reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć:)

Usiłowałam trochę nadgonić wczoraj wieczorkiem w domu ale akurat jak się obrobiłam z obiadkiem i sprzątaniem to przyszła siostra z winkiem i lipa z czytania:((
Chyba niegdy nie uda mi się być na bieżąco...

Ja dzis rano byłam na monitoringu... ale niestety lipa:-( Nic nei urosło po tym clo:( edno tez malutkie... pocieszający jest fakt że u mnie owulki sa późno i coś tam jeszcze może urosnąć, ale ogólnei to doktorek nie bardzo zadowolony... No i jak coś to w lewym będzie a ja bez lewego jajowodu więc do kitu... Kurcze nienawidze czekać:wściekła/y:
A i jeszcze rano (juz po wizycie) się gapnełam że nie ogoliłam nóg!!!!:dry: Bikini ładniutko sobie wydepilowałam wczoraj w nocy a o nogach juz zapomnialam:confused::confused:

Ewelina cześć:) I dzięki ja właśnie kawkę piję:)

A i jeszcze na dobry początek dnia porwalam moje ulubione korale... a one sa z malutkich kawaleczków i napewno nie znajdę wszystkich...
ehh co za dzień...

Ostatnia edycja:
Witam sie kochane moje-chcialam Wam bardzo ,bardzo serdecznie podziekować za wczorajsze wsparcie-jesteście najlepsze pod slońcem:tak:jak ja sie ciesze ze Was mam!!!!!!:tak::-):-):-):-)dziekuje Wam wszystkim i kazdej z osobna:tak:

nie ma szans zebym nadrobila caly wczorajszy dzien,ale dostawalam od Was sms'ki i wiem ,ze bylyscie ze mną:tak::-)

Domi jeszcze spi-ja odwiozlam Zuza do przedszkola,Tom jest dzis w domku-zaraz po sniadaniu jedziemy do Leroy Merlin kupic co trzeba do naszego remontu do salonu:-D:-D:-D

milego ,udanego i slonecznego dnia!!!:tak:;-)

MONIA- trzymaj sie dzielnie-moze jeszcze pecherzyk urosnie ,ja tez na to licze i nastepne usg mam we wtorek:tak:

ASIOREK,BB77,AGNIESZKA,MARAN- witam porankiem;-)u mnie piekne slonko!!

maggy ewelina28 nika 32 pysia ewcia822 sol ( jesli o kims zapomniałąm - wybaczcie ) Przeczytałam wasze wczorajsze posty do mnie - bardzo dziękuję za wsparcie, dzis już jest lepiej, dużo lepiej , miałyscie racje, gorąca kąpiel i winko pomogły i to bardzo ... Jestem chyba zbyt niecierpliwą osobą i za szybko się poddaję, mój mąż juz też to zaczął odczuwać , ah ale postawnawiam popracować nad sobą.
Na dobry początek jadę dziś z chrzesniakiem do Krakowa, pogoda piekna się zapowiada ....
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie jednoczesnie przepraszam, za mój wczorajszy "wyskok" ... :happy2:
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia ....

A to odemnie na dobry początek dnia hehe :-D

[video=youtube;3xbfFAYTN-g]http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g[/video] zmykam ciał !!!!

Cześć rankiem, ja też przy kawie, w robocie bo szefa nie ma:) A jak szefa nie ma to pracownicy się obijają:) U nas też ładne słonko więc zapowiada się sympatyczny weekend.

reklama
Witam się i ja

dzisiaj króciutko bo mamy w pracy audyt ale - nałóg silniejszy :tak: i chciałam się chociaż przywitać
mama i monia - mocno mocno trzymam kciuki za pęcherzyk - żeby rósł jak balonik i pękł w odpowiednim momencie

nagapalma - daj spokój kochana od tego jestesmy żeby nam marudzić :tak:

mamucica - kota nie ma myszy harcują powiadasz ?? ;-)

Witaj Aguś co tam u ciebie ??

maran to zwykle tak bywa, że jak dziecię śpi to my nie możemy :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry