reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane uciekam do sklepu leje ale co zrobie a potem zaczynam dalej pakować nasze rzeczy :):) jeju ale sie ciesze nie macie pojecia :):):)

reklama
Dziewczynki ja uciekam, mezulek spi to ja sobie zrobie paznokcie bo juz straszne odrosty mam:zawstydzona/y:
Do popisania za pare godzin;-)

WISIENKA - nastroje lepsze? A czy @ przyszła czy dalej czekasz?
PYSIA - ale Ci suwaczek zasuwa:-D:-D Już niedługo;-)
MARAN - hejka:-)

asmi mi też. Ja juz jestem strasznie wściekła. Nawet nie mogę się starać bo nie mam@.Czekam na wizytę u gina z niecierpliwością a nie wiem czy ten okarze się w porządku. Ręce opadają. Nie nawidzę bezsilności
Tu Cię rozumiem, bo ja w tym miesiącu czekałam długo na miesiączkę. To bym mój najdłuższy cykl, aż 38 dniowy. Okazało się, że mam za wysoką prolaktynę i jestem teraz na bromergonie, by powróciła mi płodność. A też bym chciała żeby udało się szybko. Nie wiem kiedy mam dni płodne, dlatego też z mężem kochamy się co 2 dni.

Czesc dziewczyny u mnie ciagle brak @ kupiłam dzis test i wyszła jedna krecha :( nie wiem co sie dzieje :wściekła/y:

WISieńka a no tak, było trochę tych dni do staranek :-D:-D:-D
Nika, to już tuż tuż... narazie to myślenie mi się zmieniło z myślenia o starankach na myślenie o ślubie :-D:-D:-D

marylka ja licze na to, ze będę mieć bliźniaki więc jakby ci sie wczesniej udało to pilnie notuj instrukcje jak robiliscie a my potem powtórzymy:-p:-p:-p:-p
oki ja tam starać sie nie przestaje jak sie wystaram to zaraz rozsyłam przepis w świat :):):

Maryla a wybrałaś już zestaw dla nas?
Widziałam tego kotka na zdjęciu. Śliczne są takie malutkie. może po prostu zdechł, bo nie miał matki i dlatego :-:)-:)-(
no nie nie wybrałam chciałam mame poprosić żeby wybrała ale jakoś sie z nią na bb dziś nie widziałam
U mnie było fajnie słoneczko było nagle sie zrobiło ciemno i lejeeee ....eee ja tak nie chce
Maryla - a ten twój głos działa też na brzydkie chmury?? byś pośpiewała i mi je odgoniła
sia lala lala a kysz akysz deszczu zły a kszy a kysz bo szczęśliwa smutną jest sia lalalalala a że w ciąży jest kochana to na słońce czeka nam od ranann sia lalalala - pomogło ????

kurde przyszła stara baba marudzi o prezent na rzchiny 15 min i wiecie co kupiła ?????????? skarpetki z grzechotką za 6 zł bo oni ponoć wszystko mają :szok:

Maryla to jak mają wszystko to niech baba da kasę w kopertę i po problemie :-D a ciuszków na dziecko nigdy mało nie jest, mogła coś kupic na dziecko jak będzie większe o i też by było, głupia jakaś, a skarpetki na chrzest to wyjdzie na pośmiechowisko :-D:-D:-D

To poczekamy na mamę ok to doradzi cosik choc kiedyś pisała, że ten zestaw co Ty linka wysłałaś jest ok, różne rodzaje wosku itd

jesli jest poruszany temat chrzcin własnie nidługo bede matka chrzestna co mozna kupic na prezent (dziewczynka ) macie jakies pomysły???

reklama
no własnie nie wiem który wosk lepszy ani nic niech ona nam znajdzie i juz a co trzeba ją troche wykorzystać :):):):)
no a ta baba to dziwna jakaś
a tak wogule to czy ty chcesz żebym wykitowała albo porwała komuś blixniaki ??? takie mi zdjęcia pokazałaś że kurde no nic nie moge mówić jak JA CHCE JA CHCE I TUPIE NOGAMI I RZUCAM SIE NA PODŁOGE I JA CHCEM I JUZ I MA BYĆ I NO RAZ - ale to tak nie działa :(:(:( a ja tak mocno chcem ehhhhhhhhhh chociaz jedno noooo już nnie będe taka wybredna :):)

ja zaraz spadam robaczki do domku a potem na małe rande vu :):):)

fleur to zalezy co mają rodzice powiem co u mnie kupują na chrzciny: stolik do karmienia, mate edukacyjną, rowerek, ciuszki, no zalezy w jakim wieku dziecko ale zazwyczaj pytaja mamy co jej potrzeba i jak coś to nawet robią składki kiedyś nawet komode zamówili :) dla dzidzi z żyrafa żeby do łóżeczka pasowala :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry