reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęsliwa ten pech to mnie się trzyma juz 2 lata conajmniej. Jasnażeścenzura.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciesze się, ze mam mojego Pola :-)bo on mnie bardzo wspiera w tym wszystkim i, ze Maciek jest takim mądrym chłopakiem i nie denerwuję sie przez niego tak jak matki jego kolegów z klasy. :-):-)
Musze posprzatac troche domek, bo kicia nieźle się bawiła ale zostawiam net i bb bo jestem ciekawa jak tam mama u dentysty. Pewnie krzyczała:-p:-p:-p
Pożarłam obiadek. Pieczeń , ziemniaczki, fasolka i młoda grilowana cukinia. Mniam, tyłeczek rośnie

reklama
Dopóki oddycham mam nadzieję...:tak:

jakie to piekne.. az mi lzy stanely w oczach.. cos sie zrobilam wrazliwa ostatnio ;)

zmykam do domu.. buzka i do pozniej.. chyba jakies wino sobie po drodze kupie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńko - najważniejsze jest to ze masz oparcie w bliskich Ci osobach .....a peszkowi mówimy a kysz brzydalu :):) chyba uciekł:p:p

Marylko- napisałam do mamy od Ciebie :)
Ja już po drzemce ....
Monia ciesze sieże filmiki sie podobały :):) mam jeszcze dwa fajne chcecie poogladać?? Papuszka tańcząca i lewek jak sie tuli do pani :)[video=youtube;cfepxJHQR2I]http://www.youtube.com/watch?v=cfepxJHQR2I[/video][video=youtube;bfUzRh5jXFI]http://www.youtube.com/watch?v=bfUzRh5jXFI[/video] miłego oglądania
To jest komentarz do tego filmu z lewkiem :
Pewna kobieta znalazła w dżungli młodego lwa który był tak zraniony ze gdyby nie jej pomocy to by nie przeżył. wzięła go do siebie do domu i pielęgnowała, ale gdy był już zbyt duży oddała go do ZOO. Na tym filmie można zobaczyć jak ten lew zareagował gdy po pewnym czasie zobaczył ta kobietę w ZOO...
dzieki dobra kobieto , Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi :):):):):)

Kochane, wiem, że to nie ten watek, ale nie mogę wkleic suwaczka:(:no: Robie tak jak każą, na edytuj profil i jak wklejam kod URL to wyskakuje mi Invalide Filed:no::no::wściekła/y:
a wklejasz w mozilli czy w eksplolererze - bo tu czasem ssą problemy ponoć ??
Witam!

Gratuluję zafasolkowanym.
Bardzo dużo napisałyście od wczorajszego wieczora. Nie wiem czy uda mi się to nadrobić.

Dzisiaj do pracy przyszła moja koleżanka, która była moją świadkową na ślubie i powiedziała, że jest w ciąży. Właśnie w 7 tygodniu. Ucieszyłam się jej szczęściem, ale zrobiło mi się trochę smutno, bo mi tak zależy na zajściu w ciążę. Staram się o tym nie myśleć i wiem, że nie uda się od razu z moimi problemami.
hej będzie dobrze każda z nas chyba czasem tak ma w takich sytuacjach

Witam kochane dziewuszki. Miałam dziś nerwowy dzień. Nie nowość. Mój kiero sie nie odezwał i nie wiem jak wypadła kontrola. Nie fre bo czekałam do 16 a miałam dzis taki szybki dzień bo Wro i skończyłam o 14. Myslałam, że się odezwie jak zwykle o 14 i miałam się spotkać z mlodom. Nic z tego jak głupia czekałam na tel, żeby w każdej chwili sie z nim zobaczyć. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co najgorsze dalej nie mam @. Nie wiem o co juz chodzi. jestem rozżalana i jest mi smutno.:-(
EWCIA GRATKI MYŚLĘ ZE TO FASOLKA:-)
sorbuś
gratuluję podwyzki:-)
marylka ja tez chcę @ i krechy. Super, ze miałaś taki utarg:-)
Zapmarta ciesze się, ze jesteś w takiej formie:-)
Iwonka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mlodam nie zadzwonił do mnie i...mam nadzieję, ze wyjdzie nam następne spotkanie:tak:
Witam nowe staraczki:-):-)
szczęśliwa dobrze, ze brzuszek nie boli ale dbaj o siebie dalej mocno:-)
mama tez mi pisała sms i myslę, ze ten 1 będzie szczęśliwy:-):-):-)
Chciałam jeszcze cos napisac ale kurcze nie pamietam:confused:
kurcze ty kobietko idź do ginka szybko
a 2 krechy będziemy miał i wróże wszystkim ze szybciej niż sie tego spodziewają :)

MAryla, i jak kupiłaś ten wosk? Przykro mi z powodu kociaczka. A to skąd go miałaś i czemu kitnął?
no nie czekałam na ciebie ale sie zgrac nie mogłysmy :) bo nie wiem który ale chyba zaryzykuje ty też kupujesz czy czekasz cwaniaro asz ja wyprubuje?? kupmy razem ???
a co do kota to w wielkim skrócie kotka sie u nas okociła i zostawiła kota nie wracała takiego maleńkiego i ja z rodzinką karmiliśmy go mlekiem (bebiko :) ) i masowałyśmy brzuchy i co tam jeszcze zapmarta poradziła i niestety 4 nocy zdechł :(:(:( chyba miał gorączke :(:( jeszcze nawet na oczy nie widział :( gdzieś wczesniej wkleiłam jego fotke ja je mleko z butelki :)

kurka wodna ja chcem bliźniaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jusz i ciąże bez komplikacji :)

maggy wrażliwcu kochany:-):-):-)
balbinka miałam napisać, że bardzo sie cieszę, ze zajrzałaś. Trzymam kciuki z męża decyzję&&&&&&&&&&&&. Gratuluję sukcesów na wystawach. Kiedy we Wro chetnie przyjdę!:-)
Dobrze miec pomocnikóew. Jedno pranie nastawione, drugie pranie powieszszone. Teraz zetre kurze. I chyba juz jest czysto:-p:-p:-p:-p

Maggy - podejzana ta Twoja wrażliwośc ostatnio i jeszcze pisałaś, ze sie cos dziwnie czujesz od paru dni :tak:... może sie jednak udało i wkrótce zobaczysz dwie kreseczki ...

marylka ja licze na to, ze będę mieć bliźniaki więc jakby ci sie wczesniej udało to pilnie notuj instrukcje jak robiliscie a my potem powtórzymy:-p:-p:-p:-p

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nioo i co u mnie leje jak nie powiem kurna co......
Maryla - nioo napewno mi Bóg wynagrodzi to w dzieciach he he :p:p

reklama
Maryla a wybrałaś już zestaw dla nas?
Widziałam tego kotka na zdjęciu. Śliczne są takie malutkie. może po prostu zdechł, bo nie miał matki i dlatego :-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry