Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Kochane uciekam do sklepu leje ale co zrobie a potem zaczynam dalej pakować nasze rzeczy jeju ale sie ciesze nie macie pojecia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu Cię rozumiem, bo ja w tym miesiącu czekałam długo na miesiączkę. To bym mój najdłuższy cykl, aż 38 dniowy. Okazało się, że mam za wysoką prolaktynę i jestem teraz na bromergonie, by powróciła mi płodność. A też bym chciała żeby udało się szybko. Nie wiem kiedy mam dni płodne, dlatego też z mężem kochamy się co 2 dni.asmi mi też. Ja juz jestem strasznie wściekła. Nawet nie mogę się starać bo nie mam@.Czekam na wizytę u gina z niecierpliwością a nie wiem czy ten okarze się w porządku. Ręce opadają. Nie nawidzę bezsilności
oki ja tam starać sie nie przestaje jak sie wystaram to zaraz rozsyłam przepis w świat :marylka ja licze na to, ze będę mieć bliźniaki więc jakby ci sie wczesniej udało to pilnie notuj instrukcje jak robiliscie a my potem powtórzymy
no nie nie wybrałam chciałam mame poprosić żeby wybrała ale jakoś sie z nią na bb dziś nie widziałamMaryla a wybrałaś już zestaw dla nas?
Widziałam tego kotka na zdjęciu. Śliczne są takie malutkie. może po prostu zdechł, bo nie miał matki i dlatego :---(
sia lala lala a kysz akysz deszczu zły a kszy a kysz bo szczęśliwa smutną jest sia lalalalala a że w ciąży jest kochana to na słońce czeka nam od ranann sia lalalala - pomogło ????U mnie było fajnie słoneczko było nagle sie zrobiło ciemno i lejeeee ....eee ja tak nie chce
Maryla - a ten twój głos działa też na brzydkie chmury?? byś pośpiewała i mi je odgoniła