reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jesli jest poruszany temat chrzcin własnie nidługo bede matka chrzestna co mozna kupic na prezent (dziewczynka ) macie jakies pomysły???
Ja bym kupiła tort z pieluszek (których nigdy dość) są takie fajne zestawy na allegro i coś jeszcze ale nie wiem co.

reklama
Jako matka chrzestna możesz kupic np złote kolczyki albo złoty łańcuszek z medalikiem :tak::tak::tak: Pamiątka na całe życie i jaka piękna!!!

Maryla
te dzieci słodkie, a jak cudnie ubrane. Ja też będę stroic że hej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie no jak się zapatrzyłam na te bliźniaki tak ameno, piszę do Mojego i On dobrze wie, że chcę dwoje - też chce On i napisałam, żeby strzelał z dwóch jaj to moze się uda :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylko - ty moja kochana śpiewaczko troche pomogło bo już nie pada ale ty jesteś udana nie moge z Toba .......wiesz jak sie uśmiałam ....

Tu Cię rozumiem, bo ja w tym miesiącu czekałam długo na miesiączkę. To bym mój najdłuższy cykl, aż 38 dniowy. Okazało się, że mam za wysoką prolaktynę i jestem teraz na bromergonie, by powróciła mi płodność. A też bym chciała żeby udało się szybko. Nie wiem kiedy mam dni płodne, dlatego też z mężem kochamy się co 2 dni.
u mnie to teraz 35 dni. Ide do ginka 14 czerwca niech coś zrobi:wściekła/y:
Czesc dziewczyny u mnie ciagle brak @ kupiłam dzis test i wyszła jedna krecha :( nie wiem co sie dzieje :wściekła/y:
to witaj w klubie:sorry2:
marylka dołaczam się do TUPIE:-D:-D:-D

Myslałam zeby kupic srebrny smoczek i wygrawerowac imie dziecka dodam ,ze w moich stronach chrzesna kupuje ubranko na chrzest co malym wydatkiem nie jest :) chciałabym cos kupic ,zeby dziecko mialo pamiatke , rodzice pewnie bardziej byli by zadowolenie z kasy :)

Wisienka to mozemy sobie piatke przybic ;)

Asmi dzieki za link ten tort jest super :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA - udanej randki z mężusiem:-D:-D:-D
FLEUR -witam:-) Pomysł ze smoczkiem fajny:tak: Zawsze to pamiątka dla dzieciaczka;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry