Ja bym kupiła tort z pieluszek (których nigdy dość) są takie fajne zestawy na allegro i coś jeszcze ale nie wiem co.jesli jest poruszany temat chrzcin własnie nidługo bede matka chrzestna co mozna kupic na prezent (dziewczynka ) macie jakies pomysły???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
Jako matka chrzestna możesz kupic np złote kolczyki albo złoty łańcuszek z medalikiem Pamiątka na całe życie i jaka piękna!!!
Maryla te dzieci słodkie, a jak cudnie ubrane. Ja też będę stroic że hej Nie no jak się zapatrzyłam na te bliźniaki tak ameno, piszę do Mojego i On dobrze wie, że chcę dwoje - też chce On i napisałam, żeby strzelał z dwóch jaj to moze się uda
Maryla te dzieci słodkie, a jak cudnie ubrane. Ja też będę stroic że hej Nie no jak się zapatrzyłam na te bliźniaki tak ameno, piszę do Mojego i On dobrze wie, że chcę dwoje - też chce On i napisałam, żeby strzelał z dwóch jaj to moze się uda
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Marylko - ty moja kochana śpiewaczko troche pomogło bo już nie pada ale ty jesteś udana nie moge z Toba .......wiesz jak sie uśmiałam ....
Wisieńka
Fanka BB :)
u mnie to teraz 35 dni. Ide do ginka 14 czerwca niech coś zrobiTu Cię rozumiem, bo ja w tym miesiącu czekałam długo na miesiączkę. To bym mój najdłuższy cykl, aż 38 dniowy. Okazało się, że mam za wysoką prolaktynę i jestem teraz na bromergonie, by powróciła mi płodność. A też bym chciała żeby udało się szybko. Nie wiem kiedy mam dni płodne, dlatego też z mężem kochamy się co 2 dni.
to witaj w klubieCzesc dziewczyny u mnie ciagle brak @ kupiłam dzis test i wyszła jedna krecha nie wiem co sie dzieje
marylka dołaczam się do TUPIE
F
Fleur
Gość
Myslałam zeby kupic srebrny smoczek i wygrawerowac imie dziecka dodam ,ze w moich stronach chrzesna kupuje ubranko na chrzest co malym wydatkiem nie jest chciałabym cos kupic ,zeby dziecko mialo pamiatke , rodzice pewnie bardziej byli by zadowolenie z kasy
F
Fleur
Gość
Wisienka to mozemy sobie piatke przybic
Asmi dzieki za link ten tort jest super
Asmi dzieki za link ten tort jest super
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
P
pysia888
Gość
Fleur no może ten tort też ok NAJWIĘKSZY TORT Z PIELUSZEK - PREZENT CHRZEST (1046190991) - Aukcje internetowe Allegro ale Twoj pomysł ze smoczkiem też bardzo ok,pieniędzy nie dawaj, kup jakiś prezent i też bedzie
Marylko, Ty może bardziej wrzuc na luz, bo zauważyłam, że psychika robi swoje - im bardziej się czegoś chce tym bardziej nie wychodzi. No nie wiem. Taka moja filozofia
Marylko, Ty może bardziej wrzuc na luz, bo zauważyłam, że psychika robi swoje - im bardziej się czegoś chce tym bardziej nie wychodzi. No nie wiem. Taka moja filozofia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: