reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też chcę takiego lewka do przytulania!!! Jak bylam mała to sie założyłam z koleżanką że jak będę duża to będe mieć tygrysa:) Bialego:) I to o najlepszy telewizor jaki będzie na rynku jak już będę duża:) (że niby jak wygram to go sprzedam i na karme będzie:)

Asmi uda się!! Musimy w to mocno wierzyć!!! ja też czasem mam takie chwile że siedzę i rycze że napewno się nie uda bo to juz tyle czasu i innym się udaje a mi nie:( I też tak przezywam ciąże przyjaciólek:( Ale to mija i zobaczysz nam też się uda!

Wisieńka biedactwo!

Ja spadam do domu. Siostra przychodzi na winko i filmik:) Bo mężus wróci w nocy a sama nei chcę być:):)
Milego wieczoru:)

reklama
Maggy - no nie pospałam zbytnioo ale cóż ....napewno wieczorkiem ok 21.30 bede juz baaaardzo śpiąca tak jak zawsze .......
Asmi - nie wolno ci tak myśleć ....uda sie zobaczysz ..... Ja sobie zawsze powtarzałam dzidzia wie kiedy ma przyjść
Masz rację, ale ja jestem z reguły nie cierpliwa. Dzisiaj tak mnie ruszyła wiadomość koleżanki. Bo miałam myśli, że jak się uda to się uda.

Monia- każdy by takiego lewka chciał ....milusiego wieczorku z siostrą i wineczkiem :)
Wisieko - co za wstrętna @ ...niech już kurde przyjdzie zebyś wiedziała na czym stoisz a nie tak ze jej brak i test negatywny .....
Ja właśnie sobie pije kawusie czekam na mojego Krzyśka chociaż jeszcze troche zanim przyjdzie a Fibi goni muche bo nam wleciała do domku ....:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki....wpadłam pożyczyć miłego popołudnia...u mnie dzień podły:zawstydzona/y:...ale nie będę WAS zanudzać, buziaki***

I pamiętajcie: trzeba wierzyć, że kiedyś nam się uda i będziemy cieszyły się swoim małym - wielkim CUDEM. Nie można tracić wiary, bo bez niej strasznie ciężko w życiu. Uzbrójcie się w cierpliwość...dzidzia sama będzie wiedziała kiedy ma przyjść...a presja...łzy...niecierpliwość nie wpływa korzystnie na staranka i samopoczucie...także dziewuszki!!! Pierś do przodu, główka do góry i przytulajcie się ze swoimi partnerami nie myśląc o dzidzi, tylko o przyjemności!!! Bo seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem!!! Trzymam za WAs wszystkie kciuki, ten rok należy do NAs i kropka!!!!

monia miłego i sympatycznego wieczoru
szczęsliwa jakis pech mnie ostatnio się trzyma. Tak długo juz czekalismy, zeby móc zacząć staranka. Cieszyłam się, ze skończyłam brać leki i po bezpiecznym okresie mozemy się starać. Teraz nic nie wychodzi.

Ooooo i ja sie podpisuje pod słowami Eweliny ..... także patrzcie tam jako:):)
Wisieńko - ja też tak miałam też jakieś fatum nade mna wisiało tu kłotnia z Krzysiem tu te mieszkanie ale nie ma rzeczy niemożliwych wiesz jak to jest po burzy zawsze świeci słońce ....zobaczysz pech szybko minie i zaczniesz staranka :):)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki....wpadłam pożyczyć miłego popołudnia...u mnie dzień podły:zawstydzona/y:...ale nie będę WAS zanudzać, buziaki***

I pamiętajcie: trzeba wierzyć, że kiedyś nam się uda i będziemy cieszyły się swoim małym - wielkim CUDEM. Nie można tracić wiary, bo bez niej strasznie ciężko w życiu. Uzbrójcie się w cierpliwość...dzidzia sama będzie wiedziała kiedy ma przyjść...a presja...łzy...niecierpliwość nie wpływa korzystnie na staranka i samopoczucie...także dziewuszki!!! Pierś do przodu, główka do góry i przytulajcie się ze swoimi partnerami nie myśląc o dzidzi, tylko o przyjemności!!! Bo seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem!!! Trzymam za WAs wszystkie kciuki, ten rok należy do NAs i kropka!!!!

to ja sie tez podpisuje ! musimy tak czesciej pisac i w koncu w to wszystkie uwierza :D
bo... wszystko ma w zyciu cel :) i na wszystko przychodzi odpowiedni czas :)

Zgadzam się z przedmówczyniami. Tylko szkoda, że nie jest to tak łatwe jak się o tym mówi.

reklama
to ja sie tez podpisuje ! musimy tak czesciej pisac i w koncu w to wszystkie uwierza :D
bo... wszystko ma w zyciu cel :) i na wszystko przychodzi odpowiedni czas :)

To ja się deklaruję, jeśli któraś z dziewczynek będzie potrzebowała kopa lub OPR :-D i straci wiarę...nadzieję lub będzie gorszy dzień....postawimy do pionu ;-)

DUM SPIRO SPERO
- Dopóki oddycham mam nadzieję...:tak:

ASMI21, nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Owszem, jest ciężko i bywają chwile zwątpienia, ba! nawet załamania i utrata wiary. Ale życie stawia nam wiele przeszkód, które musimy pokonywać, jaka jest satysfakcja kiedy coś nam się udaje?!!! Ogromna! Zatem nie ma sytuacji bez wyjścia! Po ciężkich chwilach zawsze wychodzi słoneczko!Życie należy do nas, a dopóki jest wiara i nadzieja, dopóty damy radę pokonać wszystkie przeciwności losu....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry