reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbuś dziękuje :* napewno kupię jak bedę szła do pracy teraz uciekam się położyć
szczęśliwa dobrze dobrze odpoczywaj nam tu :-p

jeszcze raz miłego popołudnia :*

reklama
Sorbek - no ja ewidentnie miałam pecha :dry:

Maggi - ja miałam umowę na zastępstwo 3 lata, a ona nie chroni. Zwolnili mnie po 3 miesiącach, ale ZUS mi płacił do dnia porodu, nie miałam macierzyńskiego. Pracowałam w sądzie, więc najciemniej pod latarnią :hmm:

ja juz spadam do domciu

I czekam na dobre wieści od mamy i iwonki o dwóch kreseczkach

aa Lorelain- to Ty pracowalas w sadzie. teraz pamietaj... a swoja droga to chamskie.. bo przeciez wiekszosc kobiet pracuje do konca... ech.. co za ludzie..

tez bym sie chetnie polozyla... a tu pracowac trzeba.. jeszcze 2h przede mna..

Znowu ledwo nadążam z czytaniem:(

Jsorbek gratuluję podwyżki:) od razu czlowiek się czuje bardziej dowartościowany:)

szczęśliwa - super filmiki - siedziałam i się krztusiłam ze śmiechu:) nie mam głowu w kompie i trochę to głupio musiało wyglądać:):)

Maggy nei jestes sama ja jeszcze 1,5 godz i potem 40 min jazdy do domu:(:( Mąż miał dzis zostawic psiaka bo wraca ok 23 a ona jeździ z nim do pracy i tam sobie biega. Ale nie chciała zostac sama a ja miałam piękne plany spacerowe na dziś:(:(

Lorelain to faktycznie miałas pecha w tej pracy:( mam pytanie bo mnie to tak ciekawi - Twój nick i zdjęcie - z Gilmorek prawda??? mój jeden z ulubionych seriali więc pytam.

ja też chciałam poczekać do 12 tygodnia, ale mnie jakaś życzliwa koleżanka podejrzała, że mam spodnie niedopięte na guzik, tylko na gumkę i poszła z tym newsem do pani dyrektor. To trzeba mieć tupet, żeby polecieć z tym do dyrektorki. No szlag...
pani dyrektor przyleciała spytać koleżanki z którą siedzę w pokoju a ta do mnie zadzwoniła bo byłam na urlopie. Nieźle się wkurzyłam.
Jak wróciłam do pracy po urlopie, to pani dyrektor się uśmiechnęła i powiedziała, że gratuluje i się cieszy. Miło mi było. Powiedziałam jej, że przykro mi z tego, że ktoś odebrał mi tę przyjemność i sam poinformował o ciąży. Nie chciała powiedzieć, która to tak mnie załatwiła

Monia - to też jest mój ulubiony serial!... uwielbiam ich teksty, zachowania i to jak się ubierają. Fajny klimat ma ten serial :-)... wiesz i tak czuję, że ich charakter do mnei pasuje.

Mam smsa od mamy!

Zacytuje go wam, bo ja się na pęcherzykach nie znam :confused:

" Moje nerwy w czasie brania anty dały marny skutek-jest 1 pęcherzyk, ale ma dop. 9mm a owulka jest jak ma 22-23... mam orzyjść we wtotek na usg i zobaczy czy rośnie a my mamy dział od ndz.Jak w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym dostane Clo"

Jsorbek - przyłączam się do gratulacji kochana !!!

ZapMarta - termin mi wychodzi na 30 stycznia :) Dlaczego tyle czasu chcesz czekać z testem? Kurka Ty już tyle po spodziewanej @ jesteś, ja dziś mam 4 dzień spodziewanej @ i wyszła mi taka bledsza ta druga kreska ale jest i koniec. Trzymam kciuki żeby coś w końcu i obie się pokazało.

Ja to widzicie chyba wiatropylna jestem, z pierwszą tylko dwa miesiące zeszło a z drugą i teraz trzecią od razu i prawdę mówiąc przykro mi jest że niektórym pragnącym dzieciaczka tak szybko się nie udaje :(

ja też chciałam poczekać do 12 tygodnia, ale mnie jakaś życzliwa koleżanka podejrzała, że mam spodnie niedopięte na guzik, tylko na gumkę i poszła z tym newsem do pani dyrektor. To trzeba mieć tupet, żeby polecieć z tym do dyrektorki. No szlag...
pani dyrektor przyleciała spytać koleżanki z którą siedzę w pokoju a ta do mnie zadzwoniła bo byłam na urlopie. Nieźle się wkurzyłam.
Jak wróciłam do pracy po urlopie, to pani dyrektor się uśmiechnęła i powiedziała, że gratuluje i się cieszy. Miło mi było. Powiedziałam jej, że przykro mi z tego, że ktoś odebrał mi tę przyjemność i sam poinformował o ciąży. Nie chciała powiedzieć, która to tak mnie załatwiła
zapmarta- ale chamstwo!! co za kolezanki.. ja pier....... wstydzilyby sie! no ale... juz trudno.. normalnie przez glowe mi to nie moze przejsc... szok!

uuu czyli wszystko z mama ok :D no to pieknie :D

Ewcia- na kazda przyjdzie odpowiednia pora :D

monia- ja mam jakiesj 30 min do domu...ale dam rade.. tylko jak przyjade to chyba sie walne do lozka od razu.. strasnie spiaca jestem..wczoraj to nawet kawa mi nie pomogla.. ale w nocy- nie powiem :D dalam czadu :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to trzymamy kciuki żeby sobie urósl ten Maminy pęcherzyk ładny i duuuży a staranka zaowocowały fasolką:)

Ja jutro podglądam co mi tam po clo wyrosło:) oby cos obiecującego i po tej stronie co trzeba:)

Lorelain ja obejrzałam chyba wszystkie odcinki po polsku i po angielsku:) To mój rewelacyjny pocieszacz jak mi źle:)

Ewcia podziel się wiatropylnością:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry