jak Ty to robisz że masz ciągle dobry humor??
Elleth a może przeprowadzka zadziała lepiej niż wszystkie leki i nie będziecie musieli stymulować