reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też pada, ale akurat ja się z tego cieszę, bo parnota za dnia była niesamowita...nie dało się wysiedzieć...:no:
U mnie było fajnie słoneczko było nagle sie zrobiło ciemno i lejeeee ....eee ja tak nie chce
Maryla - a ten twój głos działa też na brzydkie chmury?? byś pośpiewała i mi je odgoniła

reklama
marylka ja licze na to, ze będę mieć bliźniaki więc jakby ci sie wczesniej udało to pilnie notuj instrukcje jak robiliscie a my potem powtórzymy:-p:-p:-p:-p

To i ja poprosze potem instrukcje;-)

U mnie tez leje, a caly dzien sloneczko bylo, ciuchy popralam a teraz maz szybko z balkonu zdejmowalll...

I wiecie jakie jajka??
Juz jestem zdrowa.
Po bolu gardla i przeziebieniu paru godzinnym ani widu ani slychu:dry:

Marylka, a onośnie pragnienia posiadania bliźniaków to właśnie mam coś dla Ciebie

https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-f329/fotki-naszych-pociech-37765/index6.html
te dziewczynki na samym dole są śliczne
Też chcę bliźniaki albo jednego dzidziusia - bylebym nie musiała czekac zbyt długo

Iwonko
dziś czuję się trochę lepiej. Co prawda wstałam z niesamowitym bólem gardła no ale poszłam do pracy, łykac za bardzo nie mogłam, mówic też, bo gardło bolało, jak wypiłam gorącą herbatkę to było ok, jak nie to już bolało od nowa. Wziełam dziś do pracy cytrynę i herbatkę i wypiłam trzy takie herbatki i jest jakby lepiej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama
to działajcie od niedzieli i trzymam już kciukasy

Balbinka
wcale Ci się nie dziwię, że adopcja nie jest dla Was łatwa. To na pewno nie jest łatwo pokochac swoje dziecko tak mi sie wydaje

WITAM:-):-)
Jestem wreszcie;-) Nie jestem w stanie nadrobić tych dwóch dni jak mnie nie było - poproszę skrót najważniejszych wieści:tak::tak: Jak któraś będzie taka kochana:-)

sorbuś gratuluje podwyżki
wisienka a Tobie współczuje tych współpracowników.. tulam
witam wszystkie babeczki co to zaczeły dopiero pisanie i czytanie... ja nadrobiłam póki co

już rano sie chwaliłam,że nic mi nie jest a tu du..a znowumnie brzuszek pobolewa a o kręgoslupie to już nawet strach wspominać...
ide bo mam głoda, zjem jakieś warzywa i mięsa kawał może mi sie polepszy...

Bardzo dziwne, ja to sie zastanawiam czy przypadkiem tak owulacja mi sie dodatkowo nie objawia... Chociaz nie wiem czy to mozliwe ale a tak mam czesto ze jeden dzien przeziebienie i gardlo i koniec..

reklama
maran, nika witam
pysia tobie suwaczek już niedługo miesiąc zacznie odliczać. Tak mi się wydawało, ze masz długo a ty mnie jeszcze dogonisz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry