reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj dzielę się z Wami kochane całym sercem tą moją wiatropylnością :)))

reklama
ewcia, ja robiłam test, tylko odwlekałam bo nie chciałam zapeszać. tylko mdłości dopadły mnie na tydzień przed spodziewaną miesiączką i test robiłam dwa dni przed @ i dwie krechy. Ja też mam termin na 30 stycznia !!!! więc jesteśmy ciężarówkami z tym samym terminem hehe...

tez mi mama napisała, że kuracja nie wiele dała. Ale ja wierzę w ten jeden pęcherzyk, niech się z Tomem biorą od niedzieli do roboty !!!!!

Teraz pewnie nie uda mi się utrzymać ciąży w tajemnicy, bo został mi bgrzuszek po ciąży z Karolem, który jak zjem już wyglądał na ciąże, zanim w nią zaszłam:-D a co dopiero teraz.
Jestem szczupła, więc brzuszek widać u mnie...

zapmarta.. teraz dojrzalam, ze rok temu rodzilas :)
moje 2 kuzynki urodzily jedno po drugim i to byla super decyzja!
dzieciaki sa przekochane, bardzo o siebie dbaja.. szybko sie ucza :)

Ewcia- to ja chlone ta Twoja wiatropylnosc.. coraz bardziej chce bobasa :) (obym tylko nie zaczela szalec :D )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) cześć kobitki ja dziś nie śmiać się czuje się dosłownie jak ciężarówka dosłownie , rano się poryczałam (nawet nie wiem dla czego :-D ) . zaliczam złe zapachy i wymioty a tak się cieszyłam ,że mnie to ominie ,,, woda z cytrynką i czekam . lecę nadrabiać co tam u was .
tez bym tak chciała :)

Monia - to też jest mój ulubiony serial!... uwielbiam ich teksty, zachowania i to jak się ubierają. Fajny klimat ma ten serial :-)... wiesz i tak czuję, że ich charakter do mnei pasuje.

Mam smsa od mamy!

Zacytuje go wam, bo ja się na pęcherzykach nie znam :confused:

" Moje nerwy w czasie brania anty dały marny skutek-jest 1 pęcherzyk, ale ma dop. 9mm a owulka jest jak ma 22-23... mam orzyjść we wtotek na usg i zobaczy czy rośnie a my mamy dział od ndz.Jak w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym dostane Clo"
tez dostałam tego sms-a ale mi kom padła jak któraś może to niech jej napisze tak: " prosze mi tu nie marudzić bo ponoć miało być jedno dziecie a nie bliźniaki " tak odemnie :) bo ja miałam lenia wczoraj i nie podłączyłam tel do ładowarki :(

a u mnie był przedstawiciel i sie troche z nim zagadała bo tez długo sie starali i dostali leki (kórde mogłam zapytać jakie) i teraz oczekuje na bliźniaki :) jedno ma 2 cm a drugie 1,5 cm na razie :):):) i kilka dni różnicy w zapłodnieniu :) bo mama miała 2 jajeczka a tata strzelał jak opetany :):):)
JA CHCE 2 KRECHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marylko- napisałam do mamy od Ciebie :)
Ja już po drzemce ....
Monia ciesze sieże filmiki sie podobały :):) mam jeszcze dwa fajne chcecie poogladać?? Papuszka tańcząca i lewek jak sie tuli do pani :)[video=youtube;cfepxJHQR2I]http://www.youtube.com/watch?v=cfepxJHQR2I[/video][video=youtube;bfUzRh5jXFI]http://www.youtube.com/watch?v=bfUzRh5jXFI[/video] miłego oglądania
To jest komentarz do tego filmu z lewkiem :
Pewna kobieta znalazła w dżungli młodego lwa który był tak zraniony ze gdyby nie jej pomocy to by nie przeżył. wzięła go do siebie do domu i pielęgnowała, ale gdy był już zbyt duży oddała go do ZOO. Na tym filmie można zobaczyć jak ten lew zareagował gdy po pewnym czasie zobaczył ta kobietę w ZOO...

Ostatnia edycja:
szczesliwa- juz po drzemce? szkoda, ze sie nie wyspalas za mnie.. normalnie padam na twarz..
jeszcze 45 min.. nie wiem jak wytrzymam.. oczy mam na zapalki ..

Kochane, wiem, że to nie ten watek, ale nie mogę wkleic suwaczka:(:no: Robie tak jak każą, na edytuj profil i jak wklejam kod URL to wyskakuje mi Invalide Filed:no::no::wściekła/y:

Witam!

Gratuluję zafasolkowanym.
Bardzo dużo napisałyście od wczorajszego wieczora. Nie wiem czy uda mi się to nadrobić.

Dzisiaj do pracy przyszła moja koleżanka, która była moją świadkową na ślubie i powiedziała, że jest w ciąży. Właśnie w 7 tygodniu. Ucieszyłam się jej szczęściem, ale zrobiło mi się trochę smutno, bo mi tak zależy na zajściu w ciążę. Staram się o tym nie myśleć i wiem, że nie uda się od razu z moimi problemami.

reklama
Maggy - ale to była taka malusia drzemka bo mnie rodzice obudzili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zabrali mi rzeczy do siebie już :):):)
Jak ja bym chciała takie buzi od takiego lewka :) ale nie dziwie sie ze tak zareagował wkoncu uratowała mu życie:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry