E
Ewcia_822
Gość
Oj dzielę się z Wami kochane całym sercem tą moją wiatropylnością ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym tak chciała:-) cześć kobitki ja dziś nie śmiać się czuje się dosłownie jak ciężarówka dosłownie , rano się poryczałam (nawet nie wiem dla czego ) . zaliczam złe zapachy i wymioty a tak się cieszyłam ,że mnie to ominie ,,, woda z cytrynką i czekam . lecę nadrabiać co tam u was .
tez dostałam tego sms-a ale mi kom padła jak któraś może to niech jej napisze tak: " prosze mi tu nie marudzić bo ponoć miało być jedno dziecie a nie bliźniaki " tak odemnie bo ja miałam lenia wczoraj i nie podłączyłam tel do ładowarkiMonia - to też jest mój ulubiony serial!... uwielbiam ich teksty, zachowania i to jak się ubierają. Fajny klimat ma ten serial :-)... wiesz i tak czuję, że ich charakter do mnei pasuje.
Mam smsa od mamy!
Zacytuje go wam, bo ja się na pęcherzykach nie znam
" Moje nerwy w czasie brania anty dały marny skutek-jest 1 pęcherzyk, ale ma dop. 9mm a owulka jest jak ma 22-23... mam orzyjść we wtotek na usg i zobaczy czy rośnie a my mamy dział od ndz.Jak w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym dostane Clo"
aaaa!!!!!!!!!!!!! Marylka !!!!!!!!!!!!!!! JA TEZ!!!!!!!!!!!!!!!JA CHCE 2 KRECHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!